• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Su Topu Haberleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:30
Maçlar ne zaman ?

Sevgili Utku ilk maç 29 Kasım'da İtalya'da ikinci maç 16-17 Aralıkta İstanbul'da.

Biraz geç oldu ama 14-7 kaybettik ilk maçı.Çok şanssızmışız bir çok top direkten dönmüş.İstanbul'da yine gerekli desteği versek aslında,büyük ihtimalle elenceğiz ama olsun hakettiler desteği.

Pardon unuttum edit de yok:Adalara 14-8 yenildik İtalyanlara yenilebiliriz ama Adalar dan fark yemek biraz ayıp olmuş.3 yıllık namağlubiyet serisi bitti.Şampiyon olmama ihtimali de var bu sene.Yani fb nin 100.yılında bir şampiyonluk garanti değil.Bomboş bir havuzla hiç değil.

Şu an farklı bir şekilde yeniliyoruz ENKA'ya...Takım kısa sürede toplanmalı gelene gidene yeniliyoruz.Eziiliyoruz üstüne üstlük.Yazık.Bu döneme kadar en iyi branşımız sutopu diye düşünüyordum ama sadece bu döneme kadar.Anladım ki değilmiş,yazık.

Maç Burhan Felek'de mi?

Neler oluyor yahu?Bayan takımına yapacağımız transferi öğrenip umutlanmışken Utku'nun yazdıklarını görünce şok oldum.İtalyanlara yenildiğimizi biliyordum ama uzun süredir namağlup gittiğimiz Türkiye'de 2 mağlubiyet arka arkaya hiç güzel olmamış.Şube kaptanıyla ilgili birtakım sorunlar yaşandı,bu takıma yansımış olabilir mi?

Valla çok sevdiğim abilerim bunun olabileceğini söylediler Onur.Ama bunu çocuklara unutturalım.İtalyanlarla olan maçta İstanbul'da biraz destek abiler.Maç bBurhan Felek'te oluyor.Lig maçları tarafsız saha olarak bilinen Ataköy'de oynanıyordu,yani tüm İstanbul takımları Ataköy'deydi.Biz izin aldık artık avrupa-lig tüm maçlar Burhan Felek'te diye biliyorum.Yanılıyor olabilirim.Zannediyorum diğer maç Heybeliada'yla.Sonra ara var.O arada İtalyanlarla oynayıp hafta sonu dinelenecekler.Sonra Anakara'ya ODTÜ deplasmanına.Galatasaray taraftarı bu takımı toplayacak güçte.

13-8 yitirdik Cremeno maçını Avrupa defteri kapandı.

Bugün ve yarın İzmir'de 2 maç var.Can Abi de takımı yerinde destekleyecek.Haber alır almaz sizlerle paylaşacağım...

İlk periyotu rahat önde kapatmışız ama;sonuç hakkında bilgim yok şu an...

C.tesi Göztepe'yi 19-1,Pazar da ESTİ'yi 21-4 'lük skorlarla mağlup ettik.Can Abi'ye ilgisinden(!) dolayı teşekkür ediyorum :hi

Ayrıca lider Heybeliada İyik'e 4-2 yenilirken olay çıkmış yediremediler herhalde(Bu ligde encank biz namağlup şampiyon oluruz bu ne ilk yenilginiz ne de son olacak daha bizle maçınız -belki playoff'ta maçlarınız var 8) ,maç oradan devam edecekmiş yani 9 puan geride olabiliriz belki ama sene sonu şampiyonluk ipini yine havuzun aslanları göğüsleyecektir şüphem yok , inancım tam...

Özür diliyorum , yanlışlık oldu.Göztepe'yi 27-1'le geçtik...

Su an 9 -5 öndeyiz 3.çeyrekteyiz,bir ara 5-1 öndeydik Enka 6-4 yaptı şu an topladık biraz...

eheheh 11-5 koyduk.Öyle sorunluyken yenmesi değil işte Enka rütbeni bil.
Yeni transfer Aksentiyeviç güzel oynadı.Keza Oytun da çok iyi oynadı ve en skorer ismiydi maçın.Halil eski Halil'den uzak.Çakılı da çok top ezdi.İyi savunma yaptık hep uzaktan atışlara zorladık ve fast-breaklerle sayılar bulduk.Pejcic de güzel oynadı.Kırılma noktalarında şans bizden yanaydı.Fina tarafından avrupa finali verilmiş bir hakemin yaptıklarına bişey diyemiyorum neyse bekle Heybeli geliyoruz!..

İlettiğin haberler için teşekkürler Utku. Burada tek başına olduğunu düşünme. Mesajların okunuyor. (En azından benim tarafımdan :) )

Adalarla oynayacağız , çarşamba saat 19.00 'da .Normal sezon sıralaması açısından kritik bir müsabaka.İlk maçın rövanşını alacağımıza inanıyorum.Devre arasında transfer yapılması da ivme(+) kazandırdı takıma...

İzmir'deki maçlara neden gidemediğimi biliyorsun Utku.

Enka'yı yenmemiz şans değil zaten. Bu takım o yenilgileri alsa bile hala üstün bir takım. Levent Bey olayı sarstı sadece sanırsam. Zamanla toparlanıp ikinci devreyi namağlup bitireceğimizi düşünüyorum.

Can Altay' Alıntı:
İzmir'deki maçlara neden gidemediğimi biliyorsun Utku.
Postu attığımda bilmiyordum Can Abi,kusura bakma :oops:

En başarılı şubemizin dün çok önemli bir maçı vardı , sonuç hakkında bilgim yok olmaması da doğal...GS Tv ilk etapta beni heyecanlandırdı ama çok mu zor 3 kamerayla sutopu canlı yayını yapmak Allah aşkına,ayıp ya...

Geri