Sofyane Mehiaoui ve Mustafa Korkmaz Galatasaray'da

Sofyane Mehiaoui ve Mustafa Korkmaz Galatasaray'da

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, İspanya'nın SSD Santa Lucia takımından oyun kurucu Sofyane Mehiaoui ve İtalya'nın Lottomatica Elecom Roma takımından Mustafa Korkmaz ile kesin anlaşmaya varmıştır.

3 Ekim 1983'te Cezayir'de dünyaya gelen Sofyane Mehiaoui Fransa Milli Takımı'nda da forma giyiyor. 2010 Dünya Şampiyonası'nda finalde Avustralya'ya kaybeden Fransa'nın önemli oyuncularından biri olan ve maç başına 5,6 asist üreten Mehiaoui daha önce Fransa'nın Hyeres Handiclub, CS Meaux takımlarında da oynadı. Son üç sezonda İtalya Ligi'nde şampiyonluk gören ve 2010'da RSV Lahn-Dill önünde Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası finali oynayan Mehiaoui geçtiğimiz sezon İstanbul'da düzenlenen organizasyonda da Galatasaray'a karşı 18 sayı üretmişti. Sofyane 3 puan ile parkede yer alıyor.

18 Ocak 1988'de Almanya'da dünyaya gelen Mustafa Korkmaz Hollanda Milli Takımı'nda da forma giyiyor. İtalya öncesi Almanya'nın Köln99ers ve ASV Bonn takımlarında oynayan Korkmaz 3 puan ile parkede yer alıyor.
 

Üst