• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Su Topu Haberleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:30
Sana katılıyorum renkdaş Gs Tv aslında iyi bütün branşlardan haberler var bayan basket,tekerlekli sandalyeye de ilgi gösteriliyor ama sutopuyla ilgili hiçbi haber yok unuttular galiba bu başarılı branşımızı!

En başarılı şubemiz olduğunu kim söyledi.

serdarmengi' Alıntı:
En başarılı şubemiz olduğunu kim söyledi.

Son 3-4 sene için konusuyoruz Abi.Yoksa bu sezon geride kalan kısa sürede en başarılı takım Tekerlekli Sandalye basketbol takımıdır ...

Eveeet...HSSk'nin sutopunda nasıl zirvede olduğunu anlamış olduk.İYİK karşısında 4-2 mağlupken olay çıkardılar,federasyonun verdiği karar kavgayı çıkaran adamların ihracı ve cezası,maçın da hükmen İYİK'e verilmesi ya da kaldığı yerden oynanması olması gerekirken bakalım ne olmuş...
Herhangi bir ceza yok,maç ilk dakikasından itibaren ve 0-0 'lık skorla oynatılacak.Allah'ım küfretmemek elde değil,nasıl etmiyorum anlamadım ben de ...Galatasaray'ın başarısını kırmak istiyorlar,federasyona bu zevki tattırmayalım,büyük ihtimalle HSSK hakem desteği de aldı buraya kadar , bu bariz...Aman canım , ne olacak taraftarımız ve takımımız istedikten sonra play-off'ta ipe çizeriz bu heybeliyi.

Sutopu ile ilgilenin ilgilenmeyin ; ama duyarlı olun , içinizden geçeni yazın ,takımımızın arkasında olduğumuzu gösterelim,işte şeref diye bi sıfatı olmayan adı federasyon olan kurumun maili: mailto:sutopu@gsgm.gov.tr

Utku OĞUL' Alıntı:
Sutopu ile ilgilenin ilgilenmeyin ; ama duyarlı olun , içinizden geçeni yazın ,takımımızın arkasında olduğumuzu gösterelim,işte şeref diye bi sıfatı olmayan adı federasyon olan kurumun maili: mailto:sutopu@gsgm.gov.tr
Utku Oğul,

Ben açıkcası sutopu ile ilgili pek fazla bilgim yok sadece şampiyon olduklarında başarılı olduklarında haberim oluyor maalesef.

Şimdi ben fedarasyona nasıl bir mail atacağımı bilemiyorum. Konu ile hiç alakam yok çünkü. Eğer böyle hazır ve güzel bir metin koyabilirsek buraya seve seve mail atabiliriz biz de. Yoksa şu an ben ne yazacağım konusunda hiçbir fikrim yok :)
Ama ortada bir haksızlık varsa sesimizi duyuralım.

Ya ne yapılmaya çalışıldığı açık.Böyle haksız rekabet ortamı sağlanarak Galatasaray'ın sürekli şampiyon olması önlenmeye çalışılıyor.İzlediğim maçlarda da aleyhimize acayip hakem hataları oluyor ki kazandıklarımızda genelde aleyhimize hatalar oluyor.Bu sene Halil ve Mihailoviç Hoca maçların çoğunu cezalı olarak geçirdi.Artık kafanızda bişeyler oluşmuştur.Sadece adalet sağlansın , isteyeceğimiz şey bu...

Asıl mesaj arka sayfada kaldığı için ben kısaca geçeyim:
HSSk'nin sutopunda nasıl zirvede olduğunu anlamış olduk.İYİK karşısında 4-2 mağlupken olay çıkardılar,federasyonun verdiği karar kavgayı çıkaran adamların ihracı ve cezası,maçın da hükmen İYİK'e verilmesi ya da kaldığı yerden oynanması olması gerekirken bakalım ne olmuş...
Herhangi bir ceza yok,maç ilk dakikasından itibaren ve 0-0 'lık skorla oynatılacak.
Yukarıdaki postta da yadığım gibi birileri bizim şampiyon olmamızı istemiyor.El ele!..

Federasyonun mail adresi : mailto:sutopu@gsgm.gov.tr

Lütfen tüm duyarlı Galatasaraylılar,öncelikle temiz spor ve haklı adalet için mail atsınlar...

Bugünkü maçta yaşananları ve verilen cezayı görünce aklıma geçmiş sezondaki bir maç geldi. Zamanında Ankara´da ODTÜ-Galatasaray maçında kavga çıkmıştı tribünde bulunan bir taraftarın oyuncularımıza sürekli hakaret etmesi üzerine. Evet yaptığımız hoş bir şey değildi, spor karşılaşmalarına yakışmayacak bir davranıştı ancak... Sonuç ise takım yöneticisine sahip çıkmak amacıyla havuzdan çıkan oyuncularımız diskalifiye olurken biz de salondan çıkarılmıştık. O gün verilen kararlar kurallara uygundu da bugün verilen kararı anlamakta güçlük çektim. Çifte standart artık havuzlara da mı taştı?

mailto:sutopu@gsgm.gov.tr

haydi herkes tepkisini dile getirsin...

Açık açık heybeliada şampiyon yapılmaya çalışılıyor. Belki de hükmen mağlup sayılmaları gereken maç iptal edildi. Dünyanın hiç bir yerinde böyle bir şey olamaz.

Federasyon Kupası Final Programı

Federasyon Kupası’nda grup maçlarını namağlup lider tamamlayan Galatasaray Sutopu Takımı’nın final programı belli oldu.

Galatasaray ile birlikte toplam 7 takımın yükseldiği finallere, Sutopu 18 Yaş Milli Takımı da hazırlık amacıyla katılıyor. 8 takımla tek devreli lig usulü oynanacak finalde Milli Takım’la yapılan maçlar, puanlamaya dahil edilmeyecek.

2 Şubat’ta İzmir’de başlayacak ve 10 Şubat’ta İstanbul’da devam edecek olan Sutopu Federasyon Kupası finallerinde, en çok puan toplayan takım şampiyon olacak.

Galatasaray Sutopu Takımı’nın Federasyon Kupası’ndaki maç programı:

2 Şubat 2007 Cuma
19:45 Galatasaray – İstanbul Yüzme İhtisas Kulübü (Ege Üniversitesi Havuzu)

3 Şubat 2007 Cumartesi
11:30 Ege Su Sporları ve Tenis İhtisas Kulübü - Galatasaray (Ege Üniversitesi Havuzu)
18:30 Galatasaray - Milli Takım (Ege Üniversitesi Havuzu)

4 Şubat 2007 Pazar
10:15 Heybeliada – Galatasaray (Ege Üniversitesi Havuzu)

1. Devre 2.Bölüm

10 Şubat 2007 Cumartesi
12:30 Galatasaray – ENKA (Ataköy Yüzme Havuzu)
19:30 ODTÜ – Galatasaray (Ataköy Yüzme Havuzu)

11 Şubat 2007 Pazar
13:45 Galatasaray – Adalar Su Sporları Kulübü (Ataköy Yüzme Havuzu)

kaynak;galatasaray.org

Madem bu tür durumlara yaptırım uygulanmıyor,Beşiktaş 3 sene önceki Samsun maçını itiraz edip yeniden oynasaydı o zaman.Ne farkı var ki bu iki olayın?

13 Ocak 2007 günü Ataköy Kapalı Yüzme Havuzunda oynanan Heybeliada - İstanbul Yüzme İhtisas takımları arasında oynanan müsabaka İYİK'in 4-2 üstünlüğü ile sürerken olaylar çıkmış ve maç tatil edilmişti. Olay çıkaran şahıslar diskalifiye edilip maç 4-2 'den davem etmeli ya da hükmen İYİK galip sayılmalıydı. Ama ne has ki bu sene sürpriz şekilde normal sezon liderliğini eline alan HSSK'nin tam da istediği oldu , maç 0-0'dan başlayacak. Ne yapılmak istendiği açık ve net sutopunda Galatasaray'ın hegamonyasını yıkmak isteyenler var (!) , Galatasaray büyük bir camiadır ve taraftarı buna sessiz kalamaz. Galatasaray'ın Avrupa devlerini bir bir yenmesi federasyonu memnun etmedi herhalde, peki Galatasaray'sız sutopu Üniversiade'de 3. olabilirmiydi, gerek Eurolig'de gerekse , LEN Trophy'de başarılar kazanabilir miydi? Cevabınız evetse devam edin...Yalnız karşınızda bu mailleri atan taraftarı bulacaksınız,emin olun...
Peki biz de taraftar olarak geride götürdüğümüz her maç ortalığı yıksak,olay çıkartsak 0-0'dan başlatır mısınız? Elbette hayır,o zaman bir daha adaleti teslim et Federasyon...

mailto:sutopu@gsgm.gov.tr

Herkes bu metni atabilir,tek kişinin attığını düşünmesinler bu yüzden isminizi yazın,kendiniz argo içermeyen düşüncelerinizi ekleyebilirsiniz!Ortak metin olarak atmak isteyenlere duyurulur...

Utku bu iyi olmuş.maili hemen atarız.yalnız bizi sutopunda bile çekememezlik yapıyorlar ya daha ne diyeyim.her branştada bir takım kıskanılmazki?bu maili şimdi yollucam verdiğin adrese...sağolasın!herkeste yollasın lütfen o metni...

Federasyon kupası ilk maçında İYİK'i 9-7 yendik...

Eyvallah Utku Oğul ben gönderdim mail(kendi adıma :) ) ;)

Takip edemiyor olsak da hakkımızın yeniyorsa sessiz kalamayız.

Sutopu takımımızı da başarılar diliyorum.

Federasyon kupasında 4'te 4 yaptık.En önemlisi Heybeli'ye ilk tokadı attık 20-5...
Şampiyonluk bizim kupa bizim :atki

Federasyon kupasında namağlup şampiyonuz :atki

son maçımızda Adalar'ı 11-4 yendik. Herkese yeterince gözdağı oldu. Bundan sonra yenilmeden sonuna kadar gidip şampiyon olacağız :atki

Bravo , o ard arda yenilgiler beni huzursuzluğa sokmustu ama ; umudu öğrendim , hadi bakalım bundan sonra şampiyonluk yine bize döndü, ancak sahaya atlayıp iptal ederlerse kurtulurlar elimizden (!) .

Çok ilginç,genelde kulüplerin yardımcı antrenörlerinin çağrıldığı bir kursa çağrıldım,seminer gibi bişey.Bu federasyonu anlamıyorum ya,şu aralar attığım bi kaç mail vardı , buradakinden farklı olarak,bu kadar etkili olacağını tahmin etmiyordum.

Utku OĞUL' Alıntı:
Çok ilginç,genelde kulüplerin yardımcı antrenörlerinin çağrıldığı bir kursa çağrıldım,seminer gibi bişey.Bu federasyonu anlamıyorum ya,şu aralar attığım bi kaç mail vardı , buradakinden farklı olarak,bu kadar etkili olacağını tahmin etmiyordum.

bana da gelmiş aynı mail :D

sonunda diploma veriyorlar. utku gidelim koç mihailoviç'in yardımcıya ihtiyacı olabilir ;)

Geri