Süper Final Fikstürü ve Yorumlar

1. HAFTA: 14-15 Nisan 2012
Fenerbahçe - Trabzonspor
Beşiktaş - Galatasaray

2. HAFTA: 21-22 Nisan 2012
Galatasaray - Fenerbahçe
Trabzonspor - Beşiktaş

3. HAFTA: 28-29 Nisan 2012
Trabzonspor - Galatasaray
Fenerbahçe - Beşiktaş

4. HAFTA: 2-3 Mayıs 2012
Galatasaray - Trabzonspor
Beşiktaş - Fenerbahçe

5. HAFTA: 5-6 Mayıs 2012
Trabzonspor - Fenerbahçe
Galatasaray - Beşiktaş

6. HAFTA: 12-13 Mayıs 2012
Fenerbahçe - Galatasaray
Beşiktaş - Trabzonspor


Benim tahminim Kadıköy'e garantilemiş bir şekilde gideriz. O maça kadar garantileyemezsek te o maç oynanmasın. Türk futbol tarihine kara leke olarak geçen bir maç olur.
 
Fenerbahçeye birileri deseki al eline kağıdı ve 6 maçlık bi fixtür yap bundan daha iyisini yapamazlardır sanırım. Herşey kadıköyde final oynatmayı planlandığı ortada (bu trabzonun seyircisiz oynama cezasıda bjk ve aslanlarımıza denk geldiği için 2-3 gün içinde bi dalavere yapılıp gelecek sezona ertelenir bu avantajımızda ortadan kaldırılır bence)
 
Kadıköyden en az 2 hafta önce kupayı garantiler Kadıköy'de ise kaldırırız. Şahsen fikstürü ben beğendim bir tek son hafta evimizde oynayıp kupayı kaldırmak isterdim okadar onun dışında kart cezalısı Bjk ile tribün cezalısı Trabzon'a denk gelmek isteğim kabul olmuş durumda.

Zaten 2. haftadaki fb maçını kazandığımız an işin ibresi tamamen bize döner.
 
1. Hafta Trabzon deplasmanı olmalıydı yapan kişiler yanlış yapmışlar.3. hafta asıl Beşiktaş maçı deplasmanı olacaktı.Adaletsizlik burada göze çarpıyor.Bütün 4 lü play off larda bu böyledir ama takımımıza güvenimiz sonsuz.Onlara güveniyoruz.
 
Bu arada ligin finali şampiyon belli oldukdan sonra dördüncülük için yapılacak olan klasman maçı ile olacak :D
Fikstür için söylenecek bişey yok Fenerden altı puan alıp Ali Sami Yende kutlamaları yapıcaz.
 
Deplasmanda Beşiktaş'ı, sahamızda da Fener'i yenip alalım kupayı, maceraya gerek yok. Ama olmadı Fener'i sahamızda yenersek 1 hafta önceki Beşiktaş maçında işi bitiririz.
 
Arena'daki Fenerbahçe maçı=Şampiyonluk.İlk hafta 5 puanı bir şekilde muhafaza etmeliyiz.İnönü Trabzon deplasmanına göre daha olası geliyor galibiyet için.
 
Valla Fenerbahçe-Galatasaray maçı son haftaya denk geliyorsa kimse bana sans olduğuna inandıramaz. LigTV'nin çektiği bir kura çekiminde hakemlerinde etkisiyle şampiyonluğun bu maça kalması sağlanmaya çalışılacak. Fikstürde avantajlı olduğumuzu düşünmüyorum. Fenerbahçe kendi açılarından bakınca çok büyük avantaha sahip. Maçları tek tek göz önüne alıp bakalım.

1.hafta FB-TS : İlk hafta içerde BJK ya da TS ile oynayacak FB'nin maçı kazanması kadar doğal birşey yok. Ama kazanması yeterli değil ilk hafta rakibinide sendeletcek birşey lazım. İçerde olursa düşük ihtimal. BJK-GS : İnönü deplasmanı. Fena değil. Olamaz mı? Olabilir.

2.hafta işte kırılma noktası : GS-FB Eğer İnönü'de kazanırsak ki bilmiyorum ama o iş olmayacak gibi geliyor. Neyse kazanırsak ligi bitirme maçımız olur. Eğer Beşiktaş maçında puan kaybetmişsekte FB için beraberlik şampiyonluk için büyük adım olur. Niye mi?

3 ve 4.hafta Biz Trabzon'a gideceğiz tabi ki zor maç ve dönüşünde hafta içi Arena'da oynayacağız. FB ise içerde BJK ile oynarken bir hafta içi derbi deplasmanına daha çıkacak. Hangisi daha avantajlı?

5.hafta TS-FB GS-BJK Fener puan kaybetsede mühim değil çünkü son haftaya ipler elinde girme fırsatı var.

Son hafta Puan farkı sadece 5. FB derbisi berabere bitip bir maç ekstradan biz puan kaybedersek amaca ulaşılır. 2 puan olsa galibiyet yeter. 3 puan olsa zaten yarım puan muhabbetinden yine galibiyet yetecek. Yani Kadıköy'e şampiyon çıkma ihtimalimiz var ama çokta kolay değil.

Bu oyunu bozabilecek 2 olasılık

1-) TS'nin sürpriz yapıp Kadıköy'den puanla dönmesi. Bizim Beşiktaş maçındaki sonuç çokta önemli değil. 2.hafta kazanırsak iş biter gibi. 4 ya da 5.hafta iş biter.

2-) İnönü'den 3 puanla dönüp Arena'da işi bitirebiliriz. Bu sefer sıkıntısız Kadıköy'de şampiyonluk kutlarız.

Bakalım maçlar aynı saatte mi oynanacak? Umarım ilk hafta önce biz oynarız.
 
BJK deplasmanını Almeida ve Egemen olmadan oynamak,Trabzon deplasmanında kadın ve çocuklarla oynamak bence avantaj. Tek kötü olan son hafta Kadıköy'e gidiyor olmamız. Bence o maça kadar işi bitirip sevgili FB medyasına şampiyonu alkışlatma tartışması yaşatırız:)
 
Su savaşları dedikleri derbiden önce FB şampiyon olmuştu ve Galatasaraylılar bizi alkışlasınlar falan filan diye bizi tahrik etmişlerdi. İnşallah Kadıköy'deki maçtan önce biz şampiyonluğumuzu garantileriz ve bu sefer biz onların istediği şeyi isteriz bakalım neler olacak..
 
Beşiktaş maçında alınacak beraberlik ve Arena da fener galibiyeti bizi şampiyon yapar ama tek korkum lig tv son maça kalmasını ister.
 
Ben hala kızgınım bu sisteme. İhşallah bir aksilik olmaz. Bana göre ilk 2 maçta 6 puan toplayan çok avantajlı olur. Trabzon ve Beşiktaşın şampiyon olma durumları çok çok az ama Feneri geçmek için uğraşacaklar. İlk iki maç özellikle Fener maçı çok önemli.
 
arkadaşlar ben maçları % 99 kaçırıyor olacağım. TS ve BJK maçlarını kesin kaçırıyorum. FB maçını kaçırmama ihtimalim var.
Forum üyesi arkadaşlara kombinemi bilet fiyatı karşılığında verebilirim. Kesinlikle karaborsa yapmıyorum. Tahminen 100 TL civarında olur bilet fiyatları Güney kale arkasının.

İsterseniz benimle irtibata geçebilirsiniz.
 
Bence bizim açımızdan gayet güzel bir fikstür olmuş. Fener ile son hafta oynamak da bence olumlu. İlk hafta deplasmanda oynayıp olası bir mağlubiyette iştah kabartmalarından iyidir.

Ayrıca Fenerbahçe'nin bir kez daha Trabzon seyircisi önüne çıkacak olması, bizim kadın ve çocuklarla dolu Trabzon maçımız, ilk hafta kart cezalıları olan Beşiktaş deplasmanı. Bunlar bizim için avantaj diye düşünüyorum.
 
Acaba play off serisi için 3 maçı kapsayacak bir kombine çalışması yapmıyor mu yönetimimiz. Bilgisi vefa duyumu olan var ise eğer paylaşırsa sevinirim.
 
Bide süper toto kupası çıktımış

Kupada, Spor Toto Süper Lig'in 34 haftalık Lig Grubunu 9-18 sıralarında bitiren takımlardan kupada oynamak isteyen 8 tanesi yer alacak.

Karşılaşmalar 4'er takımdan oluşan 2 grupta çift devreli lig usulüne göre oynanacak. Maçlar Lig TV'den canlı olarak yayınlanacak.

A Grubunda MKE Ankaragücü, KDÇ Karabükspor, Orduspor ve Samsunspor yer alırken, B Grubunda da Gençlerbirliği, Gaziantepspor, Kayserisporve Medical Park Antalyaspor yer alacak.

Maçlar sonunda gruplarını birinci sırada bitiren takımlar, TFF tarafından belirlenecek olan tarafsız sahada Final müsabakası oynayacak ve kazanan takım Spor Toto Kupası Şampiyonu olacak. Final maçında; seyirci hasılatı, gider ve hisseler kesildikten sonra, kalan net hasılatın yüzde 60'ını galip takım, yüzde 40'ını da mağlup takım kazanacak. Spor Toto Kupası'nın Finalinin yeri ve zamanı daha sonra paylaşılacak.

Müsabakalarda tüm TFF Talimatları ve Spor Toto Süper Lig Statüsü ile Uluslararası Oyun Kuralları uygulanacak.
 

Üst