STSL 10.Hafta | İstanbul Büyükşehir Belediyespor - Galatasaray

Organizasyon : STSL
Maç : İBB - Galatasaray
Tarih : 02.11.2012
Yer : Atatürk Olimpiyat Stadı
Hakem : Hüseyin Göçek

Biletler satışta, 25 ve 40 TL olarak değişiyor..
 
İBB'nin de paraya ihtiyacı var demek ki. :) :)
Cuma olmasaydı hazır hava da sapıtmamışken güzel bir deplasman olurdu.Geçen sezonki deplasman performansına erişmenin tam zamanı.
 
Cuma maçlarını hiç sevmiyorum.Keşke cuma günü olmasaydı.Umarım yağmur yağmaz ve klasik olimpiyat rüzgarı bizi etkilemez.Bu maçı aldığımız an nispeten daha kolay bir fikstür bizi bekliyor.Bu maçın kazanırsak diğer 3 maçı da kazanıp puan farkını açabiliriz.
 
Belediye büyük takımların belası olsa da bize çok ters gelen bi takım değil. Fenerle Beşiktaş'a nispeten Belediye bize pek zorluk çıkaramıyor.
 
1-3 kazandık.

Savunma arkasına atılan toplar haricinde gayet derli topluyduk.Rakip takım her hücüma kalktığında,11 kişi olarak topa yüzümüzü döndük maç boyu.Cluj maçına dair güzel şeyler bunlar.Hazır gözüküyoruz.

Son olarak Hamit Altıntop'un son yirmi dakikadaki fizik gücü çok mühimdi.Umarım bu maçtan sonra artarak devam edecektir performansı
 
Takım ekonomik oynadı Fatih hoca Pres yapmayın maç başında demiş isabetli bir karar.

İBB sağlam bir kontra atak takımı tehlikeli olabilirlerdi.

Cris'i ayrıca konuşmak lazım bence ilk geldiğinde yerden yere vurulmuştu ben pozisyon bilgisi çok gelişmiş ve bu da ağır olmasına rağmen çok fayda sağlıyor. Semih'e Bire bir pozisyonlar hakkında birşeyler öğretebilir demiştim.

Ama Cris hakkında doğru düşünmek gerekiyor 35 yaşında ve 25 maç oynarsa sözleşmesi 1 yıl uzar maddesi var.Cris'in önce kontratını uzatıp sonra feshetmeye kalkmayalım ama formda olduğu dönemde kullanmamız gerekiyor.

Hamit'te son anlarda çok iyiydi kondisyonunun iyi olduğunu kanıtladı çoğu maçta dk 70te oyundan alınıyordu.Bence yararlı bir takım oyuncusu asla kötü oynamıyor ama çok göze batan bir oyunu da yok.
 
İlk yarı gayet güzeldi ama ikinci yarı özelinde Kamil Zayatte'ın gözünü seveyim.Hızır gibi yetişti imdada.
İlerideki üretkenlik ve fizik güç ligin fersah fersah üstünde olsa da oyun fazlaca gidip geliyor.''An''lara bu kadar bağlamamak lazım işi.
 

Üst