bundan birkaç ay önce buna benzer bir konu tartışmıştık. bende böyle birşey olacağını zannetmediğimi söylemiştim. bu yazılanları okuyunca şok oldum. ne diyeceğimi bilemiyorum.
Burak Barut' Alıntı:Ülker, parayı veriyor sen gidip dizi oyuncusunu antrenör olarak getiriyorsun ve göz göre göre hatalar yapıyorsun.
Burada Göz dağını taraftar, antrenörüne versin önce...
Parasız Uefa Kupasını kazandığımız günler hala aklımda.Para bu işin bahanesi olamaz olmamalı.
Ramazan Uzun' Alıntı:Severek okurum Mithat Abinin yazılarını iğnelemeri,kural tanımaz tavırları hoşuma gider nedense.Ama başka bir durum var bu aralar.
6 ay öncesine kadar Özyer'e taktik,teknik,idari anlamda bazen haklı bazen haksız sallayan Mithat Abi durumlar 6 ay öncesini aratacak haldeyken Koray Hoca'ya şöyle fiyakalısından Mithat Duran tarzı ile yazılmış bi yazı ile giydirmedi.
Özledim be Mithat Abi yaz Koray Hoca hakkında keyifle okuyalım.Boşver Sponsoru,İdareciyi bir yolunu bulur bağlarlar onlar bize de Hayal dünyası kalır en Polyanacısından.
-Aynı cevap camiaların içine girerek reytingini arttırarak...Telekom&Galatasaray neden birlikte anılıyor??
Ali Akgül' Alıntı:Arkadaşlar öncelikle Ülker'in bize gözdağı verdiği gibi bir haber tamamen uydurmadır. Bunu belirtmek isterim. Şöyle de örneklendirirsek daha somut bir cevap olur böyle bir habere inananlar için..
Efes Pilsen - Ülkerspor neden bu ülkenin domine basketbol takımlarıydı daha da geriye götürerek Eczacıbaşı neden domine takımlarıydı bu ülke basketbolunun???
Çünkü bedava reklam, hiçbir şekilde bu bütçelere bu kadar etkin bir reklam yapamazlardı da ondan...
--Peki Ülker neden birleşti diyeceksiniz?
Basit büyük camiaların içine girerek -ki CafeCrwon'ın stratejisi de budur. Ancak Ülkerspor gibi bir kulüp olması Fener'i şanslı kıldı-
-Aynı cevap camiaların içine girerek reytingini arttırarak...Telekom&Galatasaray neden birlikte anılıyor??
Şimdi Ülker'in bizden el çektiği yalanına kim inanır??
Valla Kadir bile inanmaz.. Buna sadece gülünür..
-----------------------------------------------------------------------
Ayrıca Galatasaray taraftarı büyüktür! Bu ülkenin tarihinin harmanlandığı bir gelişimi bir dönüşümü vardır bu kulübün.. Öyle firmaların harcayabileceği, karşısına alabileceği bir takım hiçbir zaman olmamıştır, olmaz da.. Tabii dirayetli yöneticiler olduğu sürece..
Bir de protesto ederek markalara tavan yaptırmak kapitalist bir ideolojinin yemidir.. Galeyana gelerek topiciği açan arkadaşı-bilmiyorum kasıtlı mı kasıtsız mı açtığını-amacına ulaştırmayalım-Böyle bir amacı yoksa kusura bakmasın, şayet varsa yok diyorsa da cevabı almıştır..-
Armanın peşindeyiz!!!
Biz Galatasaraylıyız!!!