SSL 31. Hafta | Fenerbahçe-Galatasaray

  • Konbuyu başlatan Erdal Can İçelli
  • Başlangıç tarihi
Öyle bir rakibimiz varki bu maçı almak için önce hocalarıyla sözleşme imzaladı,sonra görülmemüş koreografi yapacağız dediler,ikili averajı geçeceğiz dediler maç sonu herşey yalan oldu hocaları iki gün önce kraldı şimdi sövüyorlar.Biz kendi takımımıza bakarsak ilk 15 dakikada o auta çıkmak istemeyen top olmasa belki daha erken maçta istediklerimizi yapabilirdik.Ama ilk 20 dakika sezonun en kötü futbollarından birini oynadık..Sonra Selçuk topları almaya başlayınca iş değişti.Dün o da istedi bir gol atmayı ama olmadı çok iyi maç çıkardı..Bizim adımıza Eboue yine çok iyiydi Emre ve Melo dün kötüydü ama bence önemli konu gol atmasından öte oynadığı oyunla sürekli iyiye giden Hakan Balta gerçeği var..Ayrıca talihsizlikler olmaz inşallah şampiyon oluruz ama en önemlisi taraftar-yönetim-futbolcular-teknik direktör tam bir aileyiz ve bence bu kupalardan daha öte...
 
Aydın'ın yükselen bir formu var. Fatih Hoca onu da adam edecek gibi. Milan Baros'uu 70 metre Gökhan Gönül'ü kovalayıp aldığı topa şapka çıkartılır. Her ne kadar hakem faul versede!
Hasan Şaş sen bu takımın ruhusun.
 
Hala daha Özaydınlı yok beraberliğe seviniyorlar filan die açıklama yapmış yazık ya sevindiğimiz nokta 2-0dan gelip 2-2 yapmaya , 70 dakika size topu vermeden salak ettiğimize ve 9 puanlık farkı koruduğumuza ve aslanlar gibi mücadelemize sevindik ayrıca son dakikaad da kahrolduk durum farklı yani Özaydınlı .
 
Arkadaşlar Fener'lilere bu fırsatı vermeyin.
Adamlar saha içinde yaşananları, nasıl ezildiklerini, ilahi güçler tarafından korunduklarını, Nuri Alço operasyon müziğinin bir taraflarında patladığını konuşmamak adına akıllarınca gündem maddesi buldular işte; Galatasaray beraberliğe sevindi..

Hadi ordan, o son dakikada direkte patlayan toptan sonra kaç taneniz iç çamaşırını değiştirmek zorunda kaldı? İtiraf edin!!
 
İlk bölümlerde durum 2-0 olunca çoğu insan farka gidiyor hissine kapılmıştır illa ki.. Ama takımımız bu seneki başarının sırrı olan mücadeleci ruhunu sahaya yansıtıp galibiyeti kaçıran taraf oldu. Psikolojik açıdan da önemli bir beraberlik oldu, Kadıköy'de son 2 maçımızı kaybetmedik.. Play-Off'lara eğer ceza almayıp kalırlarsa orada galibiyet hasretini dindiririz diye düşünüyorum... Trabzon maçında da kaza yaşamassak normal sezonda derbi kaybetmemiş olacağız. Geçen sezonki derbi karnemizi düşünürsek büyük mutluluk gerçekten.. Takıma tekrardan tebrikler..
 

Üst