STSL 25.Hafta Galatasaray 0 - 1 Gençlerbirliği

Fatih Terim ve teknik ekip bu rezil futbolun sorumlusudur. Oyuncu değişiklikleri, bir türlü oturtulamayan sistem, kötü oynayan futbolcularda inat edilmesi, tek forvetle de çift forvetle de etkili olunamaması...

Yazıktır ya, şu takıma bu kadar para harcandı, hayal bile edemeyeceğimiz transferler yapıldı ama biz saha içinde Yekta Sneijder'e pas atar mı acaba diye düşünüyoruz. Bazı oyuncular Sneijder'i görmezden geliyor!

Fatih Terim bu sezonun en büyük hayal kırıklığıdır benim için. Ve eğer bu sezon şampiyonluk gelmezse camiaya maddi olarak verdiği zarar milyonlarca euro olacak! Ve şunun da altını çizeyim bu rezil ligde şampiyon olmak bir başarı değil, zorunluluk. Beşiktaş oynatacak oyuncu bulamıyor, FB'de Aykut Kocaman tüm takımın dengesini alt-üst etmiş durumda, Trabzon zaten düştü düşecek.

Çıldırmamak imkansız.
 
Ben dikkatinizi iki haftadır Selçuğa yapilan haksızlığa çevirmek istiyorum. Geçen hafta son dakika da kazanılan frikiği ve dünkü penaltıyı atma hakkının Selçuk'ta olduğunu düşünüyoru. Bu takımın 1 numaralı duran topçusu özellikle penalti ve frikiklerde bence Selçuk olmalı. Tamam Drogba ve Sneijder de iyi topçular ama Selçuğun hakkını gasp edemezler. Engine'e yazık ediyoruz. Bu da kensi sorumsuzluğu ama bunu da unutmamak lazım. O 11 maçlık ceza olmasa sezon başından beri ilk 11de oynardı tekniği hırsı ve kalitesiyle. Ama bence Hamit'in yerine o oynamalı ilk 11de. Bu arada Elmander hâlâ sakat mı yoksa başka bir durum mu var işin içinde. Yönetim bu zemin ile bende büyük bir hayal kırıklıği yaşatmıştir. Bunu bedelini kimin suçu varsa ödemeliler. Canınız sağolsun Aslanlar...
 
Penaltı olduğunda ''bari kimse karışmasa da Selçuk vursa atsa'' dedim. Drogba eline alınca topu ''atamaz'' dedim hatta kendimi avutmaya çalışarak ''atamaycak ne var ya atar'' dedim ama işin gerçeği değişmedi ne yazıkki !
 
Drogba önce alınsaydı Sneijder alınmazdı. Sneijder alındı Drogba çok ekstra oldu. Burak Yılmaz'ı takımdan kesemiyor hoca. Hepsinin dahil olduğu formasyon arar dururken maçlar gidiyor ve puan farkı eriyor. 4-4-2, 4-2-3-1, 4-3-1-2 hiçbir şekilde adapte olamıyoruz. Takım net olarak şampiyonluğu hak etmiyor. Sezon sonu gelmiş ideal 11'i belli olmayan bir takımın şampiyon olması futbol mucizesidir. Sonumuz hayrola.
 
Şimdi seviniyim mi üzüleyim mi bilemedim. Kazansak farkı açacaktık, eminim yarın da Bursa Fener'i yener, hem onlar hem biz başımızı duvarlara vururuz.
 

Üst