"Son Topa Kadar" Ürünleri Satışa Çıktı

Son topa kadar tişörtü;

k15804-1.JPG

https://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=15804

Fiyatı: 19,90 TL

Son topa kadar atkısı;

k15810-2.JPG

http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=15810

Fiyatı: 9,90 TL

Kulübümüzün 2 adet ürün çıkarması geldiğimiz nokta açısından büyük gurur veriyor. Düşünenlere ve emeği geçenlere teşekkür etmek gerekiyor. Tabii 1-2 eleştiri de yapılacaktır. Bu eleştiriler gelecekte daha iyi ürünler çıkması için muhakkak.

Atkı konusunda pek şikayetim yok ama tişörtün beyaz olması beni mutlu etmedi. Kırmızı bizim tek rengimiz olmalı. Salonda kırmızıyı ön plana çıkarmalıyız. Yöneticilerimizde bunu dikkate almalarını rica ediyorum. İlk fırsatta da kendilerine söyleyeceğim.

Ürünler iyi hoş ve de güzel bir düşünce olmuş da; Her maç öncesi 'Kırmızı' giyip gelin diyip, beyaz ağırlıklı bir t-shirt yapmaları düşünceye ters düşmüş bence.

Taraftarın özellikle beklediği bir adımdı bu. Ürünler için malesef bir şey söyleyemicem. Arması, rengi ve sloganı dışında oldukça basit. Bu ürünleri almayacağımız anlamına gelmiyor tabi. Herkes de en az bir tane bulunması gerekiyor.

Taraftarın özellikle beklediği bir adımdı bu. Ürünler için malesef bir şey söyleyemicem. Arması, rengi ve sloganı dışında oldukça basit. Bu ürünleri almayacağımız anlamına gelmiyor tabi. Herkes de en az bir tane bulunması gerekiyor.

Zaten fiyat olarak da uygun olduğundan amaç daha fazla basketbol ürünü satıp salonda gerekli havayı oluşturmak. Yıllardır istediğimiz buydu. Pahalı ve kaliteli ürünleri bizim taraftar profilimize çok uygun değil, genelde öğrenci ağırlıklı çünkü.

Dizayn süper ama sadece erkek bedeni olması beni üzüyor. XS alsam da büyük geliyor bana. Umarım ilerde (en azından "yenilmez armada" ve "son topa kadar" gibi özel ürünlerde) beden konusunda bayan taraftarları da dikkate alırlar.

Zaten fiyat olarak da uygun olduğundan amaç daha fazla basketbol ürünü satıp salonda gerekli havayı oluşturmak. Yıllardır istediğimiz buydu. Pahalı ve kaliteli ürünleri bizim taraftar profilimize çok uygun değil, genelde öğrenci ağırlıklı çünkü.
Tasarım konusunda daha da iyi olabilirlerdi bence. Bunun maliyeti abartılı dereceye çıkartacağını düşünmüyorum.

Herşeyden önemlisi yeni ürünlerin çıkması her ne olursa olsun sevindirici daha önce bizlerin de belirtiği sembol olmuş sloganın kullanılması ayrıca sevindirici bir sonraki sefere Biz Bir Aileyizi bekliyorum.

Atkı'nın fiyatı oldukça uygun genel olarak ben kötü bulmadım basketbolcu figiru biraz fazlalık olmuş gibi sanki ama olsun yalnız Kerem'in de dediği gibi T-Shirt için Beyaz renk seçmek pek anlaşılır olmamış.Şubeye destek için para verip alınsa bile maçta giymek takıma destek değil köstek olur sanki Tekstil piyasasından pek anlamamam ama düz beyaz olunca maliyet mi düşüyor

Modacılar üstte "Yenilmez Armada" t-shirt ile "Son Topa Kadar" şal atkısı olduktan sonra altta laci haricinde kot, kumaş, keten pantolon fark etmez günün yeni modası diyerek noktayı koydular ama GS Store yetkililerini eleştirmekten de geri kalmadılar! Bu mükemmel ikiliyi tamamlayacak şapka nerede diyerek...

Evet, şapkadan tavşan çıkaran hocamız bizden uzakta olduğu için pek işlevsel olmaz düşüncesi oluşsa da uslarda, basketbol takımı temalı bir şapka hoş olmaz mı?