STSL 19. Hafta | Bursaspor - GALATASARAY

Kenny Miller'ın golü net ofsayt.

İlk yarıdaki maçta da Volkan Şen'in açık kırmızı kartı es geçilmişti. Bursaspor'u hakemler kollayadursun, nefretimiz artıyor her geçen gün.

İlk önce bir özeleştiri yapmak lazım rezalet kötü oynuyoruz takım iyiye gidiyor düzeliyoruz derken ne düzelme var nede iyi futbol. Ufuk'un yaptığı hatada tuz biber oldu bunun üzerine. Ancak yediğimiz ilk gol rezaletin daniskası gol hem ofsayt hemde el ile alınıp atıldı hakemler uyudu resmen daha doğrusu gördüler işlerine gelmedi. EYYY aDNNA POLAT TARİHİN EN KÖTÜ en rezil başkanı tarihe geçmeye devam ediyorsun. Takımın hakları ayaklar altında resmen

Evet ilk golde hem ofsayt hem de el var. Evet ikinci gol tamamen kaleci hatası. Benim kızdığım nokta bu değil. HAgi hala GLATASARAY teknik drektörü olduğunu kavrayamamış. Çıkardığı ilk onbir hatalı. Ama şans sana bir fırsat sunuyor Barış sakatlanıyor. Hagi ne yapıyor Mustafa Sarp'ı alıyor oyuna. Maksat gol yememek. Ne oldu ilk yarı 2-0 (baştada yazdım goller saçmalıkta olsa gol).. Hagi kızmamım ve başarılı olamayacağını düşünmemim tek nedeni bu. Galatasaray'da olduğunun farkına varamaması....

Malesef hakemlere laf söyleyecek durumda değiliz. Hakem belki o golü hediye etti ama biz Bursa'ya maçı hediye ettik resmen. Ufuk çok hatalı ama takımın geri kalanı da bir şey yapmıyor sonuçta Bu yüzden ihaleyi tek Ufuk'a veya hakeme çıkarmadan resmin tamamına bakmalıyız. Açıkçası ben teknik patronun sahaya çıkardığı 11'den, 11'in ortaya koyduğu futboldan falan hiç memnun değilim. Genel olarak memnun değilim tabi, iyi oynuyor göründüğümüz maçlarda bile büyük takım gibi oynamıyoruz. Anadolu standartlarında iyi olabilecek oyunlar bizi mutlu etmemeli.

Can Kırımlıoğlu' Alıntı:
Bundan sonra Ufuk'u kimse savunmasın mümkünse. Zapata gelsin, kaleye paşa paşa geçsin. Kaleciye sabır etmeliyiz diyordu bazıları, ben sabretmiyorum kardeşim yeter. Bu heriften daha uzun bi süre büyük takım kalecisi olmaz .

Ufuk a en uygun yer Bank Asya 1. lig.Süper Lig takımlarının herhangi birinin hocası olsam kaleye Ufuk u almam şahsen.

Büyük takımlar bazen oynamadanda kazanırlar,Bursa'yı tebrik etmek gerekir!
Düştüğümüz durumu anlamayacak kadar zekadan yoksun değilim,değiliz çok şükür...İstisnalar kaideyi bozmaz tabiki...

Barışı oynatarak bir hata yapıyorsun sonra daha hatalı bir karar verip Sarpı alıyorsun.Ulan al işte Stancu yu 5 milyon boşuna mı verdin adama.Adamın niyeti çok açık gol yemeyim diyor.

Yazık gerçekten,koskoca GS nin hocası bu kadar korkak ve aciz olmamalı.

Gerizekalı hakemde sov peşinde koşacağına adam gibi yönetse maçını.

Ufuk tan da zaten ümidimi keseli çok oldu.Kalecisi bu olan takımdan da hiçbir halt olmaz.

Takımda forvet oyuncuu yok Kazım gibi adamdna forvet mi olur rezillik Stancu'yu aldın bari oynat nereye baksak saçmalık yanlış iş hakem rezil tejnik adma rezil kaleci rezil takım berbat oynuyor e ne yapacak bu taraftar olan bize oluyor

Alper Gülgen' Alıntı:
Yeniliriz açık ve net. Üretkenlik olarak sıradan bir anadolu takımı gibiyiz.

Söylemiştim maçtan önce.

Ayrıca ligin en korkak ve basiretsiz teknik direktörü hagidir.Hagi futbolculuğunda ne kadar efsaneyse TDliği ile de o kadar rezalet.

Allahtan Asya kupası bitti an önce,Neill ve Kewell dönecek,

Sağlam bir Arda,
Sağlam bir Pino,
Sağlam bir Baros,

yakında sıradan bir anadolu takımı havasından kurtulacağız emin olun,az daha sabır,sabır çekin.....