2005'teki Galatasaray-Ceyhan Belediyesi kadın basketbol maçını hatırlar mısınız?Kadın basketbolda 18 yaş ortalamalı takımlarımıza karşı bizim eski yabancılarımızı maç boyunca oynatan Fenerbahçe'yi hatırlar mısınız,Caferağa'da o takımlarımıza edilen hakaretleri hatırlar mısınız?
O veliler yukarıdaki maçları Aziz başkanlarına soracaklar;otu boku kendisine bağladıkları Aziz başkanlarına,çocuklarına tişörtlerini giydirdikleri Aziz başkanlarına.İlk setin iki teknik molasını Deniz hanımefendiyle oynadığımız için,kızlarına bu heyecanı yaşattığımız için bize teşekkür edecekler önce.
Ben vicdan muhasebesi yapacağım.Calderon'u oynattığımız için üzüldüğünü tahmin ettiğim Serdar abimle,Kurtuluş abimle,Savaş abimle,Çiğdem ablamla,Furkan Çolak'la,Volkan'la yapacağım.Ne Fenerbahçelilerin velilerine ne de Fenerbahçelilerin çoğuna en ufak açıklamada bulunmama gerek yok zira onlar Aziz Yıldırım konusunda vicdan muhasebesi yapamadılar,küçücük kızlarının zihinlerini kirlettiler.
Çocuklarına Aziz Yıldırım tişörtlerini giydiriyorlarsa orada efendi efendi oturacaklar,laga luga yapmayacaklar.Akşam daha uzun yazabilirim,zira bahsi geçen veliye fazlasıyla sinirlendim.PAO-CSKA maçı zehir oldu bana.