Site Hakkında Duyuru

Hepinizinde bildiği gibi sitemiz 3-4 gündür kapalıydı.Bu tabiki bizden kaynaklanan değil hosting firmasından kaynaklanan bir sorundu.Sitemizin bulunduğu servera ait hardiskte sorun ortaya çıktı ve o serverda bulunan bütün siteler silindi.Tabiki bizim sitede.Biz siteyi hemen açabilirdik ama sitenin yedekleri gitmişti ve elimizde 1 ay öncesine ait yedek vardı.


3-4 gündür hosting firmasıyla yedeklerinin kurtarılması için çabalıyoruz.Fakat hatanın boyutu çok büyük ve yedekler kurtarılamayacak boyutta.Bizde daha fazla zaman kaybetmemek için üzülerek 1 ay önceki yedeğimize döndük.

Bu son 1 ay içinde olan bütün mesajlar,konular,üye değişiklikleri(isim vb),yeni üyeler silinmiştir.Yeni üye olanların tekrardan üye olunması gerekmektedir.

Bilginize
 
Keşke daha fazla yedek olsaydı da bir ay geriye gitmiş olmasaydı. Artık bu saatten sonra geçmiş olsun demekten başka pek bir çaremiz yok, hayırlısı olsun..
 
Özenç Ekmel Ulus' Alıntı:
Adını söyleyinde o hosting firmasıyla kazara iş yapmayalım...

Anlamadığım şu bu hostingle sadece biz mi çalışıyoruz, diğer sitelerde hiç sürekli bu tür hatalar olmuyor.

Bu işlerden pek anlamam ama her ayda 1 de sitelerde bu tür olay yaşamamız çok iyi birşey değil.

Sonuçta bu sitenin önemli isimlerden bir kaçının bu yüzden siteden soğuduğunu biliyorum.
 
Bu arızadan sonra ben bir daha eski aktifliğine , eski kalitesine ulaşacağını düşünmüyorum bu forumun . Birde üzücü olan maç analizlerinin , çarpıcı noktaların , son dakika gelişmelerinin , muhabbetlerin , atışmaların eski sıklığı ortadan kalkacak . Forumun eski zevkini yakalaması çok çok uzun zaman alacak . Bazı kişiler ''Hep bu forumda mı sorun çıkar'' deyip çekip gidecekler . Ama kesin bir şey var ki bu hosting sorunundan sonra azda olsa çok da olsa bu forum üye kaybedecek . Umarım bu sayı mümkün olduğu kadar az olur . Şimdi ben düşünüyorum bu forumda nasıl vakit gecer diye kara kara :oops: :(

Ayrıca bu sorunların hiç bir taraftar forumlarında yaşanmaması benim kafamda soru işareti bırakmadı dersem yalan olur .
 
4 senedir üyeyim buraya. Daha önce de buna benzer durumlar olduğunu hatırlıyorum. Forum hala büyümeye devam ediyor. Sorun olmayacaktır bence.

Ayrıca, üye kaybı forumun kalitesini düşürmeyecektir. Bu forum az üyesi varken de ağırlığı olan, takip edilen bir yerdi zaten.
 
S.Nilay Kızılok' Alıntı:
Benim basktaki S harfi kaldırılmıstı ismimde tekrar ilgilenirseniz adminler. :)
S ayrı bir hava katıyor abla Sayının kısaltmas veya Sir Nilay Kızılok :)

Bu tür sorunlar olabilir bu yüzden siteye cephe almak olmaz bu siteyi bu hale getirip sevdiren içindeki üyeler oluşan ortam değilmi ;) çok kısa sürede yine eski haline döner:) Ben siteyi bırakmam siteye gelirken hoşgeldin mesajlarında kalıcı olman dileğiyle felanda denilirya şuan tam bakamıyorum özel mesajlarda yok :) Bende şu cevabı verdim siz beni kovmadıkça ben bu siteden gitmem :)
 
Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:
Bu forum az üyesi varken de ağırlığı olan, takip edilen bir yerdi zaten.
Emre'cim iletinin ilk kısmına katılıyorum ama bu kısmına katılmıyorum kusura bakma .

Forumda 10 tane aktif üye olsa , 15 tane ziyaretçi , 1 tanede Google Bot oluyor (Az üyesi varken(2005 başından beri takip ederim bu forumu). Bumudur forumun takip edilirliği ? Bence diğer taraftar forumlarıyla mukayese etsek sonucu daha iyi görürüz . Sakın yanlış anlama , bu yazdıklarım forumu sevmiyorum , bu forum çok zevksiz , diğer taraftar forumları daha zevkli anlamına gelmez . Canımdan çok severim bu forumu :) :p

Umarım en kısa zamanda forum eski günlerine döner
 
10 üye değil belki; ama bu forum 500 üyeyle de (ne kadarı aktif bir de öyle düşünün) takip edilen bir yerdi ve öyle bir yer olacaktır. Endişe duymaya hiç gerek yok.
 
Valla 1000 tane üyesi olacagına 10 tane kaliteli üyesi olsun yeter bu sitenin popülerlik gibi bir endişesi yok burası bir çatı bir aile kendi kendimize yorum yaptıgımız bazen gülüp eglendigimiz bazen tartıştıgımız cok hoş zamanlar geçirdigimiz yer
site 1 ay öncesine döndü diye siteyi bırakacak soguyacaklar varsa başta güle güle ;)
 
Bundan sonra sitenin kapanmıyacağına ve sorun çıkarmayacağına emin olabilirsiniz.Artık sitede günlük,haftalık,aylık yedekler otomatik olarak alınmaktadır.Bu hatayı son olarak görürseniz seviniriz.Forumun kapalı olduğunda nasıl bir durum olduğunu bu forumda 2-3 senelik olanlar çok iyi anlar içinizde nasıl bir boşluk oluştuğunu.Hergün http://www.gsbasket.org yazınca bembeyaz bir sayfayla yada hatalı bir sayfayla karşılaşınca daha iyi anlıyorsunuz.Site 3-4 gün kapalı kaldı tabiki ilk değildi ama son olucağına emin olabilirsiniz.Sitenin 1 ay geriye gitmesi tabiki insanı üzüyor ama bu siteye emek verenlerin siteye küsmesi daha çok üzer.1 ay içinde olanları herkes biliyor transfer,güncel konular vb. onlar telafi edilebilir en fazla açarsınız 10 transfer konusu biter ama siteye küserek değil.Sitenin tamamen kapanması dahamı iyi olurdu?Yada 2 sene önceki haline dönse?


not:Nilay abla bende öyle bir sorun yok ama bakılcaktır emin ol bide isminin tekrardan değişmesini istiyormusun?Başındaki S harfinin.
 

Üst