STSL 7.Hafta | Akhisar Belediye 2 - Galatasaray 1

Devre arasında Eboue-Dany-Amrabat-Riera hatta gitmek isterlerse Burak-Wesley gönderilip yerlerine adam gibi bir sağ bek, bir sol bek bir de kanat alamazsak şampiyon falan olamayız.

Ağabey saydığın ilk 4 isme katılıyorum.
Ama Sneijder ve Burak öyle hemen harcanmamalıdırlar.
Formsuzlar belli ama onları dinlendirmek en mantıklısı bence,hem takım için hemde kendileri için daha hayırlıdır...
 
Tren kaçtı beyler.
Şikeciler Trabzon maçını alırsa şampiyonluk falan hayâl. Kapanmaz o fark. Öyle yada böyle bir şekilde kazanıyorlar maçlarını.
İster bal deyin, ister şans..
Keza işin psikolojik boyutuda var. 8 puan fark az değil.
 
Bence halen panik olmamıza gerek yok.Bu formsuz dönemimizi çok atlamadan geçmemiz lazım.Mancini hatadır veya şu oyuncular gitmeli demek için çok ama çok vaktimiz var.3sene üstüste ligi sürklase edemeyebiliriz bu gayet normal sakin olalım yerimizi iyi gün taraftarı arasında almayalım.desteğimiz şart elbet eleştircez lider veya şampiyon olsak ta eleştirebiliriz ki bunu yaptık.ama eleştiriler sırt çevirmeye gitmesin.hırsızlara bile ne kadar destek verdi taraftarı ya da inönü de şamp ligi müziği duyulmayalı kaç yıl oldu.güçlü ve onurlu bir takımımız var kıymetini bilelim arkadaşlar
 
Sezon 2006-2007'nin kopyasına dönüştü.Sneijder'in yeteneklerine,takımın yapabilirliğine hakaret oluyor bu diziliş.Değişiklikler de hayli kötüydü bugün.Mancini'yle Juventus deplasmanında son yılların en doğru Şampiyonlar Ligi oyununu oynadık ama lig için sınama yanılma yapmasına yetecek zamanımız yok.
İki yıldır türlü emeklerle oluşturulan binanın aptal saptal sebeplerle 2 ayda tuz buz olması benim de canımı sıkıyor.Fakat buraya kafa yorarak ulaşılabilecek bir yer yok.Ne Fatih Terim ne de yönetimdeki lüzumsuz tipler kaybetti,kaybeden Galatasaraylılar oldu.Geçtiğimiz 2 sezona masumane emek verenler esas kaybeden.Daha fazla kaybetmemek için ileriye bakmakta fayda var.Durum böyleyken böyle.
 
Bence yanlış taktikle oynuyoruz. Ya 4-4-1-1 ya da 4-4-2 oynayacağız başka yolu yok bu işin. Burak'tan sol açıkta aldığı toplarla ne yapmasını bekleyebilirsiniz. Akhisar bugün kanatlardan çok rahat geldi. Özellikle Hakan'ın olduğu bölgeden çünkü adam tek başına kalıyor her seferinde.

Sneijder eleştirilerine katılmıyorum. Çünkü bu düzenle bu adamdan faydalanamıyoruz. Takım onu etkili bölgelerde topla buluştıramıyoruz malasef. Gelip kendi sahamızda Yekta'nın ayağından top almakla bu adamdan yarar beklemeyin.

Bugün hakemde Akhisarın çok sert oynamasına izin verdi ve 2 kırmızı kartı es geçti bana göre. Zaten orta sahada eksiğiz bir de sertlik oyunu rakibe verdik.

Milli takım arası inşallah Mancini takımı daha iyi anlayacak ve taktik anlayışını geliştirecektir.
 
Mancini klasik yabancı teknik adam kafasıyla maça çıktı. Deplasmanda oynuyorum, takımım eksik... O zaman önce rakibi durdurayım; sonra vurayım. Ama burası Türkiye ve söz konusu takım Galatasaray olunca öyle olmuyor işte... Galatasaray gibi bir takım sahaya paf takımla da çıksa, Akhisar'da defansif oynamaz; oynayamaz. Mancini de zamanla bunları öğrenektir ama umarım o zamana dek şampiyonluk treni kaçmaz.

Bu akşam da şansımız yaver gitti. FB-TS berabere kaldı. Biz kazansak şimdi fark 3'e inmişti.
 
Önümüzde 4 zor maç var Karabük-Kayseri-Konya-Fenerbahçe eğer milli arada bu takım kendini toparlamazsa işimiz çok zor.

Kötü sonuçları ne Hakan-Eboue-Sneijder-Burak oynadı diye nede dizilişten alıyoruz bence son 2 yıldır Galatasaray kadrolarını ezbere sayabiliyorduk.Bu yıl hiçbir istatistiğe bakmadan söyleyebilirim ki değil ardarda 2 maç aynı 11'i 2 kez kullandığımızı bile sanmıyorum.

Rakiplerimiz içinse tam tersi Fenerbahçe geçtiğimiz yıllarda taktik belirleyemezdi 4-3-3 oynamak ister ama ne zaman denese puan kaybederdi.Şimdi onlar düzelttiler belirli bir kadroyla oynuyorlar bizde ise hala belirsizlik var.

Tüm neden bu demiyorum ama büyük etmenin bu olduğunu düşünüyorum yoksa daha önce başarılar kazanılan isimler yüzünden kaybediyoruz demek saçma geliyor bana hele ki yokluktan 16 kişiyle sahaya çıkan bir takımda 4-5 oyuncu ismi verip bunlar oynamasın demek gerçek dışıdır.Yedek kaleci oynasa mutlu mu olacaktık.
 
Tek forvet yahu tek forvettt.. Yahu bir allahın kulu demiyor mu Galatasaray da artık adet gelenek görenek kültür emir yasa olmuştur bu durum. Metin Oktay Tek forvetti. Tanju Çolak Tek forvetti, Hakan şükür tek forvet Jardel tek forvet. Ha olmadı bir tane arif erdem gibi tamamlayıcı yardımcı hücumcu Oda fazlasıyla var Umut Bulut..

Bu sene en iyi iki maç fenerbahçe ve arsenal maçı yüzde yüz rakibi sahadan sildik yine tek forvet.
 
Tek forvet diye bir şey yok. O zaman Barça forvetsiz mi oynuyor?

Benzama ileri de adı tek yazılıyor diye Real tek forvet mi oynuyor. Burada iş Burak'ın sağ açık oynamayı kabullenmesinde bitiyor.

4-2-3-1

selçuk melo-bruma sneijder-burak ve drogba.

Nuri geriden top servisi yaptığı için Real Madrid'e gitti Almanya'da yılın futbolcusu seçildi Selçuk bunu beğenmiyor.
 
Bence de tek forvetle oynamamız gerekiyor. 4-4-1-1 olması lazım. Buraktan ne sağ ne sol açık olur. Ondan ne bekleyebilirsiniz kanatlarda. Ayrıca kadro istikrarı olmaması malasef yabancı kuralı yüzünden.
 
Muslera Sabri Semih Eboue Hakan Amrabat Selçuk Melo Bruma Umut Drogba bu kadar mı zor ya şu kadro ya ? Ne bu Sneijder aşkı ne gördük şu adamdan soğuttular yemin ediyorum futboldan soğuttular !
 

Üst