Can Akan
0
Sertaç dışarda kalırsa Evren/Tutku dönem dönem değişebilir tribünü
Göksenin kalırsa Cevher/Shumpert
Tutkunun ne işi var tribünde?
Sertaç dışarda kalırsa Evren/Tutku dönem dönem değişebilir tribünü
Göksenin kalırsa Cevher/Shumpert
Kadroya baktığımızda 2 sene için yeterli görülebilen ancak uzun vadede tarkrar bi oluşum içine gidilmesi kaçınılmaz bi kadromuz oldu sanki ne dersiniz? en fazla 2 sene daha maksimum verimi alıp sonrasında artık emekli olcaklar listemiz; Tutku-Jaka-Şampi bu isimler en fazla 2 sene 4 sene içinde Lucas-Ender-Cevher yani 10 oyunculuk rotasyonun 6 tanesi eder buda. Şampinin yeri geçen seneden hazır zaten İLKAN KARAMAN . Uzun vadede luksa - ilkan - göksenin ve alınacak yabancı center kalıo bence bu yapılanma içinde ilerde Barış ermiş i motive etmek kesinlik kaznıo seneye yada en geç 2 sene içinde. Yine yerli bir kısa lazım bize çok iyi araştırılıp gelecek vadeden mutlaka bi sg taraması yapılmalı 2 sene içinde ne dersiniz?
SG olarak Melih Mahmutoğlu kadroda yer alıyor zaten. Ayrıca C olarak Sertaç Şanlı'yı da unutmayalım...
İlk olarak dün demiştim. 2 sene önce yavaş yavaş Cem AKdağ ile denediğimiz 3 guardlı modern hızlı basketbol sürecine geçiş yapacağımızı düşünmeye başladım ben. Oluşturulan kadro bu yönde ilerliyor. Ender-Tutku Lakoviç Evren Shipp Caner Göksenin'den den oluşan Guard potansiyelli oyuncularımız 1-2-3 de süre alıp 4-5 numaraları Skorer ribauntçu oyunculardan oluşturabiliriz. Furkan Pekoviç ikilisi bu anlamda çok ideal. Oyunu hızlandırmak istediğimizde Andrici de buna dahil edebiliriz. Ki 4 kısalı oyuna döndüğümüz aşamalarda Shumpert Cevher gibi dış skor yükü yüksek oyuncularla rakip için önlem alınamaz hale gelebiliriz. Tabii ki kadro oluşmadan böyle şeyler konuşmak varsayımdan öteye geçmiyor. Ama 3 numaraya bir oyuncu almazsak daha da ciddi düşünmeye başlayacağım bu varsayımı. Ama her şekilde 5 numaraya bir oyuncu almamız gerekiyor. Ve gelen haberlerde o yönde...
şimdi sühancım sen biz hızlı olursak rakipte yorulacak diye düşündüğünü ve hatta yazmaya başladığını tahmin ediyorum ama bence yanlış olur evet katılıyorum 2 pg-sg ile kısada olsa oynamak doğru olabilir ama 3 kısalı bi 1-2-3 rotasyonu ve hızlı hücümlar bizi savunma takımı olmaktan çıkartıp hücum takımı yapar. Taamam herkes ister 100 sayı attığımız maçları izlemek ama 100 atarken 95mi yiyorsun 70mi? hangisi doğru olur?
şimdi sühancım sen biz hızlı olursak rakipte yorulacak diye düşündüğünü ve hatta yazmaya başladığını tahmin ediyorum ama bence yanlış olur evet katılıyorum 2 pg-sg ile kısada olsa oynamak doğru olabilir ama 3 kısalı bi 1-2-3 rotasyonu ve hızlı hücümlar bizi savunma takımı olmaktan çıkartıp hücum takımı yapar. Taamam herkes ister 100 sayı attığımız maçları izlemek ama 100 atarken 95mi yiyorsun 70mi? hangisi doğru olur?
Tutku-Lakovic-Ender
Gordon-Evren/Göksenin
Caner-Yabancı/Shipp
Cevher-Furkan-Shumpert
Andric-Yabancı
12 kişilik kadromuz böyle olur. 3 numara transferi olmazsa Shipp kalır. Göksenin,Sertaç ve Melih kiralanabilir yada çift lisans yapılabilir.
Haluk tutulursa sakatlık gibi durumlarda joker olur, zaten kendini hep hazır tutan bir oyuncu.
Shumpert artık 3 numara oynayabilecek hıza sahip değil. Rakip durumuna göre eşleşme sorunu yaratabilir. Gelecek sert bir pivotla beraber kullanabiliriz. Shumpert sahada olduğu zaman gordon da sahada olur.
Tutku/Ender-Furkan/Cevher-Andric gibi 3lüler olabilir dengelemek için