Su Topu Haberleri

bu şampiyon oyuncularımızı da voleybol şubesinde olduğu gibi aç bırakmazlar dimi.benim korkum açıkçası bu.adamlar her sezon inanılmaz çalışıyor ve sutopu denilince her zaman akla ilk galatasaray gelmesini sağlıyorlar.emeklerinin karşılığını vermek gerekir
 
hehee bu sene avrupa da tur atladık.iyi başlangıçtı bu sene daha ilerlere gitcez inşallahh.
 
Galatasaray Kulübü, su sporları şubeleriyle ilgili yeniden yapılandırma kararı aldı.Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, sutopu ve yüzme branşlarında bu yıl Türkiye şampiyonu olan kulübün su sporları şubeleriyle ilgili oluşturulan yeni yapılanma modeli ile amatör şubelerin hedeflerini açıklamak amacıyla Kuruçeşme'de bulunan Galatasaray Adası'nda 20 Temmuz Perşembe günü bir basın toplantısı düzenleneceği kaydedildi.
 
Galatasaray Sutopu takımı kaptanımız Orkun dünyaevine girmiş, dünyadan haberim yok :) Eşi Neslihan Hanım (voleybolcu) hangi takımı tutuyor bilmiyorum ama kaptanımız eşini de kendisi gibi fanatik Galatasaraylı yapar.
 
Amatör sporlar tek elden yönetilecek!

Galatasaray'da yüzme, sutopu, yelken ve kürek şubeleri yapılandırılarak, tek elden yönetilmeye başlandı.

Kuruçeşme'deki Galatasaray Adası'nda konuyla ilgili, kulüp başkanı Özhan Canaydın, ikinci başkan Semih Haznedaroğlu ve yönetim kurulu üyesi Vedat İrdelp'in de hazır bulunduğu bir basın toplantısı düzenlendi.

Yapılan açıklamada, Vedat İrdelp başkanlığında Su Sporları İcra Kurulu oluşturulduğu ve 4 amatör branşın tek elden yönetilmesi kararı alındığı bildirildi.

Yüzmede 40 yılda 27, sutopunda 16 yılda 12 şampiyonluk kazanıldığını hatırlatan başkan Özhan Canaydın, Galatasaray'ın bu branşlarda ezici üstünlüğe sahip olduğunu belirterek, "Yelkencilerimiz ve kürekçilerimizin de başarıları ortada. Biz de onlara gereken desteği sağlamak için çalışıyoruz. Yeni sezon için tüm branşlarımızda daha iddialı ve hırslıyız" dedi.

Canaydın, basın mensuplarından da yayınlarında amatör branşlara daha fazla yer verilmesi ricasında bulundu.

Toplantının sonunda Özhan Canaydın, sutopu antrenörü Yılmaz Özüak'a başarı plaketi verdi.
 
Sutopu Takımımız Euro League'de Grup Maçlarına Başlıyor

Galatasaray Sutopu Takımı, Şampiyonlar Ligi (Euro League) ilk tur grup maçları için 4 Ekim’de Atina’ya hareket ediyor.

5-8 Ekim tarihleri arasında oynanacak karşılaşmalarda takımımız, Yunanistan Şampiyonu Panionios GSS ATHENS, İsviçre'den LUGANO Pallanuoto, Almanya Şampiyonu Spandau 04 BERLIN, Avusturya'dan ASV WIEN ve Finlandiya Şampiyonu Uintiseura KUHAT takımlarıyla mücadele edecek.
 
Sutopu

Sutopu Euroleague | Galatasaray: 20 - Lugano Pallanuoto: 4

Galatasaray, Sutopu Euroleague B Grubu ilk maçında İsviçre temsilcisi Lugano Pallanuoto'yu 20-4 mağlup etti.

Atina'da oynanan maçta takımımızı farklı galibiyete taşıyan goller, Halil Beşkardeşler (8), Cahit Silay (8) ve Oytun Okman'dan (4) geldi.

Euroleague'e zaferle başlayan Galatasaray, yarın saat 19.00'da Almanya şampiyonu Spandau 04 Berlin ile karşılaşacak.
 
Bu takımla ne kadar gurur duysak az. Belki de en çok gurur duyduğum branşımız. Hepsine sonsuz tebrikler. Bir kaç sene içinde Avrupa'da şampiyonluk istiyoruz artık...
 
Umarım geçen seneki gibi olmaz.Avrupada bir alt kupaya yani futboldaki uefa kupası gibi oluyor - inmiştik bilerek grupta üst turu alcak skor alınmamıştı.Ve Kazan'a elenmiştik çekebileceğimiz en kötü kuralardandı.Ama bu sene alt kupaya inmeye gerek yok gidebileceğimiz yere kadar gitsinler bence.
 
Su topu Eurolig'de 13-10 kazanmışız 2.maçı. Ayrıntıları ve kesinliğini bilmiyorum.
2'de 2 çok güzel bir sonuç bravo çocuklar...
 
Galatasaray’dan bir zafer daha... Sutopu Euroleague B Grubu’nda mücadele eden takımımız, İsviçre temsilcisi Lugano Pallanuoto'dan sonra Spandau 04 Berlin’i de yendi.

Atina'da oynadığı ikinci maçında Almanya şampiyonunu 12-10 mağlup eden takımımızda golleri, Oytun Okman (4), Sezai Kızıltan (3), Mahmut Kefeli (3) ve Halil Beşkardeşler (2) attı.

Bu önemli zaferle Euroleague'de büyük avantaj yakalayan Galatasaray, yarın saat 12:00'de Avusturya’dan ASV Wien, 20:30’da ise Yunanistan şampiyonu Panionios Athens ile karşılaşacak.
----------------------------------------------------------------------
Özür diliyorum dün heyecanla yazıyım dedim ama skorda ufak bir yanlışlık olmuş.Kusuruma bakmayın.
 
Sutopu Euroleague | Panionios Athens: 12 – Galatasaray: 7

Sutopu Euroleague B Grubu’nda mücadele eden Galatasaray, dördüncü maçında Yunanistan şampiyonu Panionios Athens’e 12-7 yenildi.

Daha önce oynadığı üç maçı kazandığı için gruptan çıkmayı garantileyen takımımızın golleri, Halil Beşkardeşler (3), Oytun Okman (2), Mahmut Kefeli ve Cenk’ten geldi.

Galatasaray, Euroleague B Grubu’ndaki son maçını yarın sabah 09:00’da Finlandiya şampiyonu Uintiseura Kuhat ile oynayacak.
 
sutopu4.jpg
 
Sutopu Euroleague | ASV Wien: 3 – Galatasaray: 18

Galatasaray Sutopu Takımı, Avrupa’da başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor.

Sutopu Euroleague B Grubu’nda mücadele eden takımımız, İsviçre
temsilcisi Lugano Pallanuoto ve Almanya şampiyonu Spandau 04 Berlin’den sonra Avusturya temsilcisi ASV Wien’i de yendi.

Atina'da oynadığı üçüncü maçını 18-3 gibi farklı bir skorla kazanan takımımızda goller, Halil Beşkardeşler (5), Oytun Okman (4), Djorje (3),
Mahmut Kefeli (3), Ümit (2) ve Sezai Kızıltan’dan geldi.

Bu sonuçla gruptan çıkmayı garantileyen Galatasaray, Euroleague'deki dördüncü maçında bugün saat 20:30’da Yunanistan şampiyonu Panionios Athens ile karşılaşacak.

633.jpg
 
g.sarayımızın amatör subeleri içinde hatta tüm spor dalları içinde kuskusuz en basarılı dalı bu yılda bizi sevince bogacak basarılar bekliyoruz
 
gruptaki son maçımızda finlandiya şampiyonunu 19-3 mağlup ettik ve 4 galibiyet 1 mağlubiyet ile 2. tura geçtik.

Haydi aslanlar finale gidelim bu sene !!!
 
Sutopu Euroleague | Galatasaray’ın 2. Turdaki Rakipleri Belli Oldu

Avrupa’nın önemli takımlarını yenerek Sutopu Euroleague’de 2. tura yükselen Galatasaray’ın rakipleri, bugün kurayla belirlendi.

Takımımız, 2. turda G Grubu’nda; Macaristan’dan TEVA Vasas Plaket Budapest, Fransa’dan Olympic Nice Natation, İtalya’dan Leonessa Nuoto Pallanuoto Brescia, Almanya’dan SV Bayer 08 Uerdingen ve Ukrayna’dan Ilyichevets Mariupol ile mücadele edecek.

1. turda Almanya şampiyonu Spandau 04 Berlin’i yenerek Avrupa çapında yankı uyandıran Galatasaray Sutopu Takımı, 2. tur maçlarını 19-22 Ekim 2006 tarihlerinde, İtalya’nın Brescia kentinde oynayacak.
 
Divan Kurulu toplantısında Ergun Gürsoy'un söyledikleri...

Daha sonra Burhan Felek Yüzme Havuzu’nun yenilenmesini üstlenen eski yönetici Ergun Gürsoy’a Divan Kurulu tarafından teşekkür plaketi verildi. Plaketini İrfan Aktar’ın elinden alan Gürsoy, "İnşallah çalışmalarımız bununla noktalanmayacak. Su sporlarını kulübe maliyeti olmadan götürmenin çalışmaları içindeyiz. Çarelerini de bulmuş durumdayız. Önümüzdeki günlerde açıklayacağız. Artık su sporları kulübümüzde sorun yaşamayacak” dedi.

Bu adam bırakmadan önce çok saçmalamıştı ama şimdi eski Ergun Gürsoy olmaya başladı. Su sporlarına yaptığı yatırım umarım artarak devam eder. Teşekkürler Ergun baba...
 
onuryavuz' Alıntı:
Sutopu Euroleague | Galatasaray’ın 2. Turdaki Rakipleri Belli Oldu

Avrupa’nın önemli takımlarını yenerek Sutopu Euroleague’de 2. tura yükselen Galatasaray’ın rakipleri, bugün kurayla belirlendi.

Takımımız, 2. turda G Grubu’nda; Macaristan’dan TEVA Vasas Plaket Budapest, Fransa’dan Olympic Nice Natation, İtalya’dan Leonessa Nuoto Pallanuoto Brescia, Almanya’dan SV Bayer 08 Uerdingen ve Ukrayna’dan Ilyichevets Mariupol ile mücadele edecek.

1. turda Almanya şampiyonu Spandau 04 Berlin’i yenerek Avrupa çapında yankı uyandıran Galatasaray Sutopu Takımı, 2. tur maçlarını 19-22 Ekim 2006 tarihlerinde, İtalya’nın Brescia kentinde oynayacak.

2. tur grubu ilk maçımızda Bayer Uerdingen'i 9-5 mağlup ettik :atki
 

Üst