STSL 21.Hafta | Galatasaray 2-0 MP Antalyaspor

Muslera- Sabri - Semih -Dany - Riera - Hamit - Selçuk - Yekta - Amrabat - Sneijder - Burak .. 11 i ile çıkıyoruz maça. Umarım kazanırız, kazanmak zorundayız ! Sizlere güveniyoruz !
 
Bu maçta sadece 3 puan değil uzun zamandır yapamadığımız güzel futboluda izlemek istiyorum en yakın takipçimizdi Antalya bu hafta başına kadar bi nevi mesaj maçı iyi futbol 3 puan.
 
Bu takım schalke'yi eleyemez.Alıntılarım daha sonra. Yekta ve Hamit net kötü futbolcular.

not:Tarihin en büyük kazığı Amrabat'ı unutmuşum :)
 
Bu takım schalke'yi eleyemez.Alıntılarım daha sonra. Yekta ve Hamit net kötü futbolcular.

not:Tarihin en büyük kazığı Amrabat'ı unutmuşum :)

Yanlış hatırlamıyorsam bir mesajında takımdaki en sevdiğin oyuncunun Amrabat olduğunu yazmıştın.Tarihin en büyük kazığını çok seviyorsun sanırım :).

Mesajı yazan kişiyle seni karıştırdıysam da şimdiden özür dilerim.
 
Bugün zaman zaman beğendim takımı savunmada hiç hata yapmadık nerdeyse ve unutulmasın ki rakibimiz lig 2. si idi.Sabri bugün muazzam oynadı ama gecenin yıldızı TARAFTAR oldu bence.
 
Arsene Wenger: Galatasaray Türkiye Ligi’nde şampiyon olacağını biliyor. Bu da sadece Şampiyonlar Ligi’ne odaklanmalarını sağlıyor. Drogba ve Sneijder ile birlikte tehlikeli bir rakip oldular.

(Eurosport röpörtajı)
 
Toplu bir insiyatif şarttı.Gerek takım gerekse taraftar kıvılcımı ateşledi.Akhisar deplasmanına da gerekli anlam yüklendi.Geri dönüş olmasın artık.Şu 3-4 haftanın hakkını verelim,zor değil.Hata yapmamız için bizim dışımızdaki her unsur pusuda.
 
Tribün açısından bu sezon ligdeki en iyi performansımızdı. Herkesin yüreğine sağlık. 2.yarının çok büyük bir kısmı bende yok. Baya gazlanmışız tribünde 2-0dan sonra sahayla pek ilgilenemedik. Takım garanti oynamaya devam ediyor. Biraz daha akıcı oynayabilsek çok rahat ipi göğüsleyeceğiz.
 
Farkındamısınız bilmem ama 4/2/3/1 sistemi ile oynadığımızda Sneijder yorulana kadar top hep bizde kalıyor.Sneijder'in kondisyonu şuan için 60 dakikalık ama çok daha iyi olacak Drogba'da gelince Burak Sağa kayar Hamit ortaya Drogba ile Burak'ta sık sık yer değişir ve istenilen seviyeye çıkarız.
 
Büyük konuşmayayım ama ben bu sene şampiyonun FB veya BJK olacağını hiç yakıştıramıyorum, düşünemiyorum. Daha 13 hafta var ama Galatasaray'dan başka şampiyon olacağını eminim birçok kişi düşünemiyordur.
 

Üst