Son hücumda topu kime kullandırırsınız?

Son topu kime verirdiniz?


  • Kullanılan toplam oy
    95
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bence değişir maçtan maça o gün iyi oynayan bi hite veya cüneyrt bir çok kişi kullanabilir çünkü ligimizde nba deki gibi yılda 15-20 maç uzatmaya gitmio bi takım için =D nba de bi yılda bi takımın oynadığı uzatma sayısı bizim ligimize eşittir :D nba de herkesin oturmuş bi oyuncusu var ama benimde oyum Cücü'ye
 
Ne yazık ki son topu kullanabilecek tarz da bir oyuncumuz yok Fitch veya Dixon gibi. Ancak Hite'a sorumluluk yükleyip onu daha çok ön plana taşırsanız olabilir.
 
3'lük gerekiyor ise Cüco,diğer her şartta kesinlikle Owens birebiri.
 
Pick 'n Roll dan sonra Hüseyin'e üclük pozisyonu hazirlanmali. Hüseyin yoksa tepede Gaines in bulustugu topla iceri dogru drive edip üc sayi cizgisinin yaklasik 1 metre gerisinde kendinsini unutturacak Cücü'ye cikarmali ve son sutu cücü kullanmali. mümkünse bir de Dee Brown son toplarda kenarda beklemeli, zira asiri derecede sacmaliyor. dün dikkat ettiyseniz Gaines topu aldiginda iki kisiyle baski yaptilar Gaines'e, orda cücü kenarda bombos duruyordu ama Gaines Dee'yi arayinca atak heba oldu.
 
Eğer fülker maçında son 15 saniyede topu cüneyt yerine dee getirseydi de cüneyt e pozisyon hazırlansaydı dün maçı muhtemelen kazanmıştık.Dee boş kalsa bile yüzdeli atamazken topu son saniyede abuk bi pozisyonda dee ile buluşturmak anlamsızdı.
 
Soner Aydın' Alıntı:
Eğer fülker maçında son 15 saniyede topu cüneyt yerine dee getirseydi de cüneyt e pozisyon hazırlansaydı dün maçı muhtemelen kazanmıştık.Dee boş kalsa bile yüzdeli atamazken topu son saniyede abuk bi pozisyonda dee ile buluşturmak anlamsızdı.
bnce o pozisyon dee ye hazırlanmamıştı ama cüneyt topu köşede sıkıştırınca son anda gains e vermek zorunda kaldı o da boşta ki dee yi buldu...
 
Ben Tufan'a verdim.Neden diye sorcak olursanız 3'lük deki isabetlerindn dolayı.Hemde el üstüde atmaya başladı.3'lük lazımsa Tufan'a veririm.Ama kaptan veya Hite'ında Tfan'dan pek bir farkı yok.
 
Kesinlikle Owens olmalı..Sadece birebirde değil dışarıdan dahi atabilir..Misal Fener maçında top Gaines yerine Owens'ta olsaydı rakibinin kendisini tutma uzaklığına göre üçlüğü atardı yada birebirden zorlardı..
 
dee brown dışında herhangi biri ama bence hite.. cüneyt de makul..

fener maçındaki dee nin şutu hep tartışıldı.. ben o hücumun öyle çizildiğine inanmıyorum.. cüneyt sağdan potaya drive edecekti ama yardım gelince tepedeki arkadaşına çıkardı.. ama oradaki adam maalesef gainesti.. gaines neden sahadaydı demeyeceğim ama molada oraya çıkmasının çizildiğini hiç sanmıyorum.. o da en doğru olanı yapıp dee ye verdi ama süre bitmek üzere olduğu için dee yere inmeden atmak zorundaydı.. son top konuşuluyor diye yazdım buraya.. bence orada en az suçu olanlar dee ve gaines idi.. tahtaya daha iyi bir oyun çizebilirdik.. bence topu dee alıp, pası o verse daha efektif bir hücum olurdu.. ayrıca gainesi kenara alabilirdim.. neyse ukalalık etmeyeyim daha fazla.. murat hoca bilir..
 
Şimdi öncelikle son topta 3 kısa 2 uzun değil 4 kısa 1 hareketli uzun kullanırım.

4 oyuncuyu kenarlara açar guardı ortada bırakırım öncelikle guardın içeri oynamasını ister eğer zor durumda ise dışarı pas vermesini isterim.Dışardaki 4 lü de Tufan Cenk Hite Owens guard Cüneyt olur.

Şimdi gelelelim ne yapmam . Öncelikle oyunu şıkıştırmam oyunda Gaines'i tutmam son topu da ne olursa olsun Dee'ye emanet etmem.

Malesef bu göz göre göre giden ikinci maç yazık oldu Hemde çok.
 
bencede molada hücum böyle çizilmedi çizildiysede burda eleştrilmesi gereken murat hocadır.son top kesinlikle hite'da olmalıydı illa 3 lük atılcak diye bi kayde yok içeri drive yapıpta son noktayı koyabilirdi en azından bi faull atışlarınada gidebilirdi herkez biliyoki hite'n birebirde geçemiyeceği bi oyuncu yok türkiyede.çok yanlış bi seçim oldu...şunada inanıyorumki dee nin eline o top 4 snye kala gelseydi maçı almıştık dipten çok daha istikrarlı atıyo...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst