STSL 16.Hafta | Galatasaray 2 - 1 Fenerbahçe

2-1 kazandık çok iyi değildik ama skor iyi.

Maç sonunda Arena'da" Mini mini bir kuş donmuştu." Ve "Telgrafın tellerine kuşlar mı konar " gibi parçaların çalınmış olması da güzel olmuş
 
Berbat futbol oynuyoruz iyiki bugün karşımızda beşiktaş ya antalya gibi bir takım yoktu.kötü oynamamıza rağmen kazanmak güzel. devre arasında toparlanırız.

edit: unutmuşum. ben bu direklerin var ya direklerin taa
 
Teşekkürler Galatasarayımıza şikecilere son zamanlarda her alanda dersler veriyoruz. Futbolda başarı çok önemli lokomotifimiz onlar gerisi diğer branşlara yanısıyor çünkü.
Son olarak Çarşamba günü Basketbol takımımızın Allah yardımcısı olsun bu yenilginin acısıyla kuduracaklardır. Bir de oradan galibiyet çıkarırsak sahaya inerler valla. Umarım galip geliriz yine. Bol şans Galatasarayımıza
 
Herzaman iyi oynayıpta kazanalım diye bişey yok. Geçen sezondan bolca örnekler mevcut. Önemli olan kötü oynarkende skoru lehimize çevirebilmek.
Hem o kadarda kötü oynadığımızı düşünmüyorum. Çok akıllı oynadık. Şahsi fikrim dengedeydi maç. Az daha becerikli olabilsek 3 e 4e gidebilirdik. Aynı zamanda yenilebilirdikte. Öyle enterasan bi maç oldu. Takımda bariz sırıtan , gözüme çarpan tek oyuncu Amrabattı. Savunmada önemli işler yaptı belki ama hücumda tam bi hayal kırıklığı oldu benim için. Ne adam eksiltebildi , ne orta kesti nede efektif olup akıllı paslar atabildi. Oysa ne umutlarla aldık biz bu adamı. İnş toplar kendini ligin 2. yarısı.
Son olarak Riera mütiş işler yaptı. Adam bildiğin oyun kurdu bekten. Teknik üst düzeyde. Ocakta sağlam bi solbek transferi yapıp Rierayı açık oynatmakta fayda var. Hazır formda tutmuşken.
 
Karşıda Aykut Kocaman gibi bir teknik adam olduktan sonra biz daha çok kötü oynayarak kazanırız. Adam çıkmış maçtan sonra maç gitti geldi, daha çok isteyen taraf bizdik diyor. Bu kafada oldukları sürece onlardan bir şey olmaz. Diğer rakipler de bitik zaten.
 
Artık Fener maçları izlerken cok rahatım nedense. Ciddi anlamda psikoloijk üstünlük bize geçti ki heriflerde yine fenerbalı işlemesine rağmen. Kaldırım hiç olmayan sağ ayağı ile gol attı uzaktan gelişine vurup daha ne olsun.

Koreografi müthişti. Yapanların eline sağlık.
 
Maç ile ilgili yazılabilecek çok fazla bir şey yok açıkçası, vasat olan takım, kötü oynayan takımı yendi diyebiliriz.Yediğimiz gollerin hiçbiri için tesadüfi gol diyemem, ya takım savunması zafiyeti veriyoruz yada bireysel pozisyon hatası verilerek kontrpiye düştüğümüz pozisyonlardan yiyoruz,topun gol olması için kusursuz noktalara gitmesi ise, işte orasına ne denir bilmiyorum, kimi için şans kimi için taktir....Sonuç olarak oyunun her alanında en az bir gömlek, teknik kadro olarak ise çok daha üstün durumdayız karşıdan.

Aykut hocanın ruh sağlığı hiç yerinde değil, inşallah bir iki yıl daha takımın başında kalır.
 

Üst