SSL 31. Hafta | Fenerbahçe-Galatasaray

  • Konbuyu başlatan Erdal Can İçelli
  • Başlangıç tarihi
Bu arada bu maça fırat aydunus yerine bülent yıldırımı atamak açık açık belli ediyorki bir maçlık fener in ekmeğine yağ sürüp kazanmaları için hakemlik hayatını sonlandıracakları adam olarak tombaladan çıkmasıda bülent yıldırımın eyyamcı mı yoksa gerçekten karekterli bir insan olup olmadığının kendisi açısından bir sınavı olacaktır... Umarım sahada sadece gördğünü çalan adil bir yönetim gösteren takdir haklarını dürüst ve adilce dağıtan ONURLU BİR KİŞİLİĞE sahip olduğunu kanıtlayarak çıkar bu sınavdan....
 
Artık psikolojik savaş da önemli bir hal almaya başladı günümüzde. O halde sessiz kalmayacaksın, etkili olur ya da olmaz, hakem ve MHK üzerinde baskı kuracaksın...
 
Bir Hesap yaptım. Biz bu maçtan yenilmeden çıkarsak şampiyonluğa inanılmaz yakın oluyoruz.
Mesela 9 puan farkı koruyarak play-off maçlarına girersek rakibin nerdeyse hiç bir şansı kalmıyor.
Play-off maçlarında fb kendi sahasında tüm maçları alıp deplasmanda ise bir galibiyet bir beraberlik bir yenilgi aldığını düşünürsek yani yapabilecekleri en iyi performans bu olacaktır. toplam puanları 13 olacak.
Biz ise 2 galibiyet 2 beraberlik bir yenilgi aldığımızı düşünelim yani orta bir performans 8 puan toplarız. Yani bu durumda bile şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz.
İşte bu Play-off hesaplarını da düşünürsek ki digitürk-tff düşünüyordur. Galatasaray'ın yenilmesi için herşeyi yapacaklardır. Zira beraberlikte bile Şampiyon nerdeyse belli olacak gibi. Aleyhimize en küçük fırsatta penaltı kırmızı kart vs hemen verilecektir.
Gerçekten aslanlar gibi oynayıp hakeme fırsat vermeyerek olası dönecek oyunları ancak bu şekilde durdurabiliriz.
 
Milyonlarca dolarlık bir oyunda elbetde senaryolar yazılıyor, ligin kopmasını istemeyeceklerdir mesela.Galatasaray yenerse Playofflar; şampiyon belli ikinci kim yarışmasına dönecek isterlermi? istemezler.. yermi? yemez. Çünkü kaçacak yerin kalmadı Fenerbahçe! Aziz amcanınz ve paracıkları olmadan koca bir hiçsiniz.
 
Kill For You grubu gece METİN OKTAY tesislerini basmıs öyle acıklamalar yapıyolar . Keşke bassalar takıma ekstra motive kaynagı olur, bos mekanı basmak da ancak onlara yakısır :)
 
Fenerliler yine timsaha geldi .GFB birinin dediğine göre orası samandıraymıs yapmayın rezil oluyoruz orası samandıra diyorlar .Bu fenerliler timsaha gelmeye alışmış böyle geldi böyle gider artık
 
70 dakika eze eze oynadık, yenmekten beter attık ama skor 2-2. Ah be Baros diyorum...

Futbolun adaleti yok, ne ballı takımdır bal damlıyor...

Neyse ligde elimizden kaçtılar ama Play-Off'ta gömeceğiz !
 
Puan farkı su anda 9 fener muhtemelen 2 maç seyircisiz yer . fener kalan maçları
bursa (kendi evi ) trabzon (deplasman ) antalya (kendi evi)

5 puan kaybeder bizde 3te 3 yaparsak fark olur 14 play off 7 puan önde gireriz bir fenermaçı kazandıkmı sampiyonuz.
 
Artık şampiyon belli oldu gibi. Galatasarayımız bu maç üzerine şampiyonluğu söke söke alır. Tebrikler Galatasarayımız.
 
Ne gerekiyosa yaptık 70-75 dakika ama topun canı istemedi resmen.Ama gösterdik ki bu takım isterse skor kaç kaç maç nerde olursa olsun bu ligdeki herkesi yenebilecek güçtedir.Birde artık derbilerde Fenerbahçe'den de oyuncu atabilen yürekli hakem istiyorum Emre'nin nasıl 90 dakika sahada kaldığını biri açıklasın artık bana...
 
Olmuyor olmuyor top bizi sevmiyor işte futbolun biraz adaleti olsa o son top girerdi ama play off'ta kadikoy falan dinlemeyiz yeneriz çok iyi oynadık 75 dakika helal olsun aslanlara
 
Ne diyeceğimi bilmiyorum gerçekten..
Bir yandan herşeye rağmen şükür şu ballıları sevindirmedik diyorum diğer yandan da kaçan golleri, hele hele son dakikada direkte patlayan golü düşünüp kahroluyorum...
Gerçekten adaletin yok futbol...

Fenerbaçe'nin ne bir sistemi ne de bir oyun anlayışı vardı.
Pardon tek bir anlayışları vardı o da ortamı germek ve ballarına güvenmek.
Başta Melo olmak üzere takımımızın üzerine oynadılar attırmak için.
Hele o Mehmet Topuz'un Melo'ya yumruk atarak kendini yere bırakmasını Allah'a havale ediyorum, midem bulandı yemin ediyorum.
Üstüne utanmadan bir de Melo'yu tartakladılar.
Ama görünen o ki Fatih hoca bunları önceden kestirip futbolcularımızı tahrike kapılmamaları konusunda uyarmış, hiç tahriklere gelmedik.

Fenerbahçe'nin attığı gollere söyleyecek söz bulamıyorum. Pozisyona girmeden 2 gol attılar hem de mucizevi goller.
İlk golde top outa çıkarken birden içeri falso aldı ve sahada kaldı, üstüne Sow 100 kere vursa en fazla 1 kere atabileceği bir gol attı.
15. dakika Ujfa'nın çevirdiği top en olmadık yere giderek Alex'in önünde kaldı ve o da o mesafeden topu 90'a yolladı. Merak ediyorum bir daha atabilir miydi o golü...

Ve maç 15. dakikada başladı.
Geri kalan 75 dakika boyunca Fenerbahçe'yi kelimenin tam anlamıyla ezdik.
Tel tel döküldüler resmen sahada.
Selçuk İnan muhteşem bir futbol oynadı, nazar değmesin koca yürekli Aslan'ıma. Her halinden belliydi Fenerbahçe'nin o meşur balına isyan ederek oynadığı, çok hırslıydı... Özellikle 2-0'dan sonra..
Hani girdiğimiz pozisyonların haricinde atamadığımız o kadar basit son paslar vardı ki... Hepsi %100'lük gol pozisyonu olurdu..
Ayrıca bir topumuzu da Emre Belözoğlu çizgiden çıkardı.
Yine de 2-2'yi bulduk müthiş baskımızla.
3. golü de galibiyeti de hakettik ama malesef direk izin vermedi..
Bir yandan kahrolsam da herşeye rağmen şükrediyorum.

Bu arada Bülent Yıldırım'ın ilk yarıda da ikinci yarıda da süreyi bitirdiği pozisyonlara söyleyecek söz bulamıyorum.
Resmen artık onun da yüreği kaldırmadı baskıyı, panik halinde düdüğünü çalarak bitirdi maçı..
Ayrıca bir Emre Belözoğlu klasiği, ne hikmetse atılmadı..
Yobo'nun Elmander'in suratını parçaladığı pozisyon konusunda hepimiz hemfikirizdir herhalde, o dirsek net kırmızı karttır.
Ama bırakın kartı Bülent Yıldırım faul bile çalmadı, üstüne yine bir şekilde Baroni'nin önünde kalan top! az kalsın gol oluyordu. Resmen golü verecekti orada!!!

Merak ediyorum, 90 dakika boyunca onca küfür edildi, Fatih Terim'in, Hasan Şaş'ın kaşı yarıldı!!! Bakalım kaç maç saha kapatma cezası alacaklar!
Ama pardon... Ne saha kapatması, ceza alacaklar mı acaba?

Neyse bugünki tablodan sonra bir kez daha Galatasaray'lı olduğum için gurur duydum. 2 takım taraftarı arasında dağlar kadar kalite farkı var...
Bu arada koreografileri muhteşemdi :D.

Son olarak inanmayacaksınız ama Cafe'de maçı etrafımda izleyen birçok Fenerbahçe'li helal olsun dedi bizim takıma..
Ben ilk kez şahit oluyorum onlardan böyle insani davranışlara :D.
Aykut Kocaman'a ağza alınmayacak küfürler ettiler, harbiden ama teknik direktörün "t" si olamaz Aykut efendi :).

Artık Fenerbahçe'liler bayramlarını doya doya kutlayabilirler, 1 puan almayı başardılar Galatasaray'dan...

Bu arada şimdi bir arkadaşım telefonda söyledi, maç sonu tribünler Aykut istifa diye bağırmışlar, doğru mudur arkadaşlar?
 

Üst