STSL 28.Hafta | Galatasaray 3 - 1 Mersin İY

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Süper Lig’in 28. haftasında Mersin İdman Yurdu ile karşılaşacak. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’daki mücadele, 6 Nisan 2013 Cumartesi, saat 19.00’dan itibaren Lig TV’den naklen yayınlanacak.

Maç: Galatasaray – Mersin İdman Yurdu
Yer: Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena
Tarih: 06.04.2013 Saat: 19.00
Yayın: Lig TV (Canlı)
İnternet: Galatasaray - Mersin dman Yurdu (Canlı Anlatım)

Açıkçası kolay galibiyet alacağımızı düşünüyorum. Takımımıza başarılar.
 
Maçı rahat bi şekilde kazanıp son 6 haftaya girmeliyiz. Nedense Fener'in Ordu deplasmanında puan kaybı yaşayacağını düşünüyorum.
 
2 top direkten dóndû. Hakemler ve federasyon yine iş başında. Fatih Hoca yine tribûne gönderildi. Şansız bir gece daha geçiriyoruz. Fatih hoca çok kôtu rotasyon yapmiş. Sabri Zan Danny ve Balta savunma dôrtlûsü hiçte iyi bir 4lû değil. Emre Çolak gereksiz bir oyuncu. Neden hala o ilk 11deyken,Engin kadroya dahi alınmaz anlamış değilim. 2.yarîda Sabri Eboue ve Emre Amrabat değisiklikleri bekliyorum. Mutlaka kazanmaliyiz. Lamî cimi yok...
 
Bu işin boku çıktı,bir noktadan sonra can dayanmaz.Meclisi oluşturan 3 ana parti,parayı yönetenler,basın,TFF ve hakemleri diye uzar gider.Doğuş'un bir röportajı vardı bilir misiniz?
 
Bu şekilde Türk Futbolu büyümez. Milli Takîm bôyle başarısız olmaya devam eder. Futboldan soguttular 3 temmuz surecinden itibaren. Emegi geçenlerin Allah belasini versin !!!
 
Pegasus Alt da Maç bitene kadar Durmadan Söyledik yatacağım hala ağzımda dolanıp duruyor :)
Selçuk İnaaaan
Sneijder'le
İleride Burak Yılmaz'la
Sağ kanatta Altıntop'la
Si.sin Sizi Didier Drogba !!! =))
 
Öncelikle maçın bu hale gelmesinin yani rahat kazanabileceğimiz bir maçın bu derece gerilmesinin sebebi hocamız Fatih Terim'dir. Bunu en başta kabul etmeliyiz. Bu maç da son haftalarda erkenden kopardığımız Kayseri, İ.B.B. maçları gibi olabilirdi, olacaktı da. Fatih Terim'in rotasyon sevdası, özellikle defans hattını komple elden geçirmesi takımı çok zor durumlara soktu. Semih olsun, Eboue olsun takımdan bir anda kesilip yerlerine Sabri, Gökhan oynatılacak pozisyonda değiliz. Yani ligin son haftaları, hataya yer yok elinde ne varsa oynatacaksın. 15 puan önde lider değiliz herşey olabilir. Hakan Balta'nın cezalı Riera'nın yerine oynadığı defans hattında Eboue-Semih-Dany-Hakan uygundu. Orta sahada Selçuk İnan'ın yokluğunda sıkıntı çekeceğimiz belliydi. Emre Çolak asla bu takımın oyuncu olmadı, olamayacak da. Aklım almıyor bu adamın oynamasını. Yekta çok daha yararlı olabilirdi. Muslera'nın kalemizi koruduğuna en çok bugün şükrettik sanırım ki devreye 0-4 mağlup girebilirdik çok net. Maçın adamı Muslera'dır benim için Melo ile beraber.

Sonrasını konuşmak aslında çok gerekli değil. Bütün şikeye, şaibeye bulaşmış kulüp mensupları, şerefsiz medya, taraflı fedarasyon hepsi bize ahlak dersi vermeye çalışıyor. Üzerimize oyunlar oynandığı net. Ama artık biryerde patlayacağı kesindi bu geceyi buldu. Şimdiden sonraki süreç bizim için zor olabilir ama çok şükür ki Galatasaray'ın hakkını adam gibi savunan bir Fatih Terim var..
 
İstediğimiz zaman hakemi, federasyonu rakip takımlar üstüne koyup yenebilecek seviyeye gelmişiz demek ki. Zira ancak bunu yapabilirsek şampiyon olabiliriz. Şikeyi yok sayan federasyondan başka bir şey beklenemez çünkü.
 
Fatih Terim'in Sneijder'i geride başlatması yüzünden az kalsın maçı verecektik.

----Melo
Hamit Yekta
--Sneijder

Maça bu şekil başlasa çok rahat bir galibiyet alırdık
 
Sabri, Gökhan, Balta ve özellikleeee Emre Çolak berbat oynadı ilk yarı. Zaten 2.yarı Terim Emre'yi çıkardı ve mümkünse bir daha oynamasın.
 
Valla bu sezon bırakın federasyonu, siyasi çevreler de bu işin içinde gibi duruyor. Meclisin bir olup Aziz şikecisinin cezasını indirttiği, "Aziz Yıldırım af yasasından yararlanacak" haberlerinin dolaştığı günlerde bu rezilliklerin sadece TFF'nin başının altından çıkması olasılığı bana pek mantıklı gelmiyor. Çok ciddi bir ittifak var bize karşı.
 

Üst