Spormax ve Yorumcusu Çetin Yılmaz ?

Geçen sene Ntv ile sürekli sorunlar yaşadık, özellikle İhsan Bayülken kaynaklı onun bizi sevmediğini ve aleyhimize konuştuğunu ve Fenerbahçe maçından sonra bunun daha da arttığı belirttip haklı tepkimizi biraz abartılı göstermiştik.

Yanılıyor muyum ?

Gelin görünki şu anda daha büyük bir bela ile karşı karşıyayız.

Çetin Yılmaz !

Beterin beteri vardır derler ya aynen o cinsten.

Maç içindeki bazı yorumları.;

'Galatasaray'ı bozdular.'
Fark 30'dan 28'e inmişken 'Galatasaray Farkı eritiyor.'
Guroviç'in atılmasından sonra 'Hakemler Galatasaray daha fazla fark yemesin diye maçın sonunu tatlıya bağlasın diye Galatasaray'a yakın düdük çalıyor.' gibi malesef çok yanlış ve taraflı yorumlarda bulunmuştur.

25 Milyon taraftarı olan bir takıma bu tür lafları diyemezsiniz sayın Yılmaz.

Gerekli tepkiyi e-mail ve gerekirse telefon yoluyla vermemiz gerektiğini düşünüyorum.
Söylediği sözler bir Galatasaray Taraftarı olarak beni gerçekten çok üzdü ve kızdırdı.

Sayıglar...

Not:Lütfen yorumlarımızı yaparken Galatasaraylılık saygımızı kaybetmeyelim.

Re: Çetin Yılmaz ?

Bu adamı tanıyorum.Bizim daha önceki maçlarımızdada aynı talihsiz açıklamaları yapmıştı.Gerekenin yapılması gerekir.Eminim bu şahıs ayhan şahenkte tekrar gelecektir.Başlığı daha cezbedici hale getirip büyük bir destek toplamalıyız arkamıza.

Maçın son 3 dakikakasını sırf bu gerizekalı insanın salakça yorumları yüzünden izleyemedim. Sinirlerim bozuldu. Ben anladım artık; federasyonun,hakemlerin amacı bizleri içten içten yıkmak. Neden takımımızın maçı olduğunda böylelerini yorumcu diye veriyorlar. Kaan Kural gibi bir yorumcu vermeyeceksiniz, hiç vermeyin kardeşim. Mecbur muyum ben bu adamı dinlemeye. Dünyanın neresinde görülmüş taraf tutan bir yorumcunun bir takım aleyhine konuşmalarda bulunduğu.Tabii burası Türkiye! Daha çok fazla şey söylerdim ama içime atıyorum yoksa ağzımı bozabilirim.

Burdan da çıkartıyoruz ki; bu adamı eğer istemiyorsak yönetime bildirilmeliyiz. Gerçekten düzgün, işini iyi yapan, olayları objektif yorumlayabilen birisinin gelmesini istiyorsak yönetime bildirip,yönetim de taraftarına sahip çıksın, gereken şikayetlerde bulunsun! Bizde mail yoluyla, telefon yoluyla bu insanı ağır konuşarak eleştirelim.Facebook gibi bir sitede grup oluşturulabilir... Lütfen sessiz kalma, Yüce Galatasaray Taraftarı!

koca basketbol camiasinda galatasarayli basketbol adami kalmamis gibi fenerbahceli oldugu bilinen birisi surekli bizim maclarimizda yorumculuk yapiyor :S sonunda taraftarin sabri tasicak, sonrada canli yayinda yine tribunun sesini kismaya baslayacaklar! sabrimizi siniyolar galiba.

Macları Çetin Yılmaz yokmuş gibi izlemek lazım..

kanalın yada yetkililerin email adresini bilen varsa yazsın...herkes şikayet msjları yollayabilir...en azından dikkatlerini çekmiş oluruz...

Benzer "talihsiz yorumları" Beşiktaş aleyhinede çok sık yapan birisi kendisi. Ya Galatasaray ve Beşiktaş'a karşı biraz antipatisi var ya da hep bu takımlara denk geliyor bu "hataları". Bilemiyoruz ama en azından lig maçlarında daha tarafsız yorumcu ve spikerler olması gerekir..

Aynen yazdığım yazı,

Sevgili Digitürk,
Öncelikle sizlere iyi çalışmalar diliyorum.Ben bu yıl sizin yeni üyenizim.Yani henüz 1. yılımı doldurmadım.Genel anlamda çalışmalarınızdan memnunum fakat artık bir konuda hassasiyetimi dile getirmek istiyorum.1 oldu olur dedim 2 oldu olur dedim 3 oldu olur dedim ama sanırım giderilecek gibi gözükmüyor sorun.Bugün Spormax'te Galatasaray CC - Türk Telekom maçını izledim.Maçın yorumcuları konusunda gerçekten hassas davranmıyorsunuz.Sırf TBL maçları için paket alan kişiler bu durumdan son derece rahatsız.Sevgili Çetin Yılmaz deneyimli ve yıllarını vermiş bir head coach olabilir fakat yorumları beni ve eminim birçok taraftarı çileden çıkarmıştır.Maçın görüntülerini tekrar izlerseniz demek istediğimi anlayacağınız umut ediyorum.
Maç içindeki bazı yorumları.;
'Galatasaray'ı bozdular.'
Fark 30'dan 28'e inmişken 'Galatasaray Farkı eritiyor.'
Guroviç'in atılmasından sonra 'Hakemler Galatasaray daha fazla fark yemesin diye maçın sonunu tatlıya bağlasın diye Galatasaray'a yakın düdük çalıyor.' gibi malesef çok yanlış ve taraflı yorumlarda bulunmuştur.
25 Milyon taraftarı olan bir takıma bu tür lafları diyemez hiçkimse.Özellikle de bu maçı yayınlayarak bizlere ulaştıran ve bizleri mutlu eden Digitürk, bu konudaki hassasiyetsizliğinden dolayı bizleri hayal kırıklığına uğrattı.Kimleri yorumcu yapacağınıza elbette karışmak hakkımız değil ama yorumcu yaptığınız kişilerin yorumlarına dikkat etmesi ikazını yapmazsanız bu duruma karşı çıkmak en doğal hakkımız.Eğer bu konuda hassas davranmak yerine bu şekilde devam ederseniz ve birkaç maçta daha bu durum tekrarlanırsa ben ve benim gibi birçok sporsever düşünmeden digitürkümüzü iade edip kapattıracağız.Bu arada ben öncelikle bireysel daha sonra arkadaşlarım adına böyle bir yazı yazıyorum.En kısa sürede gerekeni yapmanız ve bana bilgi vermeniz dileğiyle...
İyi çalışmalar diliyorum.

ntv yi ve kaan kural ı murat murathanoğlunu osman sakallıoğlu gibi tarafsız doğruları konuşan yorumcular istiyoruz

sene başında murat murathanoğlu digiturkte maçları anlatacak deniyordu keşke olsaydıda tarafsız yorumlar dinleyebilseydik

O değil de maç başlayacak ben lavabodayım,geldim baktım İlker,Volkan,İbo abiler kahkalarla gülüyor..
Meğer Çetin Yılmaz demiş ki,bu maçın iki favorisi var biri gs biri tt... :) :)

ben onu dinlerken gülüyorum sadece:) özellikle her maçta bi takım taraafından olaya bakması çok hoşuma gidiyor:) şimdi maça galatasaray açısından bakıyorum demesi kırıp geçirio beni yaa bi maçtada bakma bizim açımızdan die bagırıp duruyorum:)