Son Şansımız! Galatasaray-Karşıyaka {Pazar Olmalı}

koch' Alıntı:
Tek kelimeyle son şansımız.Play-aut'ta kesin gideriz.Yabancılar bizim takımın %80'i.Ayrıca o tercih de çok zor olur.Bence olay seyirciden çok takımda bitiyor.Bir türlü ciddi bir maç oynamıyorlar.Takım havası yaratamıyorlar.İlk dakikadan son dakikaya kadar belli bir ciddiyet yakalarsak kazanırız.4. periyotta aklın başına gelip çırpınırsan maç alamazsın.Bir de seyirci olarak da toparlanmamız gerekiyor.Oyuna yeteri kadar etki edemiyoruz.Basketlerden sonra sevinç,rakip hücumdayken yuhalama ve korna bile yeterli.Malesef bestelerin çok etki etmediğinin ben de farkına vardım.Tabi ki tezahüratsız olmaz ama çok ses çıkaran ve lüzumlu besteler gerekir.Mesela SONUNA KADAR CİM BOMLUYUZ BİZ hiç fena değil.
Sana sonuna kadar katılıyorum KOCH ancak yapabileceğimiz şeylerde sınırlı bence düğüm takımda çözülüyor!!! Yinede etkili tezahurat çok mühim eğer bulursak veya yazarsak mutlaka foruma gönderirim. İlginin tüm GALATASARAY TARAFTARINA örnek olması DİLEĞİYLE....... 8) 8) 8)
 
Bir de Cim Bom Bom'um sen çok yaşa'nın alkışlı hali hiç fena değil.Böyle hareketli tezahüratlar gerekiyor.
 
Takım basket attığında birkaç alkış ve zoraki de olsa oley; rakip hücumdayken de ıslık, sandalyelere vurma (boş pet şişeyle gayet güzel ses çıkıyor, avuçlara da bir şey olmuyor), yuhlama, gürültü yapma. Hepsi bu kadar basit. Ha isterseniz bir de hücum faul poziyonlarında bağırmak, tepki vermek. Ama bunları yapmak için önce maçı takip etmek gerekiyor. Takım coşunca şarkılı tezahüratlar tüm tribünlerde kendiliğinden başlıyor zaten o coşkuyla, bunun için neden ekstra gayret gösteriliyor, anlayamadım hiç.
 
ARdaQue' Alıntı:
roberto baggio' Alıntı:
halil bugün bıraksın kalan maçları en az 1500-2000 seyirciye oynar umut ettiğimizden çok fazlasını kazanırız.


Roberto Baggio; diğer adminleri düşünürsek benim sana karşı bir yaptırımım ya da art niyetim hiç olmadı ama bu son mesajına takıldım açıkçası.

Farzı misal Halil ÜNER yarın istifa edip takımın başından ayrıldı; Karşıyaka maçında nasıl 1500-2000 taraftarı toplayacaksın salona ? Insanlar bilgi sahibi olsun ....



bu takım halilden önce ahmet cömertte kemikleşmiş bir basketbol taraftarı yaratmıştı. 400-500 kişi rutin her maça gidiyordu. önemli ve kritik maçlarda salon doluyordu. şu anki durumumuzdan daha kritik bir duruma hiç düşmemiştik o taraftar sadece başarı için gelmiyordu bugün bu takımın taraftara ihtiyacı varsa o taraftar gelir. sen yeter ki galatasaray formasını galatasaraya yakışan adamlara giydir. bu sene fatih akyeli alsaydık aynı sorun futbolda olurdu taraftarın büyük çoğunluğu tribünden çekilirdi.

çevremdeki galatasaraylıların %90 ının 2 senedir basket maçına gitmemelerinin tek sebebi halilin orada oturması. ya gidip halile küfür edecekler ya maça gelmeyecekler. galatasarayın menfaati olarak maça gelmemeyi tercih ediyoruz. galatasaray seyircisi voleybol maçında salona sığmamış seyircidir. sen yeter ki ona bir adım at biz sizin istediğinizi geç de olsa yaptık buyrun sıra sizde de. hadi 2000 i abartmış olayım 1000 kişiden az hiç bir maçı oynamayacağımıza kalıbımı basarım.
 
Simdi elbette yeni bir havayla seyirci-taraftar articaktir ama unutmaman gereken birsey var.
Erman Kunter zamani Play-Off larda yasadigimiz durumu hatirliyormusun.
 
Ülker değil Efes maçlarını kastediyordur. Hatırlıyorum serinin 2. maçında Kunterin Geoff Owensa süre verilen maçta seyirci olsaydı maçı kazanabilridik.
 
O seri tam bir felaketti.Takım Efes Pilsen ile yarı final oynarken 2 maçta da taş çatlasa 200 kişiydik.Halil Üner'i beğenmeyebilirsiniz anlarım,ama o dönem o maçların boş olmasının hiçbir açıklaması yok.Erman Kunter de takımdan ayrılmasının sebebi olarak daha üste çıkamayacağımızı belirtti.Yani taraftar yok,bütçe de ileri gitmez dedi.Biz şimdi bu sonu kendimiz hazırlamadık mı?En iyi dönemde bile yarı finalde 200 kişiysek kimseye suç atmaya gerek yok.
 
pardon doğru söylüyorsun o sene yarı finalde efese elendik.

2 maçta ipekçideydi ipekçideki maçları gerçekten basket maçı olarak kabul etmek istemiyorum. orada maçı yaşayamıyorsun.

ilk maçta yine de seyirci vardı diye hatırlıyorum 2. maç nedenini hatırlamıyorum hafta sonu olmasına rağmen kimse yoktu.
 
Fener serisinde 2.000-3.000 kisi varken 3 gun sonraki Efes macinda 50 kisi vardi.Ne 200 u .Protokolu de toplarsak filan falan belki 100.
 

Üst