STSL 30.Hafta | Galatasaray 3 - SB Elazığspor 1

Rakibi çok fazla takip eder olduk. Şahsım adına konuşsam da çoğu kişinin Fenerbahçe maçlarını ısrarla takip ettiğini ve bu bağlamda yeterince sinirlerinin yıprandığını biliyorum. Karşı yakadan tuhaf açıklamalar geliyor. Kuyt mesela, dün; herşey bizim elimizde tüm maçlarımızı alırsak şampiyonluğu kazanırız gibisinden birşeyler söyledi. Afedersin de bizim buna taraftar olarak, teknik ekip ve futbolcular olarak nah kazanırsınız tepkisini vermemiz abartı veya abes olmaz. Çok da gerçekçi olur ki; Fenerbahçe tüm maçlarını kazansa, biz Kadıköy harici hepsini kazansak yine şampiyonuz.

Maçın cuma olmasının sebebi yine TFF'nin küçük hesaplarından birisi. Orduspor ve Mersin maçlarının seyircinin takımı motivesi ve ittirmesi ile kazanıldığını onlar da çok iyi biliyor. Anlıyorum, seyircinin haftaiçi iş-okul çıkışı, cuma trafiğinde maça yeteri kadar konsantre olamayıp takımı yalnız bırakacağını hesap ediyorlar. Lakin yanılıyorlar ki biz çok geç değil daha 3-4 gün önce aynı kaba pisledikleri TBF'nin tüm uğraşlarına rağmen gözbebekleri Fenerbahçe'yi kadının, çoluğun çocuğun önünde rezil etmişiz.

İlk yarıdan bitirmemiz gereken maç olmalı. Galatasaray taraftarı takımını kalpten sever. Takım da kalbimizi biraz seviyorsa bize sakin maç izletir..

K O N S A N T R A S Y O N !
 
Yarın oynanacak Elazığspor maçımıza, Fenerbahçe'li olduğu söylenen Bülent Yıldırım atandı!
"Sana gelen yollara Yıldırım'lar düşse de... Sen şampiyon olacaksın."
 
Maça gidecek her taraftarın rakibe ve hakeme karşı agresif olması lazım. Top rakipteyken ıslıki yanlış bir düdükte yoğun tepki.

Arena cehenneme dönmeli özetle.

Kazanırsak 4 maç kalıcak. +4 puan da kredi.
 
Allah'ım yardımcımız olsun. İnsan ne olursa olsun heycanlanıyor, alnımızın akıyla galip çıkıp son 4 maça +4 ile girelim yani bizim için 3 maç kalır.
 
yuh yuh yuh yuhun yuhuuu diyorum.. 3 e SIFIR hücuma gidiyoruz yüzde 1 milyon gol atma olasılıgı, melo yerde faul var ama bırakın kırmızıyı, kart dahi yok !
 
Melonun pozisyonda kart yok, 2 net pozisyon ofsayt diye güme gitti, Burak'ın net penaltısı verilmedi. Allahtan maçı erken bitirdik ama gerçekten çok zorlayacaklar bizi şampiyonluk yolunda.

Dün gece rüyamda maçın ilk yarısı 3-1 bitmişti ama ikinci yarıyı göremeden uyanmıştım. İlginç..
 
Melonun pozisyonda kart yok, 2 net pozisyon ofsayt diye güme gitti, Burak'ın net penaltısı verilmedi. Allahtan maçı erken bitirdik ama gerçekten çok zorlayacaklar bizi şampiyonluk yolunda.

Dün gece rüyamda maçın ilk yarısı 3-1 bitmişti ama ikinci yarıyı göremeden uyanmıştım. İlginç..

3 Temmuz sürecinden beri ben şu federasyon ve şike takımından dolayi vallahi Tûrkiye Cumhariyeti vatandaşı olmaktan utaniyorum. Yahu bu kadar mi serefsiz olunur ? Bu kadar mi alcak olunur ? Bir takim icin Türk Futbol'unu ateşe attılar. Galatasaray'ımızi yipratmak için elinden gelen herşeyi yapiyorlar. Keske Fransiz İspanyol İtalyan olsam da bu iğrençlikleri görmeseydim. Yasim 12-13 vallahi yasamaktan soguttular beni Tûrkiye'de. Eğer her yerde düzen bôyle işliyorsa ben gelecek hayalleri kurmayi birakayım. Çünkü eğer her yerde dûzen bôle işliyorsa hemde kamunun ve devletin ônûnde ve kimse ses çıkarmiyorsa vah benim geleceğime..
 
Maç için konuşulacak en önemli konu Elazığspor'un çıkıp kendi topunu oynamasıdır. Helal olsun, futbolu böyle oynarsan kazanabilirsin. Geçen hafta Karabük deplasmanında rakibin oynadığı oyunu biliyoruz. Golü erken bulmamız bu konuda bir faktör olabilir ama ben sanmıyorum ki Elazığspor tam takım kapanıp rakibe bire bir savunma uygulasın. Maç sonu Yılmaz Vural da güzel konuştu. Bizim rakibimiz Galatasaray değil elimizden geleni yaptık dedi. Bugün belki kaybettiler ama bence ligin sonunda kazananlardan birisi olacaklar.
 

Üst