Şubeye gelir getirecek fikirler/öneriler

Kısa sürede ve ciddi bir düzeyde paraya ihtiyaç var. Salon yapılıp organizasyonlar düzenlensin vb. önerilerde bulunulmuş güzel fakat şubenin içinde bulunduğu durum bu kadar süre bekleyebilir mi zannetmiyorum hatta çeşitli ürünler tasarlanlanıp pisayasa sunulmalı denmiş evet bu da güzel bir öneri ama bu bile hala uzak bir hedef olarak durmalı bence çünkü ürünün tasarlanması üretime konulması piyasaya sunulacak mağazaların veya internet tabanlı satışın organizasyonu bile hayli zaman alır hergün çeşit çeşit yıpratıcı haberin yapıldığı basında ve problemlerin yaşandığı klüpte herhangi bir karşılık beklemeksizin Çağdaş Abinin basit bir hesapla örnek verdiği şekilde kaynak yaratılması lazım. En azından şimdilik günü kurtarmanın derdinde olmalıyız :( sonrasında ise çok ciddi bir şekilde üzerine düşünülüp çeşitli projeler üretilebilir. Ben o 100.000 kişiden 100 lira hatta daha fazlasını vermek için beklemedeyim çünkü şubenin hali canımı yakıyor.

Hem maddi hemde manevi açıdan gelir getirecek tek şey artık GALATASARAY Halk'ın takımı olmalıdır....

Kulübe artık gönül verenlere , liseli olmayan insanlara fırsat verilmeli onlarda üye olabilmeli... Ülkede zengin bir çok GS'li iş adamı ve zengin kişiler var fakat bu sistem dolayısı ile üye olamıyor sonrada çıkıp kongrelerde zengin iş adamları kulübe destek neden olamıyor diye ağlayan yöneticiler gördük geçmiş de...

Faruk Süren o kadar iyi işler yaptı ki lise tahammül edemedi yolladı , Adnan Polat Galatasaray'ı çok seven halktan Galatasaraylıları üye yapmak istemişti. Yani Galatasaray'ı halkın kulübü yapacak idi ,bu liselilerin sonu demekti , hemen kellesini aldılar.

Son olarak son 3 - 5 senedir ülkenin nerede ise her şehrine yeni salonlar yapılıyor ve yapılmak da.Koskoca Galatasaray hala salon bekliyor neden acaba ? Bir telefona bakar yeter ki Lise kendi egosunu ve siyasi görüşünü bir kenara koysun Galatasaray'ı bulaştırmasın...
[FONT=pt_sansregular]
[/FONT]

Galatasaray'a hizmet etmek sadece külübe üye olmaktan mı geçiyor.? anlamiş değilim. Varsa içinde sevgi karşilik beklemeden bunu yaparsın illa reklam yaparak mı hizmet edeceksin.? Ümit yaman güzel yazmiş 100 lira veya daha fazlasını vermeye hazırım diye Hizmet etmek gönül işi Çıkarsın tv radyolara reklamı yapmak kolay hadi para ver kem küm mazaret.

Galatasaray Üniversitesi yandığında restorasyon masraflarını bile sms kampanyası ile taraftardan tahsil etme çabası içerisindeki bir camiadan Basketbol Şubesi'ne sponsor olmalarını beklemek hayal bile değil bana göre.

Ben artık GSStore'dan mecbur kalmadıkça alışveriş yapmıyorum. Nike ürünlerini bile nike store'dan alıyorum. Beni yolunacak bir kaz gibi görenlerin amacına ulaşmasını istemiyorum.

O yüzden şimdi basketbol şubesine özel bir ürün çıkarsalar da gidip almam. Eğer fedakarlık istiyorlarsa önce ilk adımı onlar atsın. Benimle dalga geçer gibi açıklama yapan yöneticiler o koltukta huzurlu otursun diye fedakarlık yapmam.

Madem beni müşteri gibi görüyorlar ben de müşteri gibi davranırım. Parasını öder kombinemi alır gider maçımı izlerim. İşini yapmayanı da parayı veren müşteri olarak eleştiririm.

diğer konulara birşey diyemem ama forma karlılığı konusunda yanılıyorsun. 119 liraya satılan formada kulübe kalan para en 50 tl civarında. işletme maliyetleri hariç.

Bildiğim kadarıyla Basket AŞ kurabilmek için kaynak gösterebileceğimiz bir varlığımızın olması lazım. Futbol AŞ kurulurken, elimizde Ali Sami Yen'in üst kullanım hakkı vardı. Bunun yanında, hatrı sayılır meblağda tribün geliri, naklen yayın ve sponsorluk gelirlerimiz vardı. Basketbolda ne salonumuz, ne de doğru dürüst tribün ve sponsorluk gelirimiz var. Bu durumda AŞ kurulması firki bana pek gerçekçi gelmiyor. Bunun için öncelikle salon işini halletmemiz lazım.

Murat Özyer, Burçin Badem gibi adamlar şubeden para kazanabilirken zerre katkıda bulunmam!

Bir yönetim kurulu düşünün başkanı ve ikinci başkanı Hukukçu, yönetim kurulu üyeleri Doktor vs.

Bilim konferansı konseyi kurmuşlar iyi güzel hoşta , Bir hukukçu nasıl bir kaynak bulabilir.

Bir Doktor kulübe nasıl gelir sağlar ya da bütçeyi nasıl kontrol eder yönetir geliştirir vs...

Başkan seçildiği günde bu teraddütler içerisindeydim nitekim de haksız değilmişim.

Aslın da Galatasaraylı olmak demek mantığı bir kenara koymak demektir. Sorgulamayacaksın,düşünmeyeceksin . Saçmalıklarla yaşamayı öğrenmek demektir Galatasaraylı olmak

Eski maçlara bakıyorum Cska, Oly falan.. Bizim Abdürrahim orda, deli gibi hopluyor, zıplıyor, seviniyor.. E be adam madem bu kadar basketbol sevdalısısın görmüyor musun şu takımların halini? Destek çıksana biraz. Büyük Galatasaraylısın ya. Futbolculara gaz vermekten, iktidar yalakalığı yapmaktan sıra gelmiyor galiba..

Adnan Polat dönemini yaşadıktan sonra daha kötüsü gelmez diyordum ama yanılmışım! Şimdiye kadar hiç bir yönetim bu denli itici gelmemişti bana. Gerek güncel olaylara verdikleri tepki, gerekse şubeye verdikleri (!) değer... Albayrak beni şaşırtmadı tabii ki, ne de olsa 100. Yılımızı kutladığımız dönemde Kadın Takımı´nın yaşadığı zorluklara karşı destek çağrısına duyarsız kalıp ben basketboldan anlamam ki yanıtı hala hafızamda. Sanki futboldan çok anlıyor da..

Albayrak ve dahil olduğu yönetim hakkındaki öfkemi kusup bırakmayayım, başlığa uygun bir şeyler yazayım istedim ama yok. Ne kadar fikir üretsek de havanda su dövmek bizim adımıza. Çünkü kulübü yönetenler, camiada sözü geçen isimler kambur olarak görüyor şubeyi. Şubeye gelir getirecek bir şeyler yapmaktan önce bu zihniyetle mücadele etmeli. Yoksa ne yaparsak yapalım yüzeysel kalır, günü kurtarır.

Adnan Polat dönemini yaşadıktan sonra daha kötüsü gelmez diyordum ama yanılmışım! Şimdiye kadar hiç bir yönetim bu denli itici gelmemişti bana. Gerek güncel olaylara verdikleri tepki, gerekse şubeye verdikleri (!) değer... Albayrak beni şaşırtmadı tabii ki, ne de olsa 100. Yılımızı kutladığımız dönemde Kadın Takımı´nın yaşadığı zorluklara karşı destek çağrısına duyarsız kalıp ben basketboldan anlamam ki yanıtı hala hafızamda. Sanki futboldan çok anlıyor da..

Albayrak ve dahil olduğu yönetim hakkındaki öfkemi kusup bırakmayayım, başlığa uygun bir şeyler yazayım istedim ama yok. Ne kadar fikir üretsek de havanda su dövmek bizim adımıza. Çünkü kulübü yönetenler, camiada sözü geçen isimler kambur olarak görüyor şubeyi. Şubeye gelir getirecek bir şeyler yapmaktan önce bu zihniyetle mücadele etmeli. Yoksa ne yaparsak yapalım yüzeysel kalır, günü kurtarır.

Albayrak ayrı dert liseci kafatasçılar ayrı.

Bu yönetim hakikatten Polat yönetimini de geçti. Polat en azından Mahmuti'yi getirmiş, iyi bi kadro kurmuştu. Bunlar tamamen utanmaz ve sorumsuz çıktı.