Stsl 18.hafta | Galatasaray 2 - 1 Beşiktaş

27.01.2013 saat 19:00 TT Arena'da maç.

Hakemler: Tolga Özkalfa
Cem Satman
Ekrem Kan

Kolay değil bu maçta ters geliyor bu sene orta sahayı hızlı geçen takımlar kötü futbola tavım ama olmazsa olmaz 3 puan gerekir.Yönetim,teknik heyet sıkıntıları var artık düzlüğe çıkma zamanı olsun bu maç.

Almeida yok Fernandes belirsiz ama oynarsada ne kadar katkı verebilir tartışılır.Sneijder'in oynamayacağını düşünüyorum ben ilerde Elmander-Burak ikilisi ile çıkarız büyük ihtimalle.
 
Sneijder'in kondisyondan yana bir sıkıntısı yok diye düşünüyorum çünkü kendisi aylardır antrenman yaptığını söyledi. Taktik açıdan Fatih Terim isterse 2.yarıda oyuna alabilir. Ben bu maçta 3 puan alacağımızı düşünüyorum, nedense rahatım. Yine de İNŞALLAH diyelim !
 
Kazanırsak şampiyon oluruz.Belki çok erken diyeceksiniz ama durum bu Fener bu haliyle asla zirveye oynayamaz yarın Beşiktaş'ın gazını alırsak onlarda toparlayamaz kolay kolay.Ama kaybedersek her şey tersine döner Beşiktaş ciddi ciddi şampiyonluk hakkında konuşmaya başlar Fener'de umutlanır.
 
Son 16 Derbide 1 kez yenilmişiz.Derbilerde takımın en iyisi Selçuk İnan 6 gol 10 asist yapmış.Beşiktaş'a 1 gol 5 asist'i var.

Beşiktaş'ı bugün yenersek en yakın rakibimizle farkı 5 puana çıkartır rahatlarız.
 
Kazanırsak bir daha durdurulamayacağımız,kaybedersek depresyona gireceğimiz,çok büyük sıkıntıya düçár olacağımız bir maç bizi bekliyor. 50 bin tarftarımızın önünde inşaAllah kazanacağımız bir mac olacağı ümidindeyim. Fatih Hoca'ya ve takıma güvenim sonsuz. Başarılar Aslanlar...
 
Fatih Hoca'nın Emre ısrarını anlamıs değilim. Yine ilk 11de.. Balta-Rİera sol kanadı ile başlasak daha güzel olurdu sanki. Haydi Bismillah... Not: Ozür dilerim Emre Abi :) böyle devam :) :)
 
Genç ve yetenekli diye seviyordum Oğuzhan'ı ilerde büyük takımlara gider inşAllah diyordum ama oscarlık sahne performansından sonra fikrim değişti.Kariyerinde ki en büyük transfer Beşiktaş olsun.
 
Berbat bir oyun yine. Sezon başı ne oynuyorsak aynen devam. Bu sefer şans yanımızdaydı kazandık. Kırmızı karta kadar Melo müthiş oynadı. Kırmızı karttan sonra Hamit karakter ve yürek koydu ortaya. Maçın yıldızıydı diyebiliriz. 5 puan fark 2 maç yapar. Zor bir haftayı Melo haricinde iyi atlattık.
 
Berbat mı ? İlk yarı boyunca rakibe pozisyon vermedik sadece 46-60 arası bocaladık.Kırmızıdan sonra net 2-3 pozisyon var herhalde.Semih-Dany nerdeyse hatasız oynadı,Melo atılana kadar sahanın en iyilerinden biriydi,Riera istkrarını sürdürdü,Hamit bambaşka oynadı bugün.

Ben çok beğendim takımı bugün ayaklarına sağlık yüreklerine sağlık.
 
Fatih Terim'in Hakan Balta tercihi son derece yanlıştı bence. Sol beke çekse veya Riera'nın hemen önüne çekse anlarım da adam resmen forvet arkası gibi oynadı. Burak Yılmaz onun yapacağı presi yapamaz mıydı veya Aydın? Allah muhafaza bir gol yeseydik maç dönmezdi hatta 1 tane yiyebilirdik. Beşiktaş'ın gücü yetmedi, başka açıklaması yok.

Ben hep diyorum geçen seneki şampiyonlukta en büyük pay sahibi Fatih Terim'di ama bu sezon gerçekten formsuz. Yine de liderlikte olmamız büyük şans ve Terim'in payı var ama yanlışlarını da dile getirmemiz gerekiyor.
 
Hakan Baltanın oyuna girmesi ve sol açık oynaması tam anlamıyla basiret tutulması.Bence gerçekten iyi olduğumuz için değil rakip kötü olduğu için iyi gözüktük.
 

Üst