STSL 16.Hafta | Galatasaray 2 - 1 Fenerbahçe

Spor Toto Süper Lig
16. Hafta Karşılaşması

Galatasaray - Fenerbahçe

Tarih : 16.12.2012
Saat : 20:00
Stad : Ali Sami Yen Spor Kompleksi

Puan Durumu
1. Galatasaray 29 Puan
2. Fenerbahçe 27 Puan


--------------------------------------------------

Galatasaray Muhtemel ilk 11 kadrosu;

25 - Muslera
27 - Eboue
26 - Semih
13 - Dany
11 - Riera
4 - Hamit
10 - Melo
8 - Selçuk
53 - Amrabat
19 - Umut
17 - Burak


Fenerbahçe Muhtemel ilk 11 kadrosu;

Volkan
Gökhan
Bekir
Yobo
Hasan Ali
M.Topal
Meireles
Caner
Kuyt
Baroni
Sow
 
Fatih hoca tutmuş 11 varken mucize aramaz diye düşünüyorum süprizler olabilir derbide.

Muslera-Eboue-Dany-Semih-Riera-Aydın-Yekta-Selçuk-Amrabat-Umut-Burak ilk 11'ini bekliyorum açıkçası
 
1461 maçının kaybedilmesi ve o maçta yedeklere tanınan şansla girilen risk takımın geleceğini ciddi şekilde etkileyecek. Takımımız cidden kötü durumda. Kötü bir maç sonunda Braga'yı yendik ve üst tura çıktı. Galibiyet kötü futbolu unutturdu. Ligde uzun süredir iyi değiliz ama liderlik her şeyi unutturdu. Kupada elenmenin ardından da Fenerbahçe'ye puan verilirse malesef ciddi homurdanmalar olur stadda ve sanal alemde. Durumumuz pek iyi değil. Bu maçı kötü bir yola girmemek için kesinlikle kazanmalıyız. Ben de inşallah bilet alabilirim ve stadda olurum.
 
takım haftalardır çok kötü sinyaller veriyor. son 5-6 maçtır adam akıllı top oynamıyoruz. Açık söyleyim çok ters bir skor çıkabilecek bir maç. Beraberliğe üzülmem...
Umarım kazanırız ve daha önemlisi adam gibi top oynarız.
 
1461 Trabzon olsun, Manu olsun, Braga olsun aşağı yukarı hep aynı topu oynadık. Takımda sistem yok. Düşe kalka ilerliyoruz. Kalktığımız maç olsun. Devreyi kurtaralım.
 
bu maça, kredi kartı kullanmadığım ve dolayısıyla gsbonus kartım olmadığı için bilet bulmam neredeyse imkansız. kombinesi olupda gidemeyecek olanların kombinesine talibim. son ana kadar hayırlı haberlerinizi özelden bekliyorum..
 
------------Muslera-------------
--Eboue----Dany---Semih----Riera----
--Aydın--Hamit--Yekta(Melo)--Amrabat--
-------------Selçuk---------------------
-------------Burak----------------------
 
Açıkcası benim de kafamda şüpheler var Pazar gününe dair. Takım son 1.5 aydır flan düşe kalka lider durumda. Orta saha oyuncularımızdan tam performans alamıyoruz. Özellikle Selçuk-Melo geçen seneki gibi değiller. Umarım eski kazanma alışkanlığımızı yeniden kazanacağımız maç olur tıpkı geçen sezon ki 3-1 lik maç gibi.
 
Allah yardımcımız olsun bugüne kadar hep biz oynadık onlar şansa tutmaya çalıştı. Yarın umarım şans bizimle olur kazanırız bol şans Galatasarayım
 
Geçen sezon lig maçında onları kendi sahalarına hapsedip golleri bulmuştuk. Play-Off'taki maçta da aynı oyun planıyla oynamıştık ama hem kendi becereksizliğimiz hem de rakibin büyük balıyla maçı kaybetmiştik. Yine baskılı oynayacağımızı ve rakibi kendi sahasına hapsedeceğimizi düşünüyorum. Burada önemli olan nokta, orta sahada top onlara geçtiğinde alan daraltıp rakibin pas alışverişini engellemek.

Terim ve futbolcularına güveniyorum. Başarılar GALATASARAY.
 
Benim anlamadığım bize para verip ''daha fazla yüklenmeyin'' mi diyorlar ? 2 adım ileri yürüse futbolcular en az 3-1 , 4-1 bitecek maç 2-1 bitti. Yine de tebrikler Galatasarayım! Puan farkı 5 !
 
Bu takım büyük maçları oynamayı öğrendi artık. Büyük maçlar nasıl oynanılır,onun dersini veriyor bu sene bu takım. Helal olsun hepinize Aslan Parçaları...
 

Üst