• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

SSL 16. Hafta | Galatasaray SK - Gençlerbirliği

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Onur Yavuz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:34
Beşiktaş maçını Onur abi,ben,Yılmaz izledik sonuç kötü olunca galiba bu maça gelmicek gibi ses çıkmadı :)
Onur Uncu' Alıntı:
Güzel olacak güzel.Yılmaz yok mu yahu? :)

Onur Uncu' Alıntı:
Güzel olacak güzel.Yılmaz yok mu yahu? :)

Samiyen de maç kaçırdığım nerde görünmüş. :)

Parçalı ile çıkıyoruz.

Bu maçta Sami Yen'de olmak vardı ...

Yıllar önce Çankayalı Aslanlar ile Fener maçına gidiyorduk. Otobüsün sabah kalkacağını öğrendiğimde "akşam çıkalım, sabah yola mı çıkılır, teker meker patlar" demiştim. Bolu'da teker patladı...

Ablam bileti 9'a alınca bu saatte gidilir mi, son maç Sami Yen'in orada takılırız, hava bozuk erken gidelim dedim. Bolu'ya kadar yollar çok kötüydü, şimdi de teker patladı. Ablam yüzümü görmek dahi istemiyor. : )

Onur Yavuz' Alıntı:
Yıllar önce Çankayalı Aslanlar ile Fener maçına gidiyorduk. Otobüsün sabah kalkacağını öğrendiğimde "akşam çıkalım, sabah yola mı çıkılır, teker meker patlar" demiştim. Bolu'da teker patladı...

Ablam bileti 9'a alınca bu saatte gidilir mi, son maç Sami Yen'in orada takılırız, hava bozuk erken gidelim dedim. Bolu'ya kadar yollar çok kötüydü, şimdi de teker patladı. Ablam yüzümü görmek dahi istemiyor. : )

Onur bahtsız bedevisin. Abicim sus biraz şu saatte gidilirmi bu saatte gidilirmi deme :)

Yola çıkmak gerek yavaştan...

Haydi bakalım. Son son Sami Yen´in havasını içimize çekelim.

Birileri acil link yollasın.. :)

link var mı ?

mac basladı ve gol 1-0 oldu g.birliği onde yazıyo sitenin birinde saka gibi klasık baslangıc

bari sami yenini son maçında yenilmeyin ruhsuzlar

yenen gol komedi

aferin size yakısır bu takıma ne guzel bir veda bu.....

samiyen bu gidişle skora dayanamayıp kendi kendine yıkılır zaten mac sonunda....

Yazıklar olsun sizlere kansız ruhsuz futbolcular topluluğu onurunuz şerefiniz varsa giydiğiniz formayı çıkarıp hak edenlere verin,çoluk çocuğumuzun rızkından kesip sizlerin ceplerinize giren paralar zehir zıkkım olsun sizlere. Daha ağır şeyler yazacaktım kendime yakıştırmadığım için yazmıyorum

ayaklanma zamanı geldı ne oluyor ya takıma bakya hıc umut dahı yokya bumu gs takımı

Geri