Geliyoruz!
Suç onda değil. 10 saniye kala topu ona 9 metreden verip birebir oynasın diye bırakan takımda.Göksenin ya sen var ya.. Ne diyeyim bilemiyorum. Şurda yaptığı işe bak..
Suç onlarda da değil. 3lü çektirmekten başka bir yeteneği olmayan adamı hala takımda tutanlarda bence.Suç onda değil. 10 saniye kala topu ona 9 metreden verip birebir oynasın diye bırakan takımda.
Hayırdır noldu yahu? Daha geçen Telekom maçında övgüler düzüyordun takıma, Gsw falan diyordun, ilk 4 hesapları yapıyordun. Birileri koçu eleştirince, istifa başlığı açınca; anında başlık altında bitip “gereksiz” demeyi biliyorsun ama. Şimdi noldu? Demek ki tutarlı olmak lazımmış, eleştirenleri linç etmeye kalkmak yerine sebebini anlamaya çalışmak lazımmış. Umarım sen de bir gün anlarsın.Elim ayağım titriyor sinirden. bu sezonun kalanında maç izlememe kararı aldım. yok izlemeyeceğim, değmez yazık. maç 80-73, 2 tane hücumu boş geçiyorsun adamlar zaten yüzdeli atıyorlar, atamadiklari zaman cezalandıramıyorsun. Pota altı Allah'a emanet, pota altimiza giren butun guardlar bomboş bir koridor buldu rahatça turnike attı. yazık ya valla lanet gitsin, iğrendim ömrümde ilk kez şubeden igrendim.
Telekom maçı ilk 30 dakika takım gsw gibiydi. son 10 dakika ömür torpusu gibiydi. kaybettik küfür ettik. Bugün 4 eksikle çıktık, ilk yaridaki ciddiyetsizliği normal bulmadım, son çeyrekte de lanet edip artık izlemiyorum dedim. Maç izliyorum, taraftarım, refleksif söylemlerim olur hafta sonu açar yine maçımı izlerim. senin gibi ben demiştimcilik oynamıyorum. Galatasaray kazandığı zaman mutlu olanlarla alay etmiyorum. senin gibi tutarsızlık çetelesi tutmuyorum. Feci arıza bir adamsın, seni engellesem girdiğin entryler gene önüme düşüyor, pek bir olayı kalmıyor ama hakikaten bu kadar kendisinden nefret ettiren bir sözlük/forum üyesi görmedim daha önce. İşin gücün negatif basıp insanlara dil uzatmak.Hayırdır noldu yahu? Daha geçen Telekom maçında övgüler düzüyordun takıma, Gsw falan diyordun, ilk 4 hesapları yapıyordun. Birileri koçu eleştirince, istifa başlığı açınca; anında başlık altında bitip “gereksiz” demeyi biliyorsun ama. Şimdi noldu? Demek ki tutarlı olmak lazımmış, eleştirenleri linç etmeye kalkmak yerine sebebini anlamaya çalışmak lazımmış. Umarım sen de bir gün anlarsın.
Ben aranızdaki konuşmayı bilmiyorum bir forum eleştirisi yapmak istiyorum. Bu mesaj üzerinden alıntı yapıp açıklama yapmak istedim ki ortaya yazarsam size yazıyormuş gibi olmasın.Telekom maçı ilk 30 dakika takım gsw gibiydi. son 10 dakika ömür torpusu gibiydi. kaybettik küfür ettik. Bugün 4 eksikle çıktık, ilk yaridaki ciddiyetsizliği normal bulmadım, son çeyrekte de lanet edip artık izlemiyorum dedim. Maç izliyorum, taraftarım, refleksif söylemlerim olur hafta sonu açar yine maçımı izlerim. senin gibi ben demiştimcilik oynamıyorum. Galatasaray kazandığı zaman mutlu olanlarla alay etmiyorum. senin gibi tutarsızlık çetelesi tutmuyorum. Feci arıza bir adamsın, seni engellesem girdiğin entryler gene önüme düşüyor, pek bir olayı kalmıyor ama hakikaten bu kadar kendisinden nefret ettiren bir sözlük/forum üyesi görmedim daha önce. İşin gücün negatif basıp insanlara dil uzatmak.
Futbolda Okan hocaya dil uzatirsin savunana mürid çekersin baskette takımın koçuna dil uzatır kazanıldığı zaman mutsuz olursun kaybedildiğinde de ben demiştimcilik yapar insanların eskiden ne yazdığına bakarsın aklınca iğnelemeye çalışırsın. Sosyal hayatında sana maruz kalan insanlara üzülüyorum. Sana da acıyorum.