STSL 25.Hafta Galatasaray 0 - 1 Gençlerbirliği

8 Mart Cuma

ASY Arena 20.00

Yine bir Cuma maçı ile beraberiz. Ligde şansımızın yanımızda olduğu şu sıralar artık bizde ortaya bir şey koysak fena olmaz. Başlığını açtığım maçları kaybetmedik hiç. Umarım yine uğurlu gelir ve kazanırız. Hedefe 10 kala.
 
Çok büyük konuşmuş olmayayım ama rahat galibiyet bekliyorum. Neyse ki içimizin rahat olduğu evimiz var. Yine de İNŞALLAH diyelim !
 
Cuma günleri genelde kötü skorlar aldık sezon boyu ama bu kez puan kaybı yaşamamalıyız.Schalke maçı öncesi kazanıp rahatlamamız lazım
 
Başlığa tıklamadan önce benimle beraber puan kaybına tahammül edemeyecekler çoğunluktadır herhalde yazmayı düşündüm, gerek kalmadı. Her ne şartta olursa olsun 3 puandan başkası yalan dolan. Zemindi, hakemdi, oydu buydu. Kabul etmiyorum şimdiden. O puanlar alınacak arkadaş..
 
Muslera..Eboue-Gökhan-Semih-Riera..Melo-Selçuk-Engin..Sneijder..Burak-Umut..4-3-1-2.. İlk yarıda Umut Engin gibi oyuncularla yoğun pres uygulayıp Genclerbirliğini savunmasını yormak 60.dakika da Amrabat Drogba gibi bitirici oyuncularla işi bititmeliyiz bence. Fatih Hoca artık dogru tercihler yapmali. Puan kaybina lüksûmüz yok artık...
 
Şaka gibi ya vallahi sinirden elim ayağım titriyor ! 5 atacağın maçı 1-0 yenilip, penaltı kaçırıp, 2 direğe atıp, kırmızı görüp bitiriyorsun !
 
Ne demiştik, bahanesi yoktu.

Ciddi bir demoralizasyona uğrarsak -ki salı günü de elenme ihtimalimiz yüksek- şampiyonluğu bıraktığımız maç olabilir.
Biz kalan 10 maçın 6 tanesi içeride diye avunuyor, dışarıda zorlanıyoruz beraberliklere bile razıyız derken evimizde maç kaybediyoruz. Gol atamıyoruz, geçtiğimiz haftalarda gol yiyoruz ama fazlasını atarak lider oluyoruz derken bu defa yediklerimize karşılık veremiyoruz.

Eskişehir maçı zaten sinyali çakmıştı. Kadromuz yap-boz gibi. Sezon başından beri her hafta oynadığımız ilk 11'lere baktım inanılır gibi değil. Burada yazmıyorum ama vakti olan, dileyen bakabilir. Yıldım ben artık, haftasonunu iple çeken işçiler, öğrencileriz biz. Zehir oluyor daha cuma gününden..

Artık rakiplerimizin kazanmasını diliyorum. Böylelikle yarışın içinde kendimize gelebiliriz. Hani bazı atlar vardır, yarış atları; yanlarında rakip olmadan koşmazlar. Potaya kadar beraber gideyim nasıl olsa alırım düşüncesi bizi burun farkı ile dışarı itebilir..
 
Boş kale,direkler ve penaltı hepsini geçtim.Neden ilk yarıdaki düzen bozuldu? Tıkır tıkır işleyen kanatları neden bozarsın? Orta saha ve kanatlar işlemedikten sonra 28 forvetle oynasan ne olur? Dünya'nın en büyük saçmalığı Drogba-Burak-Umut üçlüsüyle oynamak.

Her neyse bu takım öyle böyle şampiyon olacak.O zaman kendi oyuncularına ana avrat küfür eden KOMBİNELİLER ne diyecek bakalım.
 
Paraya kıyılıp adam gibi çalım atıp hızlanabilen bir sağ açık alınmalı, Hamit'in adım atacak hali yok ! Ayrıca şu penaltıyı neden SELÇUK kullanmaz ! Yeter artık bırakın duran topları Selçuk'a !
 
Stattan yeni geldim şaka gibi bir maçtı sadece unutmak istiyorum.Bu arada Fatih Terim şov hızlanarak devam ediyor tek yaptığı takıma zarar vermek bu sezon İmparatorun.
 
Bence Fatih hoca yada oyuncularda suç bulamayız bu maç için.Tek bir oyuncu dışında maalesef Gökhan zan o kırmızı kartın hesabı sorulmalı.

Bunun dışında Eboue sezonun en iyi maçını oynadı.Hamit yine bence çok iyiydi.Diğer oyuncularda iyi performansları vardı ilk yarıyı 4-0 önde kapatabilirdik.Ama olmayınca olmuyor diyebiliriz sanırım bu mağlubiyet puan kaybettikleri maçların içinde en kabul edilebilir maç bence Bir geçen haftaki maçı izleyin birde bunu hadi bunuda yapamıyorsak en basiti Forumdaki Eskişehir-Galatasaray konusunu okuyun birde bugünküne bakın fark anlaşılır zaten

Ayrıca Hamit konusunda bir ekleme yapmak istiyorum.Bence hiç onun yerine transfere gerek yok Sıkışınca hemen Hamit'e patlıyoruz Bize Barcelona Hamit'e Valdes muamelesi yapmayalım.Hamit'e gelene kadar birsürü öncelikli transfer hedefi sayarız gelecek yıl için.

Örnek verecek olursak Stoperlerimiz arasında kademe anlayışı ve uyum yok.Muhtemelen Semih'in yanına stoper alınmalı.

Sol Bek'imiz zaten malum Riera ile süreceğini hiç sanmıyorum stoperler Riera'nın kademesine girmekten kendi görevlerini aksatıyorlar.

Melo'ya 6.5 milyon euro veremeyiz Daha iyi Bir Önlibero şart bana göre.

En önemlisi artık bir sistemimiz olmalı daha dizilişimiz yok.Maalesef sisteme uyacak oyuncular değil transferleri yapıp sonra sistem kuruluyor bizde.
 
Sadece Hamit konusunda birşey demek istiyorum, sezon başında Hamit yanlış tranfer demiştim, adam sağ açık oynuyo ve golü yok, geldiğinde bir sezonda 5 gol atamaz demiştim, beni yanılmadı, günümüzde futbolda sağ ve sol kanat oyuncularınız bir sezonda 5 gol atamıyorsa sorun yaşanmanız normaldir, ben şampiyon olacağımızdan eminim...
 
En çok Selçuk'a ... Sonra Yekta , Hamit ve Engine üzülüyorum...

Yekta ikinci bir Ayhan akman olacak bu gidişle. Forvet arkası başlayıp , defansif orta saha olarak...

Hamit'te niye bu kadar ısrar eder? Adam daha da yıpranıyor. Çokta şanssız. Engin 1 yıl takır takır oynadı orada... İki oyuncuyu kaybediyor farkında değil...

Selçuk için; Sende olmasan...
 
En son ne zaman top oynadık hatırlamıyorum. Ordu maçı dahil. Rezil futbol. Sorumlusu ben değilim herhalde!

Böyle kafası çalışmayan hakemleri nerden buluyorlar anlamıyorum. Golde faulü verme, alakasız bir penaltı ile dengelemeye çalış sonra vurmayan adamı at. Bu kadarmı kötü süzülür pozisyonlar.

En son 10 gün önce oynadığımız zemin yine aynı zemin. 10 günde gram iyileşme yok. Yönetim bu zemini kime yaptırdıysa hemen verdiği parayı geri alsın birde üstüne tazminat davası açsın. İnanılır gibi değil arkadaş bu ne rezalet.
 

Üst