Oktay hoca ısrarla Shumpert ın tam bir 4 numara olduğunu söylüyor.. 4 numarada undersize kalabiliyo ama hücumda çok miss match up yaratıyo.. Ayrıca sakat sakat oynadığı maç dışında çok ezilmedi ribaundlarda ondada zıplayamıyodu zaten..
Eğer Euroleague'den elenirsek Eurocup'ta şampiyonluk için oynamamız lazım ki Eurocup'ı alabilecek en iyi kadro var elimizde EL'de bile Top 16'ya kalır bu takım.Ben ilk 5 söylentilerine katılmıyorum.Takımın ilk 5'i böyle olsa daha mantıklı olabilir.
Lakovic
Lucas
Shumpert
Cevher
Alınacak yabancı.
Shumpert'ı 3 te başlatıp Oktay hoca eğer faul problemi olursa 4'de oraya çekebilir.Ama ben Shumpert'ın bu sene 3'te oynayacağına inanıyorum ki öyle olması gerektiğini savunuyorum.Rotasyon burda çok güzel oldu.Bir sürü kaliteli isimler var Tutku olsun Ender olsun Andric olsun Caner olsun Haluk olsun...5 numara transferi garanti olacak heralde ve bu inşallah çok iyi bir isim olur.Benim hayalimdeki kişilik böyle 5 numara için;Smaç'ı vurduğunda pota sallanacak rakip oyuncular onu itikleselerde o yerinden bile kıpırdamayacak aslında aklımda isim var Sofoklis Schortsanitis ama zor gibi gözüküyor almamız ama eğer böyle bir isim alınırsa vay canına
Sofoklis Schortsanitis ismi gerçekten çok iyi olurdu.Üzüldüm .Ama illa o olucak diye birşey yok onun ayarında sert bir 5 numara lazım Pekovic olabilir farketmez yeterki sert ve yıkıcı bir isim alalımbaby shaq'ı şu sitede ilk zikreden biri olarak üzülerek söylüyorum maccabi ile sözleşme yeniledi
2 tane 5 vermişinde caner i 5 başlatmak bile küçük düşünmek demek olur bence hem tutku ve ender aynı anda yedek olmaz mutlaka bi türk ve jaka ile 1-2 başlanır 3 için kararsızım ama yabancı olabilir alıncak olan 4 furkan ve yabancı 5 inanılmaz bi ilk beş olabilir rotasyonda 1-2 için ender-lucas ve 3-5 dakika da olsa evren(giderse göksenin) 3 için şampi ve caner (caner 5-7 dakika en fazla) 4 için cevher ve 5 içinde luksa bence ideal bi 10 kişilik rotasyon demektir (canerle 11 ama fazla kullanılmamalı çünki kapasitesi takımın aşağısında)Ben hala ve ısrarla Shumpert ın 4 oynayacağını içeriye saf bir 5 numara alacağımızı düşünüyorum bence
Lakovic-Gordon-Caner-Shumpert-Yabancı5
Tutku-Ender-Yabancı3-Furkan-Andric şeklinde rotasyon yapılabilir ancak ikinci takım EL de skor sıkıntısı çekebilir Tutku/Andric pick and roll leri yetersiz kalabilir o yüzden alınacak 3 numaranın skor potansiyeli yüksek olmalı bence..
Tutku-Lakovic-Caner-Shumpert-Yabancı5 bence tbl için ideal 5 olablr hücum ve savunma kombinasyonlarını düşününce..
Oyuncu önerileri değil beyler burası.Yanlış başlıktasınız.
Caneri tbl de rotasyon açısından kullanabiliriz iyi bi takım oyuncusu ama tabiki EL de caner yetersiz kalır sadece 3 numarayı dinlendirmek için 5 dk fln kullanabaliriz2 tane 5 vermişinde caner i 5 başlatmak bile küçük düşünmek demek olur bence hem tutku ve ender aynı anda yedek olmaz mutlaka bi türk ve jaka ile 1-2 başlanır 3 için kararsızım ama yabancı olabilir alıncak olan 4 furkan ve yabancı 5 inanılmaz bi ilk beş olabilir rotasyonda 1-2 için ender-lucas ve 3-5 dakika da olsa evren(giderse göksenin) 3 için şampi ve caner (caner 5-7 dakika en fazla) 4 için cevher ve 5 içinde luksa bence ideal bi 10 kişilik rotasyon demektir (canerle 11 ama fazla kullanılmamalı çünki kapasitesi takımın aşağısında)