ŞL | Galatasaray 75-87 Era Nymburk

Ben aranızdaki konuşmayı bilmiyorum bir forum eleştirisi yapmak istiyorum. Bu mesaj üzerinden alıntı yapıp açıklama yapmak istedim ki ortaya yazarsam size yazıyormuş gibi olmasın.

Transfer sürecinde de gelen oyuncular, kurulan takım üzerinden yapılan olumsuz eleştirilere her defasında birileri gelip "olumsuz basmayın, daha sezonun başı, koçtan iyi mi biliyorsunuz" gibi söylemler oluyor. Bu sporun en büyük oyuncuları Jordan, LeBron gibi adamlar bile oyuncular üzerinden yanılabiliyor, herkes yanılabilir. İlk gün veya son gün, iyi günde veya kötü günde takım takım için nasıl herkesin iyi şeyler söylemeye hakkı varsa olumsuz düşünceleri söylemeye de hakkı var. Nasıl ki olumlu yazdık ama kötü gidince eleştiri yaptık denebiliyor tersi de söylenebilir. O yüzden şu eleştiri yapan insanlar üzerinde manasız bir "yazmayın böyle" baskısı olmamalı. Maalesef bu forumda bu hep oluyor.
Abi yüzde yüz haklısın, aksi bir şey söylemiyorum ki.
Ben bu foruma adım attığımdan beri bu adam aynı. Takım maç kazanır "buna mı seviniyorsunuz şampiyon mu olacaksiniz" der, kaybederiz "yine yanılmadım haklı çıktım" der. maçın refleksi ile maç başlıklarında yazdıklarımızı bize koz olarak kullanır. Yahu ben salt taraftar görüyorum kendimi, bugün küfür edip yarın yine maçımı izleyeceğim. Adam bunu bana karşı kullanıyor bide üstüne gocunmamı bekliyor. Çocuk çocuk hareketler, sene başı sunucuda bir tane troll vardı, o trolü bile engellememiştim ama bu herifi engelledim. Hayatımda ilk kez sosyal medyanın herhangi bir platformunda engel attım birisine. Herkes yanılır herkes bir yerde saf tutar. Mesela ben hoca kalsın diyorum, çoğunluk gitsin diyor. Herkesin kendine göre geçerli bir sebebi var. Burda pek çok insanla ters düşüyorum bu konuda, birisi bile bu herifin üslubu ile yanıt vermedi bana. Benim derdim bu adamla. Ama engelledim artık, kendi kendisine yazsın dursun. o da beni engellesin herkes işine gücüne baksın.

Birileri kafalarına göre mesaj silmiş, o zaman tekrar yazalım. Galatasaray’da eleştiri kültürü her zaman olmuştur, bundan sonra da olmaya devam edecektir. Yönetim, teknik direktör, koç şakşakçılarının fikirleri sadece kendilerini temsil eder. Geçmişte hiçbir başarısı olmayan ve berbat bir kadro kuran Yakup Sekizkök de, yeni kurulmuş bjk’den 5 yiyen, Young Boys gibi köy takımına iki maçta da yenilerek şampiyonlar liginden elenen, tarihin en pahalı kadrosuyla evinde Kasımpaşa’ya 3-0’dan, Letonya’nın halı saha takımına 2-0’dan maç veren Okan Buruk da, her döneminde skandallara imza atan neye/kime hizmet ettiği belirsiz Dursun Özbek de sonuna kadar eleştirilecektir. Buna engel olmaya da kimsenin gücü yetmez.

Birileri kafalarına göre mesaj silmiş, o zaman tekrar yazalım. Galatasaray’da eleştiri kültürü her zaman olmuştur, bundan sonra da olmaya devam edecektir. Yönetim, teknik direktör, koç şakşakçılarının fikirleri sadece kendilerini temsil eder. Geçmişte hiçbir başarısı olmayan ve berbat bir kadro kuran Yakup Sekizkök de, yeni kurulmuş bjk’den 5 yiyen, Young Boys gibi köy takımına iki maçta da yenilerek şampiyonlar liginden elenen, tarihin en pahalı kadrosuyla evinde Kasımpaşa’ya 3-0’dan, Letonya’nın halı saha takımına 2-0’dan maç veren Okan Buruk da, her döneminde skandallara imza atan neye/kime hizmet ettiği belirsiz Dursun Özbek de sonuna kadar eleştirilecektir. Buna engel olmaya da kimsenin gücü yetmez.
Eleştiri yok diyen kim?