STSL 7.Hafta | Akhisar Belediye 2 - Galatasaray 1

Maç: Akhisar Belediye – Galatasaray
Yer: Manisa 19 Mayıs
Tarih: 06.10.2013 Saat: 16.30
Yayın: Lig TV (Canlı)
İnternet: Galatasaray Dergisi 129. Sayısı Yarın Bayilerde (Canlı Anlatım)

Geçen sene zorlanmıştık Akhisar deplasmanında Drogba girip Galatasaray formasıyla atmıştı ilk golünü, bu maçta Mancini'nin takımımızın başında alacağı ilk galibiyeti olur umarım.

Takımımıza başarılar.
 
XI : Muslera, Eboue, Gökhan, Chedjou, Hakan, Sabri, Yekta, Ceyhun, Sneijder, Burak, Drogba

Eee hani tek forvete dönmüştük? Bu nasıl kadro? Daha da önemlisi Bruma nerde? Eboue ruhsuzu nasıl hâlâ forma giyebiliyor? Eksik oynasak daha iyi.. Deplasmanlara WS+çift forvet çıkıyor diye Terim'e kızıyorduk Mancini'nin de pek farkı yok. Umut da gol atmanın cezasını yedek kalarak çeksin..
 
Yeter artık ya hala Hakan BALTA oynuyo...Sneijder ne öyle ya adam hiç risk almaz mı Emre Çolak'a kızıyoruz biz adam en azından risk alıyo bişeyler yapmaya çalışıyor.
 
nedir bu takımın eksiği ya kafayı yicem sene başında arsenali feneri yendik, lige süper başlangıc yaptık ne oldu da bu hallere düştük ya nazar mı var ne var !
 
Tarihe not düşülsün; 75. dakika itibariyle Burak Yılmaz denilen, sahada ofsayta düşmekten başka hiçbir varlık gösteremeyen vasıfsızın halâ oyundan alınmadığı maçtır.
Neyin cefasıdır bu ?.
Yetmedi mi haftalardır bu eziyet.
Ayrıca Sneijder istediğin yere gidebilirsin. Senden de bi b*k olmayacak açık. Babanın çiftliği değil burası.
 
Galatasaray artık bir futbol takımı değil Burak Yılmaz'ın kariyerini kalkındırma vakfı olmuştur. Elimizdeki tek adamakıllı kanat oyuncusunu kenarda oturtarak maçı kendimiz bu hale getirdik. İkinci yarıda balta'nın önünü boş bırakarak ilerde top tutamadık çünkü o kanatta sürekli hücuma yüklendiler. Aslında rakibe hiç organize bir atak sonucu gol şansı vermedik ama atak organizasyonunda çok ciddi sıkıntılar va. Bir takımın hiç bir hücum seti olmaz mı ? bizim sıkıntımız baskı kuramıyoruz drogba, ,burak balta pres yapabilecek adamlar değil bunlar sahada olunca set oyununa mahkum oluyorsunuz bir de kontra ataklara açık hale geliyorsunuz.
 
*Burak ofsayt rekoru kırdı. Bu kadar kötü performanstan sonra hiç mi ders alınmaz?
*Umut niye oynatılmadı?
*Bruma ile neden başlamadık?
*Sneijder aldığı paranın hakkını ne zaman verecek?
*Niye Sneijder varken hala frikik Drogba tarafından kullanılıyor?
*Gelen o kadar seyirciye, kombine alan ürün alan binlerce taraftara yazık değil mi?
*Niye bize bu kadar acı çektiriyorsunuz?

Hamza Hoca, Akhisar inşallah ligde en iyi yerlere gelirsiniz. Tek kelimeyle "Tebrikler"...
 
takım 2 yıldır ligi domine ediyor, iyi gün taraftarı degiliz. biraz kötü gitme hakları var, umarım bu kötü gitme kredisini fazla aşmazlar. bu şanssızlık bana kafayı yedircek.
 
başkalarının yorumlarını eleştirmek de süper bir yaklaşım tarzı! sizin maçla ilgili değerli yorumlarınızı alalım
 
Devre arasında Eboue-Dany-Amrabat-Riera hatta gitmek isterlerse Burak-Wesley gönderilip yerlerine adam gibi bir sağ bek, bir sol bek bir de kanat alamazsak şampiyon falan olamayız.
 
Sneijder,Eboue,Burak ve Balta biraz dinlendirilmeliler.
Formsuz oldukları çok belliyken neden hâlâ ısrarla oynatılıyor bu 4 isim anlamakta güçlük çekiyorum.
Bu sene şampiyonluk hayal sanırım.
Hiç olmazsa ilk 2ye girebiliriz inşaAllah ŞL'ye katılmak için.
Ünal Aysal kendi ayağına sıkmıştır verdiği Mancini kararıyla.
Şu milli maç arası en çok bize yarayacak.
Daha doğrusu inşaAllah yarar.
Allah yardımcımız olsun...
 
Daha erken Fakat 2 senedir Ligde Fırtına Estiriyoruz Bir yerde Duracakdık zaten hep böyle gitmez bu işler 2011 dekin daha kötü olmaz zaten de daha ligde 1 maç kaybetmişken hemen olumsuz kişilerin artması Aslında beni memnun ediyor.. Juve deplasmanında olduğu gibi Gene mors olanların sayısı Ne kadar çok olursa Takıma Ne kadar az kişi destekler ise o kadar mutlu oluyoruz... Büyüklerimiz Boşuna Dememiş Nerde Çokluk Orada ..... :D
 

Üst