Süper Final Fikstürü ve Yorumlar

ne kadar saçma. bjk bile 3'lü paket çıkardı. ben ocak ayına kadar yurtdışında idim, ocakta geldim sezonun kalan bölümüne kombine satışı yoktu, eminim benim gibi kişiler de vardır. bjk bursa gibi takımların 2. yarı kombine satışları vardı. nasıl zihniyet anlamakta güçlük çekiyorum.

tek maç satmaları bence taraftar açısından daha iyi. diyelim 2. hafta fener maçında tribün olayları oldu sahaya bir şeyler atıldı ve biz 2 maç seyircisiz oynama cezası aldık sonraki maçlar bjk ve ts maçları sadece bayanlara açık oldu. kombine alanlar o zaman mağdur olmaz mı sizce ?
 
İlk iki maçı kazanalım, sonra içeride Fener'i devirdik mi tamamdır hatta şampiyonluğu ilk iki maçların sonunda garantileriz. Kadıköy'de de kupayı alır, 1-2 gün sonra da Arena'da adam gibi şov düzenleriz.
 
Ben demiştim son maçı kadıköye koymak fixtürde ilk ve 3. maçlarını ts ve bjk yle evlerinde oynamaları dediğim gibi bir fenerlinin elinden çıkması çok muhtemel bir fixtür olarak karşımıza çıkıyor ilk maç içerde kolay bi maç 2-0 lık trabzon galibiyeti bize kaybetselerde toparlanmaları için bir bjk maçı evlerinde sonra iyice ümidi bitmiş bjk ve trabzon deplasmanlarında alacakları bi 4-yada6 puanla final maçını kadıköyde oynatmak bu fixtüre bir tane galatasaylı iyi diyorsa yuh derim yani.. bizim içinse 9 puan yetiyor son maçlardan önce evimizde 3te 3 yaparsak ve fener kalan biz dahil 5 maçının tamamını kazanamazsa 4 gal. bir beraberlik alırsa 13 puan yapmış olacaklar evimizdeki tüm maçları kazanmamız yeterli gibi ama fenerin ts ve bjk deplasmanlarında hakemlerle alacağı 6 puan işimizi zorlaştırır..
 
Kısacası bu play off u icat edeninde gelmişinide geçmişinide :) yok şampiyon olacağız olmasınada bu kadar uzatmanın manası nedir? Bu arada bu play off u icat edenler nerde? futbol federasyonunu kendi çiftlikleri gibi kullanan sonrada şikede ceza veremeyiz biz diye korkup kaçanların eseri yazık türk futboluna çok yazık düştüğü hallere bakarmısınız vahh vahh
 
şerefsizlerin kurmuş olduğu orta oyunu bu ve bizde seyrediyoruz ne deyim... Futboldan milleti (fenerli rıdvan dilmen ve taraftarları hariç) bıktırmak adına atılmış büyük bi adımdır SAOL ŞEREFSİZ MMA ....
 
Bir hava topunda emre kendi kendine hopladı zıpladı yere düştü hakem tabiki faul verdi :D

Zaten Fenerlilerin her yere düştüğü pozisyonda hakemin düdüğü eksik olmadı. Ben bir de bu Buark'ı hiç anlamıyorum. Fener hazırlık pası yaparken öyle Bekir'in yanında eli belinde duruyor. İnsan topu arkasına geçer en azından. Trabzonlu olsam fıttırırdım herhalde.
 
‎#KoreografiyleBirlikteBizdeKoptuk

Rezillik, ikinci defa denediler yine sıvadılar.
Ve bir vatandaşımız şu anda ölüm kalım mücadelesi veriyor, yazık günah vallahi.
 
‎#KoreografiyleBirlikteBizdeKoptuk

Rezillik, ikinci defa denediler yine sıvadılar.
Ve bir vatandaşımız şu anda ölüm kalım mücadelesi veriyor, yazık günah vallahi.



BİR TARAFTAR HASTANEYE KALDIRILDI

Süper Final'de Fenerbahçe-Trabzonspor maçının öncesindeki koreografide kopan makara bir taraftarın başına düştü.

Maç öncesinde Fenerbahçeli taraftarların yaptığı pankart yere düşerken kopan makara da bir taraftarın kafasına düştü. Taraftarın acilen hastaneye kaldırıldığı ve operasyon geçireceği öğrenildi



bu beceriksizlerin yüzünden kareografi yasaklanacak futbolun için ettiler sıra tribünlere geldi kımıl zararlısı bunlar
 
Emre eğer yaptığı ırkçı küfürden sonra sonra ceza almazsa artık buna yuh derim. Bir de utanmadan üste çıkmaya çalışıyor. Gerçekten tam Fenerbahçe'ye yakışan bir futbolcu.
 
Dün Fenerbahçe Trabzon'u sahadan sildi ama hemen her pozisyonda faul calan ve takdir haklarının tamamını rakipten yana kullanan hakem hiç konuşulmadı. Enteresan.
 
bizim için 2 kritik maç vardı bence. birisi Beşiktaş deplasmanı, diğeri Arena'da Fb ile oynayacağımız maç. Fikstür şansımıza da ikisi ilk 2 haftaya denk geldi. Beşiktaş ı yenmek inanılmaz bir kolaylık sağladı bize bu akşam, önümüzdeki Fb maçı için. Şimdi Arena da bir galibiyet filmin sonunu getirecek. Beraberlikte ise sonu bilinen bir film halini alacak. Fikstür avantajımızı kullanabilmek dileğiyle :)
 

Üst