Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası

Kadınlar Türkiye Kupası’nda 8′li final heyecanı
sekizli final kura çekimi, 23 Şubat Çarşamba günü yapılacak.

Basketbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamada, Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası’nda sekizli final kura çekiminin 23 Şubat Çarşamba günü gerçekleştirileceği bildirildi.

Ataköy Sheraton Otel’de gerçekleştirilecek kura çekimine Basketbol Federasyonu yöneticilerinin yanı sıra kupada mücadele edecek Beşiktaş Cola Turka, BOTAŞ Spor, Fenerbahçe, Galatasaray Medical Park, Mersin Büyükşehir Belediyesi, Panküp Kayseri Şeker, Samsun Basketbol ve Tarsus Belediyesi takımlarının temsilcileri katılacak.

Sekizli final maçları 11-14 Mart tarihlerinde Gaziantep Karataş Şahinbey Spor Salonu’nda oynanacak(Basketdergisi.)


bu sene de alsak bu kupayı ne güzel olur.....
 
Aziz yıldırım dan şöyle bir açıklama bekliyorum:

"federasyon doping olayından sonra yine önümüzü kesmeye çalışıyor. Kupada bizi Galatasaray ile eşleştirerek olası şampiyonluğumuzun önüne geçilmiştir"

:)
 
Erkeklerde olduğu gibi burada da en kazık kurayı çekmişiz, cidden şansımız yok şu kuralar konusunda... Bizim taraftan finale çıkan rahat rahat kupayı alır gibime geliyor. Tamika oynarsa kupayı alırız, oynamassa yarı finalde eleniriz diye düşünüyorum
 
benimde umudum yok aziz yıldırım konuştu yine ligide alırlar sanki lig babasının tapulu malı her sene her sene tehdit etti açıkça TBF ninsineceğini ve bizimle oynadıkları maçlarda müthiş hakem destekli çıkacaklarını düşünüyorum. zaten bizde ne oluyor diyecek bir yöneticiyede sahip değiliz.
 
11 Mart:
17.30 Beşiktaş Cola Turka-Samsun Basketbol
20.00 Mersin Büyükşehir Belediyesi-Tarsus Belediyesi

12 Mart:
17.30 Fenerbahçe-Panküp Kayseri Şeker
20.00 Botaş Spor-Galatasaray MP
 
54124722.jpg
 

Üst