Son 16 Muhtemel Rakiplerimiz

Schalke ve Malaga iyi olur.
Schalke maçlarını içerde gibi oynarız bu da avantaj.
Malaga tecrubesi olmayan bir takım bizim gibi hiç buraları oynamadılar bu avantajımıza olur.
Juventus da uzun süredir yok Ş.ligi son 16 -çeyrek final falan.
Juventus maçları nostalji olabilir ama hafızamızda hep kötü izler bırakmış bir takım bence hoş bir nostalji olmaz özellikle geçmişten dolayı.

Bu eşleşmeler en tercih edilebilirleri ama içimden bir ses ısrarla Dortmund gelecek diyor.
 
Derbi sonrası arkadaşlarla kura çektik, kimin çektiği takım çıkarsa ona Galatasaray montu alma kararı verdik. Gönlümden geçen Shalke´yi çektim kurada. Herkes umarım montu Onur´a alırız dedi...
 
İnşallah Malaga'yı çekeriz.Schalke Malaga'dan 1 gömlek üstün bir takım bence Malaga maçları çok iyi olur.Schalke de 2. tercihim.

Aklım Schalke-Malaga dese bile içimden bir ses ilk günden beri Dortmund diyor.

Kura çekimi hangi kanalda ve saat kaçta bilen varmı?
 
Bizi bu Braga'lı,Cluj'lu gruba sanırım Ruud Gullit atmıştı.Adam bizim için iyi kura çekiyor yine o çeksin kurayı.

Kağıt üzerinde başa baş mücadele verebileceğimiz tek takım Schalke burası kesin.Diğerleri bizi çok zorlanmadan elerler bu da bir gerçek.Ama burası Şampiyonlar Ligi ne zaman ne olacağı da belli olmaz.
 
Evde kura çektim. Eşleşmeleri yazıyorum. :)

Schalke - Valencia
Man. Utd. - Shakhtar
Malaga - Arsenal
Juventus - GALATASARAY
Bayern - Porto
Barcelona - Milan
PSG - Real Madrid
Dortmund - Celtic
 
barca gelirse arena'ya sırf messi'yi izlemeye gidecek o kadar çok adam bulunur ki. evlerden ırak yarabbi! gruplarda 3. olmadıgımıza üzülürüm barca çıkarsa ciddi ciddi...
 
Schalke tercihlerimden birisi, isterim ama Onur Yavuz mont kazansın istemem. Nasıl yapacağız bu işi ? : )

Şaka bir yana; Malaga için kimse istekte bulunmuyor ama tecrübesiz bir takım olduğu gerçek. Schalke her ne kadar Alman disiplinini çok fazla taşımasa da Avrupa tecrübesi Malaga'ya göre daha fazla.
Ayrıca Malaga'yı küçümsemek gibi olmasın ama çıktığı grubun takımları çok da iyi değiller. Milan aşırı küçülmüş durumda, Zenit ayrı bir kaosta gelen oyuncuların maaşını diğer futbolcuları tartışıyor, Anderlecht dengesiz bir görüntü çizdi. Bu grupta yaptıkları abartılmamalı. Arap Sermayelerinin yediği tokatlardan birisini de takım olarak biz atalım isterim açıkçası..
 
Bence de Malaga en iyisi olur Schalke küçümseniyor sanki ama milli maçta değiliz ki o stadda bizim taraftarımız fazla olsun kombine'si var ki Almanya da stadlar hep full zaten.Ve Schalke gerek tecrubesiyle(3 yıldır ş.ligi grubundan çıkıyorla yanlış hatırlamıyorsam ) gerek kadrosuyla Malaga'yı ezer Huntelaar-Affelay-Farfan-Jermaine Jones-Barnetta-Howedes-Hildebrand falan var takımda ligdeki kötü gidişine aldanmamak gerekiyor bence.
 
Bir kura da ben çektim, şikesiz şaibesiz :) Ama Onur abi yanlış anlamasın, Shalke'den ümidi kestim ben :)

Shalke - GALATASARAY
Malaga - Porto
Juve - R.Madrid
Bayern M. - Arsenal
M.United - Valencia
Barcelona - Milan
PSG - Celtic
B.Dortmund - Shakhtar
 

Üst