SSL 8. Hafta | Galatasaray - Ankaragücü

Maç biletleri satışa çıkmış, ilk defa gsbonus ile birlikte GsMobile sahiplerinede öncelik avantajı sunulmuş. Olumlu bir adım çünkü GsBonus denilen mereti herkese vermiyorlardı, GsMobile'ı herkes alabilir sanırım.
 
Ne yazık ki "Mabet"teki maçların sonuna geliyoruz yavaş yavaş..

Ali Sami Yen'e veda için güzel bir pankart yaptık bugün. Kapalı'ya asılacak umuyorum pazar günü.

Kalan maçları firesiz geçelim artık ASY'de, stadın o kadar hatırı vardır umarım...
 
Benim en çok sevdiğim " şampiyon cim bom bomum, ne istersen iste benden " tezahüratına yeni sözler yazılmış.. fenerbahçe maçına özel sözler.. bu hafta söylenecek.. facebook'ta ve forumlarda dolaşıyor..

gazanfer ne var pankartta söyle bakalım : )) bak, ben de evren gelmesin demiştim.. bana söyle hiç değilse : )) herhalde stadla ilgili ha ?
 
Emre Yüksel' Alıntı:
Benim en çok sevdiğim " şampiyon cim bom bomum, ne istersen iste benden " tezahüratına yeni sözler yazılmış.. fenerbahçe maçına özel sözler.. bu hafta söylenecek.. facebook'ta ve forumlarda dolaşıyor..

Zahmet olmazsa, facebook linkini alabilir miyiz abi : )
 
Sözlerini de ben yazayım,

Şampiyon Cimbombomum Ne İstersen İste Benden Melodisiyle

ADINLA TARİHİNE ARMANDAKİ O RENKLERE
GÖNÜL VERDİK SİZLERE ŞAMPİYON OLUN BU SENE
KADIKÖYDE KOYALIM ... fenerbahçe'ye
YEMİN ETTİK UĞRUNDA CANLARIMIZI VERMEYE
 
Onur Yavuz' Alıntı:
Mesele bu maçı kazanmak, kaybetmek değil. Ankaragücü karşısında ve Kadıköy´de kaybetmeye razıyım. Eğer Antalya maçı öncesinde oyuncular, biz bir ekibiz diyerek kenetlenebilecekse.
Bu tepkiyi iki maç sonucunda değil yaklaşık iki yıldır bekliyoruz. Biri bu kanayan yarayı durdurmalı artık. Maç fener maçı, veya Ankaragücü veya Antalya.. Hiç nemli değil. Son 7-8 yıldır çarpık bir yapılanma var ve futbolcular isterse kazanıp şampiyon oluyoruz. Futbolcular istemezse 3-4-5. Galatasaray futbolculara bağlı bir yapılanma içinde. Futbolcular da bunu biliyor. Profosyonel olamıyor. İki maçı kazansak da kaybetsek de köklü değişiklikler olmazsa yine kaybeden biz olacağız. İsim ayırt etmeksizin yerlilerin HEPSİ sezon sonunda gönderilmeli. Bu yapılanma ancak bu şekilde temizlenir.
 
Takımın durduk yere kenetleeceğini sanmıyorum. Kim kenetleyecek takımı? Hocayla arası olmayan Servet mi yoksa kulak kızartmaca oynayanlar mı yoksa ameliyat olan Arda mı?
Teknik adamdan çıkıyor takım maç başlayınca. Saha içinde hadi beyler diyecek, düşün kafaları kaldıracak, takımı toparlayacak, gerektiğinde azarlacak hiç kimse yok.
Kewell var belki ama herşeyi bilen Türk oyuncularımız onu takar mı acaba?
 
Eren Ankaragücü maçında tribünler hocamıza sahip çıkarsa bir takım futbolculara da bazı mesaklar verilmiş olur, sana katılmamak mümkün değil abicim. Bu saatten sonra takımı kenetleyecek tek güç taraftardır.
 
arkadaşlar konuyla dolaylı yoldan da olsa bağlantısı olan bir konu bugün eminim arda nın ntvspor a verdiği röportajı izlerken hepinizin yüreği sızlamıştır ameliyattan yeni çıkan bir futbolcu türkiye nin son yıllarda yetiştirdiği en önmeli futbolcunun sırf reyting uğruna köpeklerin sofralarına meze olması hepimizi çıldırtmıyor mu?Nasıl bir adam milyonların önünde bu kadar şerefsizlik yapabiliyor bu adama bi dur diyen yok mu şu Türkiye de ... ankaragücü maçında sağlam tepki verilmeli tepkiden kasıt sadece küfür değil ne biliyim güzel ibertlik pankartlar falan olabilir zaten yıllardır küfür ediyoruz ne oluyo?
Aslında bu konu hakkında yeni başlık açacaktım ama onu abilere bıraktım roportajı yeni seyrettim ve inanılmaz sinrlendim isterseniz bu konuyu yeni bi başlık altında tartışmaya devam edelim....
 
Dün "Arda Turan" konubasliginada yazmistim burayada yaziyorum,bence pankartlarla sadece Arda´ya digil,Sinem´e de güzel bir jest yapilmalidir.Istanbul´daki renktaslara bu konuda cok büyük is düsüyor bence iyi sanslar. ;)
 
Artvin'li Fatma nine vardı tabiri caizse hasta Galatasaraylı, hani şu koskoca Kaymakam'ın çakma forma hediye ettiği, o nine pazar günü Samiyen'e gelecekmiş. Keko'dan sonra Fatma nine Kalbi Galatasaray için atan bir başka gariban insan daha kulübün katkıları ile Mabed'de. Çok sevindim.
 
Kuruluş yıllarında uA Üni hayalim Ali Sami Yen´de maç izlemek diyen bir çocuğu götürmüştü Ali Sami Yen´e. Haberi dergide okuduğum zaman o kadar duygulanmıştım ki...

Kulüp sosyal etkinlikler bazında güzel yapıyor son zamanlarda, ses getirecek işlere imza atıyor. Hem takdir ettim, hem de çok hoşuma gitti bu gelişme.

Gerçi birilerinin küfürü hak ettiği maça götürülmesi, Artvinli Fatma Nine için pek hoş olmayacak ama...
 

Üst