SSL 29. Hafta | Sivasspor-Galatasaray

  • Konbuyu başlatan Erdal Can İçelli
  • Başlangıç tarihi
E

Erdal Can İçelli

Misafir
SİVASSPOR -GALATASARAY
Hakem
Tarih 05.03.2012 20:00
Yer SİVAS 4 EYLÜL


ŞAMPİYONLUK İÇİN SALDIR GALATASARAY !
 
mutlaka kazanmamız gereken bir maç.
eğer ilk golü biz atarsak işimiz kolaylaşır
şer güçlere karşı gücümüzü bir kere daha göstererek
onların şevkleri kırma adına önemli bir gece
ALLAH utandırmasın...
 
Bu sene için en azından ligin en iyi golünü attık diye sevinen fenerlilerin bu tesellisi dahi bir gün sürdü..Galatasaray bu..Adama arifeyi gösterir de baharı yaşatmaz..
 
Dk. 81 GOL Aydın Yılmaz 3-0

Bi 5 sene daha kalır artık takımda Aydın bu golüyle..

Üçüncü gole kadar Muslera'nın çıkardığı gollük pozisyonlar var.
 
90+3 Necati attı 4-0 oldu.

Şu başbelası deplasmanı 4-0 gibi farklı galibiyetle kazanmak çok çok iyi oldu. Önemli bir virajı geçtik böylece.
 
Rüyamda 4-0 kaybedip moralimin dibe vurduğu maçı 4-0 almamız çok sevindirici. Takım beni inanılmaz şaşırttı. Tam beklediğim gibi bir maç oldu. Sivas çok adamla hücum yaptığından arka tarafı savunmakta güçlük çekeceklerdi. Bunu hızlı hücumlarla değerlendirecektik ki nitekim gollerin 3ü böyle geldi. Yerleşmiş olan savunmaya hücum organizasyonuyla gol atamadık dikkat ederseniz. Skoru ele geçirdikten sonra ilerde ne top tutup top dağıtacak bir 10 numara oyuncumuz var ne de hızlı hücumlarda yardıracak bir kanat oyuncumuz. Gidişat istediğimiz gibi ama bunu değerlendircek oyuncu topluluğu yoktu elimizde. Elimizde kanat denilebilecek bir Aydın bile ne kadar iş yaptı gerisini siz düşünün. Hakan+Sercan+son haftaları saymazsak Riera+Yiğit+Emre Çolak'ın 0'a yakın katkı verdiği sezonda böyle galibiyetler gerçekten muhteşem. Riera+Yiğit+Sercan yerine Podolski,Shaqiri,Olcan,Volkan Şen'den 1i olsaydı çok daha rahat olurduk.Seneye transferlerde 2 isabetli atış yaparsak ligi domine edebiliriz. Hücum gücü çok yüksek bir kanat oyuncusu+Elmander'i tamamlayacak hızlı,adam geçebilen bir hücumcu lazım. Necati yanıltmamaya devam ediyor. Emeğine saygısızlık yağtığım düşünülmesin ama kanat+forvet seneye uçurur bizi. Hayalim kanat için Krasic forvet için Doumbia. Ama tabi bu adamları almak imkansız. Stilleri aynı bir kaç gömlek altı adamlar çok iş yapar. Kaldı 11 hafta!! Bekle bizi Şampiyonlar Ligi :)

Bu arada biz görüyorsak Terim kesin görüyordur. Emre haftalardır yokları oynuyor. Fener maçının kredisini çoktaaaan doldurmuştu zaten. Riera'da da ufaktan kıpırdanma var. Haftaya Engin-Riera başlar gibi.
 
güzel galibiyet oldu artık fb maçında bile 1 puanlık bir kredimiz oldu bu takım öyle ya da böyle kazanıyor ama Fatih hocam aydının yerine Yiğiti kazanmaya çalışsan keşke ama aydın sanırım oynamaya devam eder . :)
 
Nerdeyse 10 yıl olacak, bildim bileli, Aydın bu kulübü kazanacağına kulüp Aydın'ı kazanmaya çalışıyor. O kadar hoca gitti geldi, nasıl-nerden torpili varsa adam kazık çaktı Florya'nın göbeğine gitmiyor bi türlü.
 
Son 3 maçla ilgili konuyu ben açıyorum ve 3/3 Galibiyetle ayrıldık onlar yenecekse ben konuları açmaya razıyım helal olsun aslanlar!

Ayrıca Buse Terime yapılan saygısızlık terbiyesizlik Allah rakibinde şereflisini nasip etsin
 
Hani şikeden dolayı yüzleri kızardı dahada ayağa düşüp bozmaz dedik..Ama Fener yine bozdu..Bozdu bozdu bozdu okadar bozduki hani dahada bozmaz dedik yine bozdular..Önünü alamıyoruz artık

En son artık Bir teknik adamın kızına laf edicek kadar da bozdular..Yok bir iki kişinin yaptığı tüm taraftara mal edilemez felan..Geçiniz efendim..Aykut kocamanın 2 kızı var..Bülent uygunun 1 kızı var..Sırf babaları yüzünden bu kızlara Gs taraftarından bir laf gelsin bu kulübü tutmam..Utanırım çünkü..

Camiası köşe yazarları başkanları yöneticileri tek bir şey için uğraşıyorlar..Galatasaray Fenerbahçe derbisini boca-river derbisine çevirmek..İstiyorlar ki kan aksın artık şiddet başlasın..İşte o düşünce ürününden çıkan tohumlar bugün önce evlada dil uzatır yarın birbirlerine silah çekerler..Sonra kına yaksın İçerdeki
 
Rierada bariz bir toparlanma var. Belki süratli bir oyuncu değil ama çok akıllı ve oyunu yönlendiriyor. O oyunu yönlendirince Selçık ile Melo'ya yapılan baskıya rağmen iyi top çıkıyor. İlk yarıdaki kırılgan yapısını biraz üzerinden atmış görünüyor ayrıca. Biraz daha kuvvetlenirse uzaktan atacağı şutlarla play-off a damga vurabilir.
 
Aydın Yılmaz bile gol atmış bu takımda. Ölüyü bile diriltir diye buna denir.
Kenan Erdem Akkaş kardeşime;
Bu yapılanı kimseye mal etme. 3-5 tane ergen akıllı çapsızın yaptığı olayı bu camialarla bağdaştırma. Emin ol Galatasaray'ı tuttuğunu zanneden 3-5 dengesiz de var dünkü olayı Aykut'un kızı için yapabilecek. Bu kulupler altına indirgenecek bir olay değil maalesef. Toplumsal bir sorun.
 

Üst