• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Sinan Güler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Sabri Güler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:48
Sinan'ın milli takımda gösterdiği performansı bir kabus olarak kabul etmek istiyorum ve uyanmak istiyorum.

Geldiğinde 2+1 sözleşme imzalanmıştı. Bu yenileme ile sözleşmesi kaç yıllık oldu şimdi?

Tam bir profesyonel.

Bu yaz döneminde duydugum en iyi haber,Sinan çok degerli bir yerli oyuncu,umarım kariyerini bizde noktalar

[video=youtube;kkej9VZrpqQ]https://www.youtube.com/watch?v=kkej9VZrpqQ[/video]

Samimi bir sohbet olmuş, dolayısıyla keyif veren.

Adamsın . Bu sene en büyük transferimiz ...

Muazzam oynadı aslan, helal olsun!

Tek basina kafa tuttu rakibe, penetreleri en buyuk kozu. Cok iyiydi bugun.

Helal olsun Sinan...Aynen devam...

Maçın asıl kahramanı.

Ilk yarıda maça tutunmamizi sağladı.

Helal olsun...

Sinan playoff çeyrek finaldeki Beşiktaş serisinden bu yana mükemmel oynuyor. Hücumda penetreleri ve savunma enerjisi mükemmel. Bugün o seriden bu yana sürdürdüğü çizgisinin bir özetini sundu bize.

Sinan Avustralya maçında çok iyi oynadı penetreleriyle , milli takımda hırslı oynaması takdire şayan fakat bir maçlık patlama sadece.Son 3 maçta 1/10 ikilik ve 1/6 üçlük attı mesela , savunmada her zaman katkısı belli zaten, önemli olan hücumda bir çizgi yakalayabilmesi , abartı bir performans değil de, şut yüzdesi yerlerde olmayacak şekilde ortalama bi hücum performans çizgisi yakalasa kâfi.

Şut atmadığı takdir de oynadığı takımın en yararlı oyuncusu

2010 Dünya Şampiyonası'nda milli takımdaki Sinan'ı tekrar izleyince acayip keyifli oluyor.

Muazzam bir penetreci olmuş Allah sakatlıktan nazarlardan saklasin.
O böyle oynarsa işimiz daha da kolaylaşır.

Valla transfer edildiği dönem hiç böyle bir katkı beklemiyordum,biraz da burun kıvırmıştım.Ama geçen sezonun 2.yarısı ve milli takımla gösterdiği performans aynen devam ediyor.Resmen kariyerinin en verimli çağını yaşıyor.Şu an Furkan Aldemir ile beraber ligin en iyi 2 yerli oyuncusundan biri.
Doğum günü de kutlu olsun

Geçen senenin ikinci yarısından beri büyük oynamaya devam ediyor...

Nazar değmesin sana ...Harun Erdenay'dan beri elini kolunu sallayarak böyle turnike atan Türk basketbolcu görmemiştim...

Geri