Spor Toto Türkiye Kupası 8'li Finalleri

Galatasaray Medical Park Erkek Basketbol Takımı'nın da aralarında bulunduğu Erkekler Spor Toto Türkiye Kupası 8'li Final kuraları çekildi. Maçlar 6-10 Şubat tarihleri arasında Eskişehir'de oynanacak. Çeyrek Final'de Anadolu Efes ile karşılaşacağız.. Diğer büyük takımları baz alırsak en zor kurayı biz çektik.. Ama Efes'ten daha iyi bir takım olduğumuzu da ligde kazandığımız maçta gösterdik.. 7 Şubat'ta Efes'i geçtiğimiz takdirde ertesi gün "Banvit-Hacettepe" eşleşmesinin galibiyle oynayacağız..

6 Şubat 2013, Eskişehir

Beşiktaş - TED Ankara Kolejliler
Pınar Karşıyaka - Fenerbahçe Ülker

7 Şubat 2013, Eskişehir

Hacettepe Üniv. - Banvit
Galatasaray Medical Park - Anadolu Efes

Biz Efes'le karşılaşacağız diye Fenerliler sevinmeye başlamış,size bu sene Tûrkiye Kupası bile yok diye :) Yahu biz ligte Efes'i yendik. Siz rakibiniz Karşıyaka'ya ezildiniz ligte,ônce bir kendinize bakın.. Bu sene Türkiye Kupası Hawkins'in elinde kalkacak o kadar !!!

Bi kere Efes bize pota altında birşey yapamaz. Tek avantajları Farmar ve Vujacic'in yüksek şut yüzdeleri. Ama tam bir takım olamadıkları için bu yönleri de maç kazanmalarını sağlamıyor. Dolayısıyla Efes'i rölantiye aldığımız maçta 10 sayı farkla yendik. Yine birşey değişeceğini sanmıyorum, yener geçeriz.

Maçlara daha uzun bir süre var,o zamanki form durumlarına göre konuşmak daha doğru olur bence.Bu arada maçların Eskişehirde olması güzel oldu :)

Grup lideri olup Efes'le eşleşmek kötü bir durum bunu kabul etmek lazım.Efes'i ligde yenmiş olabiliriz veya genel olarak daha iyi bir takım da olabiliriz ama sonuçta Efes bu.Bir Hacettepe veya Ted Kolejliler'i yenmek için vereceklerimizden daha fazlasını vermemiz gerektiği kesin.

Biz Efes'le karşılaşacağız diye Fenerliler sevinmeye başlamış,size bu sene Tûrkiye Kupası bile yok diye :) Yahu biz ligte Efes'i yendik. Siz rakibiniz Karşıyaka'ya ezildiniz ligte,ônce bir kendinize bakın.. Bu sene Türkiye Kupası Hawkins'in elinde kalkacak o kadar !!!

Yeryüzünün en beyinsiz kitlesi. Onlar önce Pınar Karşıyaka'yı yensinler hele de.

Grup lideri olup Efes'le eşleşmek kötü bir durum bunu kabul etmek lazım.Efes'i ligde yenmiş olabiliriz veya genel olarak daha iyi bir takım da olabiliriz ama sonuçta Efes bu.Bir Hacettepe veya Ted Kolejliler'i yenmek için vereceklerimizden daha fazlasını vermemiz gerektiği kesin.
Biz bu sene hiçbir şeyi kolay kazanmayacağız bu belli. Ama kötü mü bence değil. Takım hem Eurocup'tra hem lig ve kupada sert takımlarla oynama alışkanlığı kazanarak sona kadar bunu sürdürecek. İnancım tam.

Biz bu sene hiçbir şeyi kolay kazanmayacağız bu belli. Ama kötü mü bence değil. Takım hem Eurocup'tra hem lig ve kupada sert takımlarla oynama alışkanlığı kazanarak sona kadar bunu sürdürecek. İnancım tam.

imzamı atarım mümkünse her kulvarda lig tr kupası eurocup hepsinde en favoriler kimse onlarla sırasıyla karşılaşalım ben bunu istiyorum.. Gerçekten şampiyon olmak demek için benim düşüncem hep en iyi rakipleri yenerek kazanılmış şampiyonluk demektir... ligdede çeyrek finalde ksk yarı finalde efes finaldede fenerbahçeyi yenerek mesela;) eurocupta 2. turdan sonra valencia- unics ve bilbao yu çeyrek - yarı - ve finalde yenerek şampiyon olmak mesela;)

7 Şubat 2013 Perşembe
Saat : 20.45
Galatasaray Medical Park – Anadolu Efes
Organizasyon: Spor Toto Türkiye Kupası
Yer: Eskişehir Anadolu Üni. BESYO Spor Salonu

Beşiktaş ve Banvit çeyrek finali kesin geçecektir. Pınar Karşıyaka'nın F.Ülker önünde sürpriz yapma şansı var ama ben %65-%35 gibi bir ihtimal veriyorum. F.Ülker favori. Yarı final ise onlar adına çok daha kolay olur gibi. Umarım bir sürprizle elenirler.

Diğer tarafa gelince Banvit kesin kazanır. Bizim maçta ise Efes'i favori görüyorum. Sürpriz kovalayacağız ancak bu ihtimal Karşıyaka'dan fazla. Kazansak yarı finalde sıkıntılı. Yolumuz çok zor burası kesin.

Turnuva tahminlerim;

Beşiktaş-Ted 1
Karşıyaka-F.Ülker 2
Hacettepe-Banvit 2
Galatasaray-Efes 2

Beşiktaş-F.Ülker 2
Banvit-Efes 2

F.Ülker-Efes 2

Biz 4 arkadaş maç günü gideceğiz Eskişehire.
Efesi geçersek bu kupayı alırız diyorum o yüzden ilk maç çok önemli. Efes takım düzenini oturtmaya başladı ve tehlikeli bir takıma haline geldiler.

Beşiktaş ve Banvit çeyrek finali kesin geçecektir. Pınar Karşıyaka'nın F.Ülker önünde sürpriz yapma şansı var ama ben %65-%35 gibi bir ihtimal veriyorum. F.Ülker favori. Yarı final ise onlar adına çok daha kolay olur gibi. Umarım bir sürprizle elenirler.

Diğer tarafa gelince Banvit kesin kazanır. Bizim maçta ise Efes'i favori görüyorum. Sürpriz kovalayacağız ancak bu ihtimal Karşıyaka'dan fazla. Kazansak yarı finalde sıkıntılı. Yolumuz çok zor burası kesin.

Turnuva tahminlerim;

Beşiktaş-Ted 1
Karşıyaka-F.Ülker 2
Hacettepe-Banvit 2
Galatasaray-Efes 2

Beşiktaş-F.Ülker 2
Banvit-Efes 2

F.Ülker-Efes 2

Ben de yazayım tahminimi o zaman...

Beşiktaş-Ted Kolej -----> Beşiktaş
Karşıyaka-Ülker --------> Ksk
Hacettepe-Banvit------> Banvit
Galatasaray-A. Efes ---> A.Efes

Beşiktaş-Ksk ----------> Ksk
Banvit-A.Efes ---------> A.Efes

Ksk-A.Efes ------------> Ksk

Performasımız iç açıcı değil ama umarım Efes'i yeneriz kupayı almasakta olur.

Güzel tahminler yapılmış. Maalesef ben de katılıyorum, 4 maçta 3 sonuc %90. Beşiktaş, Banvit ve Efes (son zamanlardaki performanslara istinaden). Tek tahmin yurutemedigim KSK. Oldukça formdalar ancak FB çok tecrübeli. KSK Tur'u geçerse sınırlı kadro rotasyonu ile ileriki maclarda zorlanabilir. Dixon'un performansı belirleyici olacaktır