STSL 33.Hafta | Fenerbahçe 2 - 1 Galatasaray

--------------------Eray---------------------
Sabri----------Ujfa---Gökhan----------Hakan
-------------------Dany--------------------
---------------Yekta----Furkan-------------
--------------------Emre-------------------
-----------------Muslera--Aykut--------

Bu kadroyu yeterli görüyorum bu maç için.
 
Ellerinde sadece Türkiye kupası ve bizim maçımız kalmış ve bu ikisini kazanıp taraftarlarını mutlu etmek istiyorlarmış... Bunun farkında oldukları için asılacaklardır bizim maça.. Ben artık galibiyet istiyorum, bekliyorum, inşallah bol gol atacağımız bir galibiyet olur...
 
Ya çok yedek çıkalım ya da tam kadro çıkıp şunları bi rezil edelim Kadıköy'de. Şikecilerin şampiyonlar ligi umutlarını da yok edelim.
 
Bizim için iş bitmiş olsa da CL için bastıracaklardır.
Yıllardır Kadıköy'den gelecek galibiyeti bekliyoruz, favoriyiz ama 2000'de Samuel Johnson'u da unutmadık.
FB küçümsenecek takım değil...
Bir de bu derbi yıllardır beklediğimiz bir derbi.
Gerek FB yönetimi ve medyası, gerekse de saha da Tuncay ve Tümer Metin'in tahrik ve provakasyonları ile "Sulu Derbi" diye tarihe geçen, bizi günlerce yerden yere vurdukları, 5 maç ceza vermekten gocunmadıkları ve kaybettiğimiz bir derbi vardı.
Geçen sene nispeten rövanşı alıp onların da çirkeflikte ve holiganlıkta sınır tanımadıklarını cümle aleme gösterdik ama hala o statta galibiyetimiz eksik. Şikecilere verecek bir dersimiz daha kaldı...

Yani özetle ALALIM ŞU MAÇI.
 
Biz bu maça as kadromuzla çıkmak zorundayız, sonuçta uzun zamandır kazanamadığımız bir deplasmana gidiyoruz, bence artık ordada kazanıp fb'lileri susturmak şart, biz onlardan hem kadro olarak, hem sistem olarak, hemde oyun olarak daha iyiyiz ve bu özelliklerimizi sahaya yansıtırsak bu maçı rahat alırız...
 
Maçı kesinlikle kazanmaya gideceğiz bu çok açık. Rakibin de 2. olup CL elemelerine gitme hedefi var elbette. Maça dair teknik taktik komuşmak artık yersiz olur kanımca. Takımımız kendi oyununu oynayacaktır. Rakip nasıl reaksiyon gösterecektir önemli ama daha önemlisi tribünlerin reaksiyonu. Kötü muamele göreceğimiz net kere net. Hocaları alkış yok derken zihninin, bilincinin altındaki nefreti taraftarı çoktan algılamıştır. Oyunun öncesindeki gerginliklere olası öne geçme durumumuzda farklı pislikler eklenebilir. Futbolcularımızın sağlığı şu maçtaki puandan önemli. Dikkatli olmakta yarar var ki geçen yıl benzin istasyonu önünde ters dönmüş yanan polis aracının oldyğu sınırlar içine gidiyoruz..

Dipnot : Kaan kardeşim açmış maç konusunu. Üst üste açtığım 4 kritik maç konusundan sonra gelen galibiyetler ve şampiyonluğa karşı özellikle Kadıköy deplasmanında büyük riske girmişsin. Hesap sorarım ters bir sonuçta ona göre. =)
 
Sene başından beri beklediğim bir maç.Artık onları kadıköy de yenmenin vakti geldi.

En çok zevk alacağımız maç bence,birbirlerini yesinler Aykut'a Aziz'e küfretsinler,Aziz'in goygoycuları onlara tepki göstersin,ortalık karışsın.

Hazmedemesinler şampiyonluğumuzu hafta boyu alkışlanalım mı, alkışlanmayalım mı onu tartışsınlar.Ama alkışlamasınlar şikeli elleriyle.

Rencide edelim eze eze yenelim,beter olsunlar.
 
Fenerbahçelilerin ellerinde kalan iki mactan biri. Bizi yenip şampiyon olsanizda bizi yenemediniz nidalari atmak istiyorlardır muhtenelen. Medya ve Azizin kışkırtıcı sözlerine kulak asmamak, şampiyonluk rehavetini üzerimizden atmak gerek. Fatih hoca layıkıyla hazırlayacaktır takımı. Seriyi bozacağız inşallah.
 
Artık bu işe son vermenin zamanı geldi. Kadro olarak da, oyun olarak da, teknik ekip olarak da onlardan çok ilerideyiz. Öyle taraftardan etkilenecek çömez futbolcularımız da yok. Drogba, Sneijder, Eboue, Hamit, Muslera ... her stadda, her atmosferde maç yapmış adamlar. Bizim yapmamız gereken deli gibi bastırmayıp, kontrollü ve defansta hatasız oynamamız.

İyi oyun falan da istemiyorum artık. Kazanalım yeter. Bu zamana kadar yenildiğimiz maçlarda bile iyi oynayan taraf bizdik ama bir yere kadar. Maç sonunda iyi oynayanı değil kazananı yazıyor tarih. 6-0lık maçta bile biz daha iyi oynayan taraftık. Ancak forvette Christian gibi bir rezalet, kalede Mondragon gibi her topu içeri alan kaleci dublörü, orta sahada Batista gibi hiçbir yeteneğe sahip olmayan bir varlık, defansta da berbat oynayan Emre-Bülent-Vedat üçlüsü ve rakibin de muazzam futbol şansı olunca her pozisyonları gol oldu.

Kazanacaklarını söyleyen fenevlilerin de takımlarını güvendiklerini falan zannetmeyin sakın. Sadece derbilerde her zaman onlardan yana olan futbol şansına ve istatistiklere güveniyorlar. Yoksa acayip korkuyorlar içten içe fakat belli etmemeye çalışıyorlar.
 
Ters bir skorda kızamayız takıma.Geçen sezon bugün Kadıköy'de şampiyon olduk,Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynadık,ligi 2 hafta kala bitirdik.Cevap verdiğimiz bir yığın rezilliğe girmek istemiyorum.Maalesef hepsi yerinde duruyor.Asli hedefler için amaç olan 17 derbide 1 mağlubiyetimiz var,o maçın mucizevi boyutu da malum.
Mağlubiyet çok bir şey götürmez,galibiyetse sezonu anlam olarak bambaşka bir noktaya taşır.Görüntümüz bu kadar iyiyken,bu maçların hakkını veren bir yığın adam varken kazanalım istiyor insan.İçimiz hepten rahat eder umarım.
 
Çok çok küçümsedik rakibi bu sezon ellerinde tek bizi yenmek hedefi ve kupa var ve bugün deli gibi oynayacaklardır kazanır mıyız bilemiyorum ..
 
Ahahahhaha şu maçı bir avrupalı izlesin Fenerbahçe şampiyon oldu sanar :D.Neyse Emre ve Volkan Arenada görüşürüz canlar özellikle Volkan kask takıp gel maça benden söylemesi
 

Üst