STSL 3.Hafta Eskişehirspor 0 Galatasaray 0

Bursa'dan sonra zorlandığımız bir deplasman daha. Geçen hafta hoca kriziyle uğraştık, bu hafta da kral gidecek mi kalacak mı tartışmalarıyla geçti, bu sefer şeytanın bacağını kırıp galip gelelim Eskişehir'de.

Ayrıca bilet fiyatlarını 100 tl yapan Eskişehir yönetimine de selam yollayalım buradan.

Maç: Eskişehirspor – Galatasaray
Yer: Eskişehir Atatürk Stadı
Tarih: 30.08.2013 Saat: 21.45
Yayın: Lig TV ve Lig TV HD (Canlı)
 
Gerçekten çok zor bir deplasman, hep zorlanıyoruz Bursa-Eskişehir deplasmanlaında. Ayrıca Es-Es bu sene Bursa'dan daha iyi durumda. Allah'ım şurdan 3 puanla çıkalım inanılmaz rahatlıcam.
 
hiç şaşırmadım nedense. o kadar 0-0 biteceği belliydi ki yani. şu eskişehirle 100 maç yapsak 99 u 0-0 biter kalan bi tanesi de 1-1 biter en fazla
 
Bir 90 dk daha oynansa yine 0-0 biterdi bu maç

Burak olmayınca gol yollarında pozisyona girmekte zorlanıyoruz yada takımda pozisyona girebilen gol vuruşları etkili isim kalmıyor.

Drogba'nın artık o tarz bir isim olmadığı çok belli yanındakilere pozisyon yaratmakta çok usta ama son vuruşlarda olmuyor.

Bruma gelip 4-2-3-1'e dönersekte pek fark etmeyecek muhtemelen çünkü Bruma'da son vuruşları etkili bir isim değil.Ve biz takım halinde hücuma çıkan bir takım değiliz Selçuk-Melo kaç kez ceza sahasına girdi yada kanatlarımız kaç kez çizgiye indi.4-2-3-1'in temeli bunlara dayanır.Bu tarz deplasmanlarda bu sezon çok puanlar kaybedeceğiz.
 
5 para etmeyen futbol , çakışan egolar,paylaşılmaz serbest vuruşlar, tripler ve ilginç olan şey bunlar Fatih hocanın takımında. Buna rağmen bulunan 4 net gol şansı ama yine de futbolun esamesi yok, Sneijder'e 10 numarayı vermişler ama yetmemiş belli , 10 metre top sürmeye gücü yok. Selçuk napabilir,adamın en iyi yaptığı iki şeyi elinden aldılar, biri oyun kurup orta sahayı yönetmekti, diğeri de serbest vuruşlar. Fatih hoca şaşırtıyor , ilk üç hafta kayıp 4 puan !
 
Sıkıntı yok, takım yavaş yavaş form tutacak. Bursa ve Eskişehir deplasmanlarında kazanamamak can sıkıcı tabi ama kaybetmemek önemli.
 
Takımın genelinde var olan bir istek sorunu var, bunun yanında bir de fiziksel olarak vasat altı durumda olmamız eklenince sıkıntı oluyor. Bu Milli Takım arası oyuncuların kendilerine gelmesi için iyi bir fırsat olacaktır, umarım Fatih Hoca da bu arada bir kendine gelir.

Ayrıca şunu da söylemek gerekli takımda şu duran top konusuna bir çözüm bulmak gerekli, Drogba büyük oyuncu, büyük figür ama şu davranışları takıma zarar veriyor. Ona gelene kadar duran topları kullanacak Selçuk ve Sneijder var. Akan oyunda isterse dağdan taştan vursun, ses eden olmuyor zaten ama duran topların yakasını bıraksın.
 
Bursa ve Es-Es deplasmanına bjk de gitcek fener de. Evet çok can sıkıyor beraberlik ama buralarda kaybetmemek de sezon sonu şampiyonluğu belirleyen faktörlerden biri oluyor her sene.
 
Tek kelimeyle "berbat" oynadık. İnanın bundan kötü oynayamazdık. Necati biraz becerikli olsaydı yenilmiştik. Balta'nın Bursa maçındaki performansı tesadüfmüş. Rezalet oynadı. Semih-Gökhan ikilisi de çok kötü ve uyumsuzdu. Amrabat sadece koşuyor. Hiçbir verimi yok. Engin ve Selçuk sahada yok gibiydi, isimlerini duymadım neredeyse. Melo iyiydi yalnız o golü nasıl kaçırdı anlamak mümkün değil. Eboue PTT 1. Lig topçusu. Serbest vuruşlar Sneijder-Selçuk kullanmalı. Burak para ederken satılsın!! Ve son olarak bu takıma 2 KANAT 1 SOL BEK ŞART!!! Yoksa hiç ŞL'de oynamayalım sonuç belli..
 

Üst