SSL 16.Hafta | Orduspor - Galatasaray

ORDUSPOR - GALATASARAY

Hakem : Halis Özkahya
Tarih : 16.12.2011
Saat : 20:00
Yer : ORDU 19 EYLÜL


4 haftalık galibiyet serisi, 6 maçtır deplasmanda gol yememe serisi.. Rakip ise 5 haftadır kaybeden ve Metin Diyadin ile yollarını ayıran Orduspor. Kaza yaşamamak ve zirveyi kaybetmemek dileğiyle..
 
Geçtiğimiz sezon kupa maçında yaşanan görüntüler hala hafızamda. Güzel şehrin güzel insanlarıyla benzer bir tablo yaşamak öncelikli dileğim.

Elbette yakaladığımız istikrarı devam ettirip kazanarak yolumuza devam etmek hoş olur ama play off saçmalığının uygulamada olduğu bir ortamda çok da takılmam skora.
 
Cuma günü galip gelip emin adımlarla devam edelim. Çift forvet devam. Belki Emre yada kazım yerine Engin Baytar düşünülebilir. Onun dışında aynı kadro ile devam edelim.
 
Hoca değiştiren ya da hocasını gönderen takımlar genelde çıktığı ilk maçta bir reaksiyon gösterip puan almıştır.. İstatistik olarak da hiç azımsanmayacak bir oranda gerçekleşen bir şey bu.. Ordu haftalardır kaybetse ve zor gol atsa da dikkat etmekte fayda var. Sıkıntı yaşamadan alırız umarım.. Ordulu olmam dolayısıyla ayrıca güzel olacak benim için bu maç..
 
Ordu'lu olarak tribunlerin bizi çok iyi ağırlayacağına eminim yalnız umarım Yalçın,Sedat gibi 2 defans ortamı çok gerginleştirip tribunleri de galeyana getirmez. 2 takım arasındaki dostluğun bozulmasını istemiyorum, Nedim Türkmen de bizle beraber şike olaylarında ayakta duran tek başkan, hakemler son maçlarda cidden canını çok yakıyor Ordu'nun bunun sebebinin de başkanın şike olaylarındaki tutumu olduğunu düşünüyorum. Yarın ters etki yaratabilir, rakip ne de olsa Galatasaray diye:) Hakeme de dikkat etmek lazım yani. Zor maç olacağını düşünüyorum eğer ilk 20 dakika gol bulamazsak, kapalı oynadığında açması çok kolay takım değil çünkü Ordu ve çok iyi bir kalecisi var. Ayrıca en iyi 3 oyuncusundan 2'si de Culio ve Stancu, nasıl hırslı olacaklarını tahmin edebilirsiniz bu 2'linin. 1-0 kazanırız gibime geliyor.
 
Ordu'nun dereleri yukarıda aksa,aşağıda aksa EvelAllah bu maçı da kazanırız..

Culio ve Stancu İnşaAllah bir süpriz yapmalzar bize :))

Aynı kadro ile çıkacağımızı düşünüyorum maça,bir süpriz olacağını sanmıyorum..

Yalnız artık Merta'ın da kadroya girmesi gerektiği kanaatindeyim..
 
Abi Karadeniz ikliminde de kötü zemin yapmayı beceriyoruz ya ben daha ne deyim. Birşey yapmana bile gerek yok. Olduğu gibi bıraksan çim bitiyor zaten.
Şaka gibi.
 
Ordu'nun dereleri yukarıda aksa,aşağıda aksa EvelAllah bu maçı da kazanırız..

Culio ve Stancu İnşaAllah bir süpriz yapmalzar bize :))

Aynı kadro ile çıkacağımızı düşünüyorum maça,bir süpriz olacağını sanmıyorum..

Yalnız artık Merta'ın da kadroya girmesi gerektiği kanaatindeyim..

Ordu maçında Melo cezalı diye biliyorum. Büyük bir olasılıkla orta göbekte Selçuk-Engin ikilisi oynar.
 
Ordu'yu yeneriz..Iddiacilar Ust oynasin..Imparator varken takima guvenim son derece tam..Her seyin basi Imparator..Bu oyunculara bu guveni verende kendisi..Zaten Imparator'dan baskasi yalan..Ne Rijkaard,ne Hagi,ne Skibbe ne de Mustafa Denizli vs.. Bunlar bos plaka,Imparator tek gercek..Rijkaard'in sonunu hepimiz goruyoruz.Neyse Allah kimseye o kara gunleri tekrar gostermesin,bu ahenk bozulmasin..Ne Ordu,ne Sivas ne Milan..Kim gelirse gelsin kacis yok. Tahmini Mac skoru: 1-4
 
o zaman klasikleşen istediğim 11, çıkmasını belediğim 11 tahmini mi yazayim.

Tahmini 11:
-----------Muslera----------
Eboue--Semih--Ujfalusi-Hakan
Kazım--Selçuk--Melo--E. Çolak
-------Baros---Elmander-----

Çıkmasını istediğim 11:

-----------Muslera----------
Eboue--Semih--Ujfalusi-Hakan
Engin---Selçuk--Melo--E.Çolak
-------Baros----Elmander----
 

Üst