SSL 21.HAFTA | Eskişehirspor - Galatasaray

ESKİŞEHİRSPOR
GALATASARAY
Hakem : Cüneyt Çakır
Tarih 22.01.2012 19:00
Yer : ESKİŞEHİR ATATÜRK


Zor deplasmanda, inşallah galibiyet serisine bir halka daha ekleriz.. Takıma yürekten başarılar..
 
eğer savunmada kişisel bir hata yapmazsak ki burada serveti kastediyorum
bence en kötü berabere kalırız
iyi hücum ediyoruz
ilk golü biz atarsak galip geliriz

Size bir iyi bir kötü haberim var. Sanırım bu maç Servet yedeğe çekilicek, Sabri girecek takımımıza. Savunma 4 lümüz;

H.Balta-Semih-Ujfa-SABRİ olacak.

Bu durumda mesajınızın Servet geçen yerlerini Sabri olarak düzeltmeniz yeterli olacaktır :)
 
Geçen hafta Karabük maçından sonra dedim ki maç fazlasıyla puan farkı 7.Manisa FB'den puan çalar olmadı.Adamlar birşekil kazandı.Üstüne bu hafta bizden önce oynayıp senelerdir Kayseri maçlarında olduğu gibi kaleci kıyağıyla maçı aldılar.Al sana puan farkı 1.Bu zamana kadar her maçımızı rahat kafayla oynadık.İşte sana stresli maç.Haftalardır bu maçı düşünüyorum.Eskişehir ne kadar formsuz olsada maçı kazanamıcağımızı düşünüyorum.En olmayacak maçta puan kaybı şeref yoksunu karşıyakayı yeniden havalara sokacaktır.Bu maç lig için inanılmaz kritik.Adamlara o gazı vermemek için kazanmak zorundayız.Çünkü bu saatten sonra FB,Belediye'yi ''geçerse'' puanları rahat rahat alacaktır.Olası puan silme durumunda ordan burdan ne kadar toplasak kardır olarak bakılıyor olurda 30 puan ceza alıp düşmemek için hakemlerden bir kıyak şart.MAA alayını düşünmüştür zaten.Umarım eğer bize rakip olursa hakemi,futbolcularını inanılmaz gazla hazırlıcak olan Ersun Yanal'ı da yeneriz.Bütün GS düşmanlarının heveslerini kursaklarında bırakma maçı..
 
Zor maç olacağı kesin gibi. Rakiple birlikte saha ve hava şartlarıyla da mücadele edeceğiz. Lig yarışında puan farkını açmamamız için tüm olanaklar seferber edilmiş durumda. Haydi hayırlısı...
 
Bu zaeminde Yiğit ve Sercan gibi teknik beceri ve driblinge dayalı hızlı oyuncuları oynatmamak daha iyi sonuç verebilir bence.

Zira zemindeki buzlanma ve sertlik bu oyuncular için hem oyunu zor hale getiriyor hemde sakatlık riski doğuruyor.

Ayağı yere daha sağlam basan bir takımla sahaya çıktık ki bu tanıma en az uyan adam Sabri durumunda şu anda onun içinde yapabilecek bir şey yok umarım takımımız adına hiç ama hiç bir sakatlık olmadan mutlu bir şekilde 3 puan ile kaparız bugünu.
 
Beraberlik bizim için iyi sonuç oldu.
Takım maçtan önce hem soğuktan hemde zeminden fena etkilenmişti attıkları twitlerden belliydi bu. Maç boyunca pas yapmak yerine daha çok uzun oynamayı deneseydik daha faydalı olabilirdi. Zira bu zeminde pas yapmak imkansız zaten. Son 10 dakika keşke Servet'i (hiç istemem ama bence mecburduk) ve ya Ceyhun'u forvet oynatıp topları onlara şişirebilirdik. Hiç değilse karambolde seken toplarda pozisyon yaratıp topu kalemizden uzak tutardık. Neyse sağlık olsun 1 puan iyidir.
 
Kaza kurşunuyla kaybetmektense böyle bi zeminde beraberlik iyidir. Yiğit Gökoğlan, takıma yeni katılmasının verdiği eksiklikleri yaşadı maçta ama zamanla o da sisteme alışıp katkı verecektir. Maçın adamı Semih Kaya'yı da tebrik ediyorum, uzaklaştıramadığı top dışında mükemmel oynadı.
 
yenemiyeceksen yenilmeyeceksin evet galibiyet serisine iyi alışmıştık ama bu maç için 1 puan iyidir,Baros olsaydı normal sistemimiz ile çıksaydık yine kazanırdık bence...

Baros 3-4 hafta yok,Kazım'ın performans ortada,Riera meçhullerde zaten ;artık forvete ve ortasahanın kanatlarına transfer farz oldu...
 
kazım sağ bek mi oynadı noldu öylee ya :( neyse bence çift forvetle ve kazımsız başlasak olabilirdi ama neyse sağlık olsun zaten bayağı - puan yiyip şampiyon gireriz play offa :)
 
baros'un onemi bir kez daha bu macla ortaya cikti..
ortadan hic gelemedik, surekli kanatlari kullanmaya calistik..
es es takiminin tandemindeki adamlarin ikiside cok yavas oyuncular..ozellikle diego..
eger baros olsaydi ciddi hatalara surukleyebilir, gol bulabilirdik...

ayrica kazim sag bek'te iyiydi..

alper potuk denen oyuncu sozlesme imzalamamis ama fenerli olmus..
iki defa kirmizi kart gormemeside cuneyt cakir'in marifeti...
 
Bence 1 puan ve 0 sakat ile karlı bir iş çıkardık deplasmanda.. Bu maçtaki performanslar benim için ölçüt değil, zira zeminin hali ortadaydı. Ekstra parantezi Semih'e açabiliriz, bir hatası dışında oldukça iyiydi.. Transfer yapacak mıyız, yapacaksak hangi bölgeye yapacağız bilmiyorum ama bizim galiba bir yedek forvete de ihtiyacımız var. Zira Baros yine sakatlanabilir, Sercan'ın da katetmesi gereken daha çok yol var bu takımda...

Son sözüm de, Alper Potuk denen adam inşallah bu takımın kapısından girmez. Daha bu yaşta böyle hareketler yapıyorsa vay haline..
 

Üst