STSL 6. Hafta | Galatasaray 1 - Ç. Rizespor 1

Tarih: 28.09.2013 19:00
Yer: ALİ SAMİ YEN SK TÜRK TELEKOM ARENA
Yayın: Lig TV

Hocasız ilk maç, takım nasıl reaksiyon verecek bakalım. Rizespor'da iyi takım. Tahminimce zor bir maç bizleri bekliyor olacak yarın.

Takımımıza başarılar.
 
Rize güçlü bir takım.
İnşaAllah takım Hoca için oynar da şu maçı kazanırız.
Ali Adnan'ın şutlarına aman dikkat. Kaleye yakın yerden faul yaptırmamaya gayret etmek gerekir.
Melo'nun yerine Ceyhun,Engin'in yerine de Bruma ile başlamalıyız...
 
Her zaman biriyle gittiğin yere yalnız gidersin ya.. Kulübeye bakarsın yok. Arar gözlerin.. Birşeyler eksik olacak sanki.
 
Galatasaray SK ‏@GalatasaraySK 9 dk Çeviriyi görüntüle
XI: Muslera, Sabri, Semih, Dany, Hakan - Engin, Selçuk, Bruma, Sneijder - Burak, Drogba...

Yine 4-4-2 . Sneijder'i kanata hapsetmekten ne zevk alıyor bu kadroyu kuranlar. İnşallah kazanırız ama yine Sneijder'den öyle pek verim alabileceğimizi zannetmiyorum bu düzenle.
 
Takımı Bruma ve diğerleri diye ikiye ayırmak gerek. Herşeyi Bruma yaptı neredeyse. Dany ve Burak bu durumda nasıl forma giyiyorlar anlamak mümkün değil. Haftaya hem Melo hem Selçuk yok. Paso berabere kalıp duruyoruz. İşimiz zor bu gidişle..
 
Bu sezon berabere kaldığımız dört maçın Bursa hariç hepsi 4-5 ' lik maçlardı. Ama istemeyince olmuyor, girmiyor o top kaleye ! Bu nasıl bir kader, sonu nasıl biter Allah bilir !

Yazık, şimdi hocanın ismini kullanarak bin bir eleştri yapılacak, içeriden dışarıdan yıkmak için herkes kuyrağa girecek !
 
Bu sezon berabere kaldığımız dört maçın Bursa hariç hepsi 4-5 ' lik maçlardı. Ama istemeyince olmuyor, girmiyor o top kaleye ! Bu nasıl bir kader, sonu nasıl biter Allah bilir !

Yazık, şimdi hocanın ismini kullanarak bin bir eleştri yapılacak, içeriden dışarıdan yıkmak için herkes kuyruğa girecek !
 
*4-5 olacak maçtı ama olmadı. İlk yarıda değerlendiremediğimiz pozisyonlar bize beraberlik olarak geri döndü.

*Hakem çok kötüydü. Selçuk'un 2. sarı kartı çok ağırdı. Bu pozisyondan çok az önce Rize'nin yaptığı faul daha ağırdı ama faul bile verilmedi. Ayrıca Ali Adnan'ın Bruma'yı düşürüp sarı gördüğü pozisyon bence kırmızı kart olmalıydı. Bilerek dirsek attı. Hem atağımızı kesti hem de sakatlayıcıydı.

*Kadro seçimi adaletsizdi diye düşünüyorum. Herkes gol kaçırabilir doğrudur. Burak son 2-3 senedir güzel işler de yapıyor olabilir. Amaaaa Burak'ın bu kadar formsuz olduğu bir durumda formayı giymesi çok çok yanlış ve Umut'a yapılan büyük bir ayıp.

*Amrabat çok formsuz ilk 18'de olmamalıydı. Ceyhun ilk 11'de başlayıp sol bekte Riera kullanılabilirdi.

*Bruma süper bir transfer Fatih Hoca'ya ve ne kadar kırgın olsam da yönetime teşekkürler.

*Bir an önce yeni hoca gelmeli. Burak, Amrabat gibi oyuncular forma için tekrar savaşmaları gerektiğini hatırlamalı.

*Şanssızlık hep bizimle olacak değil. Elbette biz de yeneceğiz makus talihi. Kadromuz güçlü. Ama lütfen Di Matteo gibi kariyersiz, deneyimsiz gibi bir hocayla lütfen tamamlamasınlar. Yıldız oyuncuları toparlayacak bir teknik adam olsun ve mümkünse süprizler yapan biri olmasın.

*Ali Adnan'ı beğendim. Kötü oynayan Rize'nin bana göre en dikkat çeken oyuncusuydu.
 
ne 4-5 i ya ? brumayla burak bi kere hat-trick yapcaktı en basitinden, diger kaçanları saymıyorum. en az 7 lik olcak maçtı. bi de son bi not; bruma her maç 11 başlamalı ve dany'nin yerine gökhan yada Chejdou oynasın abi Dany yüzünden yemedigimiz atak kalmadı, Chedjou ne diye tribüne gider ?
 
-Bruma muazzam transfer,alan her kimse sonsuz teşekkürler.
-Burak formsuz bu çok belli. Umut'a yapılan ayıpta yeter.
-Danny ve Amrabat bu kadro için en gereksiz 2 yabancı isim.
-İnşaAllah Di Matteo ve Mancini'den biri gelmez.
-Şans yok bizde. Berabere kaldığımız en az 3 maç 4-5 bitmesi gerekiyordu ama olmayınca olmuyor işte.
-Allah yardımcımız olsun işimiz çok zor artık...
 

Üst