SSL 21.HAFTA | Eskişehirspor - Galatasaray

uzun yıllardır izlediğim en sıkıcı maçtı. Kazım her maç ben kanat oyuncusu değilim diye bağırıyor ama duyan yok. Baros sakatlandı belki forvete çeker Engin kanatta oynar diye bir umut izledim maçı ama nafile.
Hakikaten bizim takımın maçı olmasa izlemek zulüm gibiydi.
 
Eskısehır çok güzel sehirmiş taraftarı cok ıyıymıs porsuk venedık olmus yok metro gecıyomus heryerden hepsı benım içn falan filan oldu eskısehır hakkındaki tüm görüşlerm dün negatife döndü. Misafir taraftar trubünü dün resmen arkaya dogru çöktü maç yarım saat daha uzasa yada 2 gol 3 gol atsaydık bugun camılerden cenazeler kalkıyo olurdu .
 
Kaza kurşunuyla kaybetmektense böyle bi zeminde beraberlik iyidir. Yiğit Gökoğlan, takıma yeni katılmasının verdiği eksiklikleri yaşadı maçta ama zamanla o da sisteme alışıp katkı verecektir. Maçın adamı Semih Kaya'yı da tebrik ediyorum, uzaklaştıramadığı top dışında mükemmel oynadı.

Yiğitin sağdan kaçtığı bir pozisyon var takım arkadaşları henüz onu tanımadığı için o pozisyonda topu ona oynamadılar ama Yiğit takıma takım Yiğite alıştıkça çok daha etkili olacaktır. Ben çok güveniyorum Yİğite bitiriciliğini biraz daha geliştirebilirse aradığımız yedek forvet olabilir.
 

Üst