• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Su Topu Haberleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:30
Genç takımımız bu haftasonu Ataköy'de beş maç yaptı ve 4'ünü kazandı. Gençlerimizden Atilla'nın ağabeyleri ile uyumu ve oyunu dikkat çekti. :) Bir tek İhtisas'a yenildik; 10 - 9. O da günün son maçıydı ve ÖSS mağduru oyuncularımızın antreman eksikliğinin yol açtığı kondisyon sorunu maçı kazanmaması engelledi. İki hafta sonra yıldız takım maçları var, hadi bakalım.

Can Altay' Alıntı:
bana da gelmiş aynı mail :D

sonunda diploma veriyorlar. utku gidelim koç mihailoviç'in yardımcıya ihtiyacı olabilir ;)

İdeal ikili : Can - Utku :) Öyle seviyesiz insanların arasındaki bi şuraya gitmeyelim yahu 8)

Galatasaray: 10 - ASSK: 4

Yaklaşık bir aylık tatilden sonra yeniden başlayan Deplasmanlı Sutopu 1. Ligi’nde Galatasaray, Adalar Su Sporları Kulübü’nü (ASSK) 10-4 mağlup etti.

11. maçında 8. galibiyetini alan Galatasaray Sutopu Takımı, bu sonuçla puanını 24’e yükseltti ve ligin 3. sırasındaki yerini korudu.

Kaynak:Galatasaray.org

Rövanşları birer,birer alıyoruz.Devrenin sonuna doğru yapılan takviyeler tuttu,ne kadar iyi transfer olduklarını görmüş olduk.

Galatasaray: 15 – Heybeliada: 2

Galatasaray Sutopu Takımı, 1. Deplasmanlı Sutopu Ligi’nde bu hafta Heybeliada’yı 15-2 mağlup etti.

Namağlup lig lideri Heybeliada’ya bu sezon ilk yenilgisini yaşatan Galatasaray, bu sonuçla ligde 9. galibiyetini alarak puanını 27’ye yükseltti.

Kaynak:Galatasaray.org

Evet Utku Heybeliada'da gitti. Sıradaki gelebilir.

Galatasaray Yıldız Sutopu takımımız, Enka Yıldız Takımını Cumartesi günü yaptığı hazırlık maçında bozguna uğratmıştır. Skorun sayılması bir yerden sonra bırakılmıştır. Üstelik takımın kaptanı, geleceğin en parlak oyuncularından Atilla yokken. İhtisas'ı da yeneceğimize inanıyorum, bu takım şampiyon olacak..

serdarmengi' Alıntı:
Evet Utku Heybeliada'da gitti. Sıradaki gelebilir.

Evet...Acaba Aksentiyeviç sene başında gelseydi Avrupa'da daha başarılı olabilir miydik ?

Neyse o artık geçti. Biz gelecek sezona bakalım. Artık hedef büyümeli ilk 16 ile yetinilmemeli.

Resmi sitede haberi yok ama federasyon sitesine göre

İYİK'i 10-6
ODTÜ'yü 8-4

mağlup ederek normal sezonu 2. sırada tamamladık.

Olaylar çıkan ve haksız yere tekrardan oynanan Heybeli-İYİK maçını ise 9-4 İYİK kazandı. Yukarıda Allah var ;)

Gs TV TRT ile anlaşsa bari ortak yayın yapılsa bundan sonraki maçlar,yoksa bizde canlı yayın yapacak altyapı yok diye biliyorum.TRT 3-GS Tv maç canlı yayınlayabilir...

Yarı finalde Heybeliadaile eşleşmişiz. Tanıdık bir rakip değil mi Utku. :D

serdarmengi' Alıntı:
Yarı finalde Heybeliadaile eşleşmişiz. Tanıdık bir rakip değil mi Utku. :D

Havuzun fenerbahçesini bilmeyen mi var :hi

resmi sitede genelde macın ardından skor haberlerı oluyor.
mac duyrularını( yer & tarıh ) paylasırsanız sevınırım.

CengizYavuz' Alıntı:
resmi sitede genelde macın ardından skor haberlerı oluyor.
mac duyrularını( yer & tarıh ) paylasırsanız sevınırım.

Ordan daha erken duyabilirsin burada abi,Tek. San. maçları fanatikte çıktı 1 gün sonra ancak resmi siteye geçebildiler yani...

hafta arası takımın maçı var diye bılıyorum.
kesın tarıh ve yeri bildiren olursa sevinirim..

CengizYavuz' Alıntı:
hafta arası takımın maçı var diye bılıyorum.
kesın tarıh ve yeri bildiren olursa sevinirim..

28.03 ... Yani çarşamba günü kardeş . Saat 19.00 'da büyük ihtimalle Burhan Felek'tedir.Rakibimiz meşhur HSSK :ehue

Federasyonun sitesinde maçın yeri Ataköy olarak görünüyor.

serdarmengi' Alıntı:
Federasyonun sitesinde maçın yeri Ataköy olarak görünüyor.

Değiştirdiler Serdar Abi , hatta ASSK-ENKA maçı da bizim Burhan Felek'teki havuzda oynanacakmış.

İlk maç 13-3 galibiyetimizle bitti. İkincimaç yarın ve cuma finaldeyiz.

Geri