• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

'Survivor Kızlar Erkekler'

Hakan biraz daha ağlasana be kardeşim,belki geri dönersin adaya :P

Sühan Cem' Alıntı:
Bayram karnından konuşma.. Kendinle beni karıştırma. Kaba etimden konuşmuyorum ben. Al sana gene söyliyeyim. Yarı finale kalanalrda Merve-Aydın-Ertan ve İhsan.. Yarışma değiştirildi diyorum sen kafana göre senaryo üretiyorsun. Benim gibi net bişiler biliyorsan konuş o zaman. Burak'a da dedim Bu hafta Hakan gidecek eğer haftalarda yanılmadıysam. Yanıldıysam Seda ile Kemal düello su da olabilir bu hafta diye..

Kahin Sühan Bey :)

Şaka bi yana. Kemal'in gitmesine sevindim gerçekten. Hakan & Gizem ikilisinin gitmesinde o'nun da emeği var idi (!)

Seda ise son anda çok iyi duygu sömürüsü yaptı. Ailem i utandırmak istemiyorum, babam bana güveniyor; mahçup etmek istemiyorum gibilerinden...

Başak'ı takdir ediyorum. Kız neyse o kardeşim. Diğerleri gibi ( Ertan, Aydın, Seda ) kağıda yazılmama uğruna binbir şekle girmiyo en azından.

1. Adayım İhsan, 2. adayım ise Başak ;)

Haftaya da Oğuzhan gider büyük ihtimal, tadından yenmez artık. Dengeler eşit.

İhsanla Başak arasında ilişki var ama dışarıya çaktırmıyorlar.

Helal olsun Hakan'a...

mazharozsoy' Alıntı:

Yani ortaya çıkarsınlarda elensinlermi:)

Yakışıyorlar zaten,Allah mesut etsin.

mazharozsoy' Alıntı:
ihsanın kız arkadaşı var heryere elif diye yazıyor :) yada annesi filan mı yanlışlıkta olmasında >:)

Belkide ufak yeğeni falanda olabilir

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
Belkide ufak yeğeni falanda olabilir
belkide teyzesinin kızı yada amcasının neyse :) bu yeni sistem keşke hakan gitmeden olsaydı ya kimse hakanı yazamazdı bile ..

Şu Sarı Seda'yı izleye izleye valla billahi kız ırkından tiksinmeye başladım.İnsan katil olur,içerde 25 sene hüküm yer bunun gibiler yüzünden :)

Düelloda Kemal´in kaybetmesinden Seda´nın çıkardığı ses nedir öyle yahu ?

Bu arada Acun, ödülün 50 Cent konseri olduğunu söyleyince en çok sevinenlerden biri de Oğuzhan oldu :)

Merve çoştu gidiyor, umarım kazanır yarışmayı.

O havlu nasıl da Seda´ya gider arkadaş ya. O kadar insan var. :) :)

Karıştırdı ortalığı ha ha ha :)

sedanın gitmesi ii oldu merve hep düelloya lkalır ama son 4e girer ..

Aslansın Merve intikam soğuk yenen bir yemektir:)

Şu Merve'yi hiç sevmiyorum !

10 numarasın Merve. ;)

Sühan Cem' Alıntı:
Yarı finale kalanalrda Merve-Aydın-Ertan ve İhsan..

Merve yi acayip beğeniyorum. Ailecek izliyoruz :)
Şaka bir yana Sühan Cem´in de daha önceden belirttiği şeyler bir bir gerçekleşiyor.
İhsan-Başak düellosunu İhsan kazandı ve büyük aşk sona erdi :) İhsan dan Merve´ye bir garez durumu bekliyorum artık ama olmayacak :)
Haftaya muhtemelen Merve - Oğuzhan düellosu olacak ve Merve kazanıp son 4e girecektir. Helal olsun kıza valla.

Geri