Her sene sensin Şampiyooon
Tebrikler
Tebrikler
Acaba yalnız başıma mı izleyeceğim derken bizim Gazanfer ve arkdaşları salona giriş yapınca baya bir rahatladım, maç ile ilgili bi şeyler karalamadan onların hakkını vermek istedim sağolsunlar 8 kişi geldiler birde ben 9 süper tribün yaptık. Gerçi Gstv nin yeni spikeri bizimle beraber takip etti maçın bir kısmını onu saymasak olmaz 10 kişi falandık işte.
Maça gelince maç tam da tahmin ettiğimiz gibi kıran kıran başladı, Filipski'yi de çok iyi kiletlediler e tabi ilk maçtan ağızları yanmıştı durum böyle olunca her ne kadar bir çekişme beklesekte bu kadarı bizede sürpriz oldu açıkçası. Zaman zaman 4-6 sayı öne geçtikleri oldu, işte tamda bu zamanlar İsmail Ar ve Fifi'nin (Fİlipski kendine böyle söylettiriyomuş arkadaşlarına) aldığı gerek hücüm olsun gerekse savunma ribaundları ile müsade etmedi BJK'nin galibiyete bir adım daha atmasına, oralarda BJK'ye dur diyen hep İsmail oldu.
Hazır İsmail'den bahsetmişken aldığı ribaundlar olsun, turnikeleri olsun zaten çok iyi yaptığı şeyler, kusursuz buralarda ama orta mesefe şutları falan atıyor artık, hani saha içindeki mücadelesini hiç söylemiyorum bile. Tamam bu takımın yıldızı tartışmasız Özgür ama İsmail bizim tekımın en önemli parçalarından birisi kesinlikle, hatta başlarda.
Özgür çok büyük oyuncu birde o inanılmaz hırsı ile birleşince vallahi seyrine doyum olmuyor, gelenler beni anlayacaktır.
Neyse maça dönelim, maç bu şekilde 6 sayı bize geçiyor 4 sayı bjk ye derken son periyota kafa kafaya girdik ama olan o son periyotta oldu. 4. çeyreği müthiş oynadık Özgür, Fifi, İsmail, Matt ve Tucek hepsi müthişti, Tucek zaten girince direk farkını ortaya koydu, boyalı alanı hem hücümda hem savunmada hakimiyetimiz altına aldık nu durum hali ile Savunmada çok iyi olmamızı beraberinde getirdi, bu sayede BJK'ye son çeyrekte kolay atış imkanı vermeyip bizim hücümda ki silahlarımız da gerekeni yapınca kopardık aldık maçı herkese, herşeye rağmen. Kaçınılmaz son. Neyse BJK belki Playoff larda umut fakirin ekmeği.
BJK inanılmaz hırslı hazırlanmış maça belliydi, zaten 11 oyuncusuda Milli takımda beraber çalıştılar, belliki ayrıca bu maç içinde hazırlanmışlar kampta hazır beraberken, zaten milli takımın başında da BJK'nin hocası var miss.
Mehmet hoca olsun, yedek oyuncular olsun, sponsorları olsun herkes inanılmaz itiraz ettiler anlamsızca, halbuki farkı açmamızı engelleyen hakemlerdi. Hayatımda görmediğim basket fauller, teknik fauller çalındı, Allah'tan baş hakem insaflıymış ve bu sporu gerçekten bilen biriymişte biraz olsun korudu bizi (korudu derken olmayanları vermedi tabiki ama bi kaç eksikle de olsa olnaları çalma cesaritini gösterebildi en azından)
Sedat hocamın son 15 saniyede aldığı koyduk molasıda (ilk maçta almamıştı hoca molayı ama rakip o kadar tahrik ettiki bizimkileri oyuncularımız istemiş bu molayı) çok iyi oldu bence çünkü bunu hakkettiler evlerine gelen misafirlere adam gibi davranmasını öğrenecekler hem taraftarlar hem yöneticiler hem de sponsor bozuntuları.
Bizede sağlam küfür ettiler ara ara ama şaşırdıkmı tabiki Hayır Allahtan sahadaki aslan yürekliler bizim yerimize geçti daş...
Sedat hocaya ağıza alınmıcak hakaret etmeler falan gerçekten çok fazla terbiyesizleşti BJK, bu gün kendi sınırlarını bile aştı şahsen. Neyse bunun üstünde çok durmayalım hadi, seneye gelirler gene biz gösteririz misafirperverliğimizi Çarşı denen kah.. topluluğa! Nedense bizim evdeki maçlarda hep dostluk, hep dostluk, biz onlara gidince de 8 - 9 kişiyi dövmek için kapıda bekliyolar. Allah'tan Sedat hoca gibi bir insan var arkamızda da sahip çıkıyor, takımın arabasına aldı bizi.
Fazla uzatmaya gerek yok hepsini alınlarında öpüyorum ne desem boş, zaten ben bu oyuncuları övebilecek herhangi bir kelime, cümle bilmiyorum. Sadece şunu söylemek istiyorum "ayrımadık hiç birinizi öz kardeşimizden" çok seviyoruz sizi nasıl da yakışıyosunuz taşıdığınız Armaya bir bilseniz.
Anlaşılan Beşiktaş'a bu yenilgi fazla gelmiş ;
http://www.bjk.com.tr/tr/haberler.php?h_no=19785
Resmi sitenin maç yazısında bile hakem hatalarından bahsedilmiş falan. Neyse artık, aslanlarımız ellerine, tribüne giden herkesin ayağına sağlık.