Sinan Güler

Masallah.cok dogru ve mucadeleci oynuyor takimda en cok katki veren yerli ve bu tutu gecersek bence suanki oyunuyla 1 numarali adam olur seride.
 
Enteresan, kimse Sinanın Banvite karşı performansına değinmemiş. Belki Marko paşanın 3lükleri herkesi sarhoş etti, ondan olsa gerek.
İlk devre 2 faul alınca Ergin hoca riske atmamak için kenarda tuttu ve takım berbat bir ilk yarı oynadı. Hucumda 24 sn elde topu tutup son saniyede potaya fırlattık.
Ama 2. yarı Sinan hucuma hareket getirdi ve Banvitin dengesini bozdu. Marko paşa da kritik şekilde 3lükleri soktu. Savunmada Rowlandı da en iyi durdurabilen adamdı. Bence Sinan final serisinde en değerli parçalardan biri olduğunu kanıtladı.
 
Sinan takımda en sevdiğim oyuncu açık ara. Zaten takımda da şu an tek içeri penetre edebilen adam. Ve insanlığı oyunculuğundan da öte de olan çok iyi bir GS'lı. Geç kavuştuk ama iyi kavuştuk ona :)
 
Yine ne oynadın be Sinan, helal olsun sana. Alnından öpüyorum kardeşim.. Geçen yaz tam da "Sinan Güler Fenerbahçe'de" haberlerini okuduğumuz günlerde, tercihini gönül verdiğin camiadan yana kullanmak kariyerinin en yerinde kararı olmuş meğer, her iki taraf için de. Nazar değmesin...
 
Valla burada kendisini sorumluluk almadığı ve şut istikrarsızlığı için çok eleştirmiştim. Ama özellikle playoffların başlaması ile özellikle içeri drive ları ile takımı bir çok maçta ayakta tuttu. Yeri geldi eleştirdik ama şimdi ise övme zamanı. Bana göre maçın adamıydı. Aynen devam lütfen.
 
Darüşşafaka'dan beri oyunundan keyif alıyordum. Hep bize gelmesini istemiştim. Bu forma altında onu izlemek büyük keyif. Bu oyununu sürdürmeye devam.
 
Sezon boyunca elestirilen sinan , play-off larda boş bogazlara şamarı vurmaya devam ediyor .. Sinan'ın potansiyeli belli . Böyle devam Aslan.
 
Kariyerinin zirvesine çıktı resmen. Müthiş oynuyor, süper katkı veriyor. Hızı, çevikliği, enerjisi harikulade.. Hele bir sayısı var ki maçta Dwayne Wade'i hatırlattı kerata:)
 
Sinan ile sözleşme uzattığımız bilgisi de resmi siteden açıklanmış.

B_20893_B_20440_B_20413_b2473.jpg


Sinan Güler ile Sözleşme Yenilendi


Galatasaray Liv Hospital, Sinan Güler ile sözleşmesini 2 + 1 senelik yenileyerek uzatmıştır.

Sinan Güler
Geçtiğimiz sezon Galatasaray'a katılan tecrübeli milli oyuncu Euroleague Çeyrek Finali ve Beko Basketbol Ligi finalisti olmamızda önemli bir katkı sağladı. Playofflarda 8,7 sayı 2,9 ribaund 2,2 asist ortalamaları yakalayıp takım savunmasına da destek olan Güler TBL'de 300. maçına çıkıp 1500 sayı barajını aşmıştı. Sosyal sorumluluk projelerine ayrı bir önem veren Güler son olarak Euroleague takım kaptanları toplantısında Galatasaray'ı temsil etti.

 

Üst