Maç biletleri satışa çıkmış, ilk defa gsbonus ile birlikte GsMobile sahiplerinede öncelik avantajı sunulmuş. Olumlu bir adım çünkü GsBonus denilen mereti herkese vermiyorlardı, GsMobile'ı herkes alabilir sanırım.
Emre Yüksel' Alıntı:Benim en çok sevdiğim " şampiyon cim bom bomum, ne istersen iste benden " tezahüratına yeni sözler yazılmış.. fenerbahçe maçına özel sözler.. bu hafta söylenecek.. facebook'ta ve forumlarda dolaşıyor..
Ömer Faruk Ünalan' Alıntı:http://www.facebook.com/video/video.php?v=1627139355426[/url]
Bu tepkiyi iki maç sonucunda değil yaklaşık iki yıldır bekliyoruz. Biri bu kanayan yarayı durdurmalı artık. Maç fener maçı, veya Ankaragücü veya Antalya.. Hiç nemli değil. Son 7-8 yıldır çarpık bir yapılanma var ve futbolcular isterse kazanıp şampiyon oluyoruz. Futbolcular istemezse 3-4-5. Galatasaray futbolculara bağlı bir yapılanma içinde. Futbolcular da bunu biliyor. Profosyonel olamıyor. İki maçı kazansak da kaybetsek de köklü değişiklikler olmazsa yine kaybeden biz olacağız. İsim ayırt etmeksizin yerlilerin HEPSİ sezon sonunda gönderilmeli. Bu yapılanma ancak bu şekilde temizlenir.Onur Yavuz' Alıntı:Mesele bu maçı kazanmak, kaybetmek değil. Ankaragücü karşısında ve Kadıköy´de kaybetmeye razıyım. Eğer Antalya maçı öncesinde oyuncular, biz bir ekibiz diyerek kenetlenebilecekse.
Yandik desene,ancak Bünyamin Gezer olmasindan (herzaman) iyidir.Enes Kömürcü' Alıntı:Maçın hakemi Tolga Özkalfa.
Ayni fikirdeyim (abi). :?Mert Göker' Alıntı:Sonra ki haftaya Bünyamin atanır Hakan. Merak etmeyelim fazla..
ben de şimdi yeni göz attım neyse oraya kopyalıyalım düşüncelerimiz....Ömer Faruk Ünalan' Alıntı:Ayhan, konu Arda Turan başlığında tartışılmakta : )