T.Dünya T.K Yarı Final| Galatasaray-Fenerbahçe

11 Mayıs Cuma günü saat 18.00’de Burhan Felek.

Tribünler yarı yarıya olacak. Fenerbahçe’de yabancılar yok ve takım kaptanı Seda sakat. Büyük avantajla sahaya çıkacağız.

Futbol maçından önce karşıyakaya iyi bir çıkarma yapmak lazım.

Anladım maçlar keşke Ankarada olsaydı yine uğurlardık takımımızı yalnız bırakmazdık :) çok keyif verdiler bu sene gerçekten bunu bir kupayla süslemek lazım.Tribünler mutlaka dolmalı ama eminim ki çok az kişinin haberi var maçtan

Euroleague final eight intikamını almanın ve futboldaki derbiden önce karşıyakaya iyi bir çıkartma yapmak şart. Herkes şimdiden aklının kenarına yazsın bu maçı.

Bayanlar Türkiye Kupası yarı final mücadelesinde 11.05.2012 Cuma günü saat 18.00’da fenerbahçe ile Burhan Felek Spor Salonu’nda karşılaşıyoruz.

Cuma günü saat 15.00’da Mecidiyeköy Ali Sami Yen Katlı Otoparkı önünde buluşup salona doğru hareket edeceğiz.

Bu önemli mücadelede bizlere düşen görevi hakkıyla yerine getirmek üzere salonda olacağız. Herkesi maça bekliyoruz.

Dragan Nesic'in de kızlarla birlikte son mücadelesi. Bir kupa kaldırtmak yakışır. O sempatik sevincini ve reaksiyonlarını bir kez daha görmek istiyorum. :)

karşıyaka genç takımla çıkacakmış sözde protesto için, sanırsın ki sadece kendi yabancıları dışarda herkesin ki takımda :) koy geç dişi aslanlarım...

Eve koşup ikinci seti yakalar mıyım derken şimdi yine dejavu hissiyle boş boş televizyona bakıyorum. Ligi topluca Ankara'ya taşısak farkedermi ki?

Çok tepki aldı Calderon'un girmesi. Her sayıda yuhalıyorlar. Maşallah seslere bakarsak Fenerbahçenin davetlileri izliyor gibi maçı sadece.

2005'teki Galatasaray-Ceyhan Belediyesi kadın basketbol maçını hatırlar mısınız?Kadın basketbolda 18 yaş ortalamalı takımlarımıza karşı bizim eski yabancılarımızı maç boyunca oynatan Fenerbahçe'yi hatırlar mısınız,Caferağa'da o takımlarımıza edilen hakaretleri hatırlar mısınız?
O veliler yukarıdaki maçları Aziz başkanlarına soracaklar;otu boku kendisine bağladıkları Aziz başkanlarına,çocuklarına tişörtlerini giydirdikleri Aziz başkanlarına.İlk setin iki teknik molasını Deniz hanımefendiyle oynadığımız için,kızlarına bu heyecanı yaşattığımız için bize teşekkür edecekler önce.
Ben vicdan muhasebesi yapacağım.Calderon'u oynattığımız için üzüldüğünü tahmin ettiğim Serdar abimle,Kurtuluş abimle,Savaş abimle,Çiğdem ablamla,Furkan Çolak'la,Volkan'la yapacağım.Ne Fenerbahçelilerin velilerine ne de Fenerbahçelilerin çoğuna en ufak açıklamada bulunmama gerek yok zira onlar Aziz Yıldırım konusunda vicdan muhasebesi yapamadılar,küçücük kızlarının zihinlerini kirlettiler.
Çocuklarına Aziz Yıldırım tişörtlerini giydiriyorlarsa orada efendi efendi oturacaklar,laga luga yapmayacaklar.Akşam daha uzun yazabilirim,zira bahsi geçen veliye fazlasıyla sinirlendim.PAO-CSKA maçı zehir oldu bana.