STSL 15.Hafta | Sivasspor 1 - 3 Galatasaray

Galatasaray'ın Sivasspor maçı için kamp kadrosunda şu isimler yer alıyor: Eray İşcan, Ufuk Ceylan - Cris, Gökhan Zan, Dany Nounkeu, Hakan Balta, Semih Kaya, Emmanuel Eboue, Sabri Sarıoğlu - Hamit Altıntop, Aydın Yılmaz, Selçuk İnan, Albert Riera, Yekta Kurtuluş, Engin Baytar, Emre Çolak, Nordin Amrabat - Johan Elmander, Burak Yılmaz, Umut Bulut,
Sercan Yıldırım.

Takımımıza zorlu deplasmanda başarılar.

3 puanla lige güzel dönüş yapmak lazım.
 
Melo ve Muslera olmayacak. Ufuk'a büyük iş düşecek. Eline bir fırsat gelmiş iyi kullansın artık şu şansını bir zahmet. Puan kaybına artık tahammülümüz kalmadı. Mutlak galip gelmemiz gereken bir maç. Aman dikkat aman !!!
 
Çok zor hava şartlarında, zor bir deplasman olacak. Geçen sene bu takıma nasıl 4 atmıştık deplasmanda onu da halâ çözebilmiş değilim.
 
Topu rakibe verdiğimiz 3 maçı da kazandık . (İBB-BRAGA-SİVAS)

Topun % 60-65 sende olması oyunda sonuca gitmek anlamına gelmiyor, bu done bu sezonun şimdiye kadar oynanan oyunun özetidir ve en önemlisidir.Kontraya daha iyi çalışmalıyız, ileri oyuncularımız çok tehlikeli rakipler için.
 
Terim, "Başkan bana Diego ve Sneijder isimlerini önerdi, ben ise ikisinin yerine sadece Kaka'yı istedim"

Başkan vur demiş hoca öldürmüş :D.

Fatih Hoca,Kaka'yı istiyor eyvallah da şampiyonlar liginde kullanamayacağımızı bilmiyor mu acaba ? Kendisi son şampiyonlar ligi maçında oynadı diye biliyorum. Bu yüzden bize gelirse Şampiyonlar Ligi'nde kullanamayacağız diye biliyorum. Ayni kural geçerliyse tabi.
 
Fatih Hoca,Kaka'yı istiyor eyvallah da şampiyonlar liginde kullanamayacağımızı bilmiyor mu acaba ? Kendisi son şampiyonlar ligi maçında oynadı diye biliyorum. Bu yüzden bize gelirse Şampiyonlar Ligi'nde kullanamayacağız diye biliyorum. Ayni kural geçerliyse tabi.

1 tane şampiyonlar ligi gruplarında oynamış oyuncu eklenebiliyor diye biliyorum
 
Evet 1 oyuncu hakkı var bu konuda daha önce örnekleri var Adebayor R.Madrid'de oynamıştı.Kaka gerçekten olağanüstü bir transfer olur ama Diego Ribas'ta hiç fena olmaz.Önerilen isimler süper Hollanda ve Bizim basında Siem De Jong ile ilgilendiğimiz de yazılıyor.
 
Kakanın alınabileceğini pek sanmıyorum. Çok zahmetli olur bizim için.
Diego Ribas çağ atlatır yalnız forvet hattına. Keşke alabilsek..
 
Kaka Diego Sneijder arasında bence en zor alınacak olan Sneijder. Çünkü piyasası var. Manu-City pusuda bekliyor ve aslında GS taraftarının seveceği tarz bir ouncu. Çünkü hem mücadeleci hem teknik. Dünya üzerinde faal top oynayanlar arasında benim ilk 5'imdedir kendisi.

Ama hepsinin üzerine bir çizik atmak lazım. Bence hoca bu konuşmayı Fb maçı öncesi basının bu olaya odaklanıp maçla ilgili spekülasyon üretmemesi için yaptı. Tabii ki bu 3 oyuncu da alınablir ona lafım yok. Ama Fb maçı öncesi medyanın bizi rahat bırakması çok daha önemli. FB medya ve "Aykut" üzerinden gerilimi arttırmak isterken yönetim ve idari kadrolar bu oyunu sezip gerginliği arttırmadan hareket ediyor. Unutmamalı ki gerginlik ev sahibi takımın her zaman aleyhinedir. Hafta içi GS yener tarzı açıklamalar da birbirini takip edebilir. Hoca bunlara kanmayacak kadar tecrübeli. Hayırlısıyla bu 2 derbiyi geçelim ondan sonra zaten çalışması yapılan oyuncular var. onlarla ilgili konuşmaya başlarız.

NOT: Bu transfer işleri basketbol takımı için de geçerli. FB maçı geçsin takıma kim gelecek zaten seslendirilmeye başlanır. Şu an bir oyuncu gelecek muhabbetleri takımdaki yabancıların hepsini etkiliyor bence.
 
Diego Ribas geçen sene Atletico Madrid'de oynamıştı kiralık olarak.Werder Bremen'de yıldızını parlatmıştı oradan tanıyabilirsin belki :).Interdeki Diego derken Militoyu kastediyorsun galiba?
 

Üst